2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen canım ya 38 dolsun tamamdır, benim gözüm ocağın başlarında bu nedenle , ocakta çiftli rakamları bebisle görmek istiyorum

Eskiden gobek oyuntulu bezmi varmiş pampers aldik biz oyuntsu varmi yokmu bakmadim bile merak ettim şimdi biz iki paket aldik 1 numara 2-5 kilo yaziyor uzerinde gerisini 2 numara aldik bizde cok az almisiz galiba

Valla yoktu eskiden işte kız ben az mı almışım o zaman. Bi paket aldım bıraktım çocuk nereye sıçacak İndirim varken alsam mı? Bugüne özel indirim varmış bezlerde

Bence göbek oyuntulu olanı al en azından göbeği düşene kadar rahat olur prima premium care 1 numara aldim bende

canımm seni nasıl unuturum o topicten sonra uzun süre buraya da yazamamıştım.yaz yogunlugundan. Evladını sana bağışlasın Allah'ım hayırlı uğurlu olsun Şimdi Nasılsınız iyi misiniz Çok üzüldüm anlattıklarına Neyse ki hiçbişeycik olmamış. O kadar duygulandım ki Sen de bana çok moral oldun yaşadıklarına gerçekten çok üzüldüm Keşke yaşamasaydın kuzum özlemişim senınle konuşmayı. Böyle desteklerbana çok güç verıyor mesela normal doğum olsun çok istiyordum sezeryan ameliyat olduğu için beni korkutuyordu ama şu an hiç korkmuyorum hiçbir endişe Yok İçimde Belki o an tedirginlik gelir bilemem o ana gelmeden ama Allahın ıznı ıle ben de ınsalalh yavruma kavusurum.. bak senın musaıt dedıklerı halde neler yaşamıssın. Gercekten bılınmıyor Allahım herkese hayırlı dogumlar nasıp etsın

Evet yeni yil dogumlu olsun pasam ne guzel yarin yaninda olacak seninki bugun vedalaş son geceniz tek bedenden artik ayriliyorsunuz
Biliyor musun Az önce eşim yıkadı beni sağ olsun bazen yardm istiyordum kese falan yapmak için ama çocuklaştım biraz Karnıma gördükçe ağlayasım geldi sanki su sesinden midir nedir Kızımda sürekli ayaklarını koydu Neredeyse belimw kadar gözlerim doldu.. bütün acılara rağmen onu taşımak çok güzel bir duygu Kim bilir görmek nasıl güzel olacak Belki normal doğum değil ama o an hepiniz için dua edeceğim canım Allah'ım en Acısız şekilde nasip etsin sizlere doğum sezeryan olsa da acınız ağrınız hiç olmasın inşallah❤ Archpa

Bence göbek oyuntulu olanı al en azından göbeği düşene kadar rahat olur prima premium care 1 numara aldim bende
Canım ben de Prima Premium Care 1 numara aldım ama göbek oyuntusu var mı hiç bakmadım hemen bakıyorum yoksa göbek oyuntulu olanı ayrımı oluyor hiç aklıma gelmedi o zaman ya

insanlar konuşacak şey bulurlar muhakkak, ben normal Doğum yaptım ama dikişlerimden oturamıyodum. Simit yastığın üstüne oturuyordum. Gelenler aaaaaa ben Sezeryan oldum 2 güne ayağa kalktım, keşke normal yapmasaydın dediler :))

canım dilini değdiriyor sadece hurmaya, ben azcık zemzemde yalatmıştım annem yaptı yani. Tabi doktorlardan gizli yaptık, sevmiyorlar öyle şeyleri. Bu sefer de yapıcam inş koydum bile bavuluma

Al benden de o kadar canım o yüzden hiç muhatap olmadım Bugün de sadece bu akşam yine tekrar Bakarsın bu gece sancılanır sin dedi Ben de gerek yok Yani önceden ölümler çokmuş zaten doktorlar bile bahsediyor Teknoloji bu kadar ileri değil di siz bu zamanda olsaydınız Sizler de sezeryan yapabilirdiniz falan dedim tekrar aynı muhabbetler açılırsa da lohusa psikolojisiyle ne yaparım artık bilmiyorum :) senin sezeryan ne zaman canım bellı mıHayırlısıyla inşallah o gün gelsin

Kızlar resmen emzirme yastığı kolay iş onu kolay bulurum ben çarşıdan da alırım diye almadım ve şu an aklıma geldi bana lazım olmayacak mı O yaaaa tuh

Var canim yazıyor ben ozellikle aldim :)
Allah'ım bu kadar tecrübeszlik Yani çoğu şeyi aynı anda aldık Onun siparişinde eşim verdi ben de Premium Care çok duydum onu alalım dedim hiç incelememişimm sıvı göstergesi olduğunu biliyorum da oyuntuyu hiç fark etmedim hhahahh o kadar da Bez koydum yani

Hem doğsun diyorum bende hem de artık hamile kalmak istemiyorum üzülüyorum da böyle de sevimliydim ben 26 kg aldım 86 kg oldum ordan oraya yuvarlanıp duruyordum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…