Aynen canım ya 38 dolsun tamamdır, benim gözüm ocağın başlarında bu nedenle , ocakta çiftli rakamları bebisle görmek istiyorum1gun var aramizda canim safak sayiyorum hergun 19 gun kaldi diye birhaftadaha durup gelse daha iyi olur yani 9aylik olsunda 10gune gerek yok bende cok sıkıldim bi diyorum eve gelsin artik sonrada yok birhafta daha dursun hayirla saglikla gelirler insallah cok heyecanliyim
Eskiden gobek oyuntulu bezmi varmişpampers aldik biz oyuntsu varmi yokmu bakmadim bile merak ettim şimdi biz iki paket aldik 1 numara 2-5 kilo yaziyor uzerinde gerisini 2 numara aldik bizde cok az almisiz galiba
İlk günler bez çok gidiyor canım. 2-5 kilo aralığında yenidoğan bebek bezi. Aldığın bezleri 2 ay kullanırsın.
Hiç oyuntulu bez kullanmadım ilk çocukta, katlıyordum, bi zorluk yaşamadım. Çocuk hızlı kilo alırsa küçük gelebilir.
Kızlar bu göbek bağı oyuntulu bez şart mı? Ben primanın almıştım 1 numara yeşil klasik paket ama oyuntu yok. 112 adet var içinde. Şimdi bi de 92'li premium care olandan indirimde buldum ebebekte. Onda var oyuntu. Alsam mı almasam mı karar veremedim yaa? Çocuk kilo alcak olmayacak çöpe gidecek sonra. Kıvırsak göbek kısmını öyle bağlasak olmuyo mu? Eskiden öyle yaparlardı yani
Bence göbek oyuntulu olanı al en azından göbeği düşene kadar rahat olur prima premium care 1 numara aldim bende
canımm seni nasıl unuturum o topicten sonra uzun süre buraya da yazamamıştım.yaz yogunlugundan. Evladını sana bağışlasın Allah'ım hayırlı uğurlu olsun Şimdi Nasılsınız iyi misiniz Çok üzüldüm anlattıklarına Neyse ki hiçbişeycik olmamış. O kadar duygulandım ki Sen de bana çok moral oldun yaşadıklarına gerçekten çok üzüldüm Keşke yaşamasaydın kuzum özlemişim senınle konuşmayı. Böyle desteklerbana çok güç verıyor mesela normal doğum olsun çok istiyordum sezeryan ameliyat olduğu için beni korkutuyordu ama şu an hiç korkmuyorum hiçbir endişe Yok İçimde Belki o an tedirginlik gelir bilemem o ana gelmeden ama Allahın ıznı ıle ben de ınsalalh yavruma kavusurum.. bak senın musaıt dedıklerı halde neler yaşamıssın. Gercekten bılınmıyor Allahım herkese hayırlı dogumlar nasıp etsınMerhaba canım, ben kasım annesiyim belki kullanıcı adımdan tanımazsın ama başka bir konuda konuşuyorduk burda da seni görünce yazmak istedim.
İnan yazdıklarını okuyunca yaklaşık bir ay önce bende hepsini yaşadım ve insanın aklı o kadar karmakarışık oluyor ki ben normal doğum çok istiyordum doktorum ebeler çatımın normal doğum için iyi olduğunu söylediler hep hatta 1 cm açılmam da vardı son haftalarda ama sancım yoktu hiç haftam geçti ve 41. Haftaya giriyordum ama etrafımdakiler o kadar konuştu ki aman suni sancı alma sezeryan olma bekle gibisinden ee beklesem bebeğim için risk diğer türlü zaten habire de arıyorlar doğurmadın mi diye bunalmıştım artık bende hastaneye gittim yatışım yapıldı o gece nişanım da geldi hatta ama hiç sancım yoktu sabaha kadar bekledik ve suni sancı verdiler 1 saat içinde sancılar yavaş yavaş çoğaldı 4 saat boyunca çektim en şiddetli derecede 8 cm açılmayla doğumhaneye alındım ama olmadı doğum gerçekleşmiyordu o kadar ki herşeyi doğru yapmama reğmen sancı gelince ıkınmama rağmen olmadı ve bebeğin kalbi yavaşladı sezeryana aldındım ve sanki sezeryan o sancılardan kurtulmak için kurtuluş oldu benim için keşke keşke başta sezeryan olsaydım diyorum gerçekten o kadar sancı boşuna çektim bak ben o kadar istedim normal denedim olmadı o kadar acı çektim sancılar beni öldürdü acıdan 2 gün yüzümü tanıyamadım gözlerim çökmüştü ama demem o ki kimseyi takma boş gerçekten herkes konuşuyo sen hayırlısyla yarın git sağlıkla bebeğini kucağına al demekki senin içinde hayırlısı buymuş.
evettt teyzesııı ınsallah olacak be gozlerıme bakıcak anne der gb Allahım.heyecan basmaya basladıııı@Kartanesii8892 kizin yarin bu zamanlar yaninda olacak insallah
Biliyor musun Az önce eşim yıkadı beni sağ olsun bazen yardm istiyordum kese falan yapmak için ama çocuklaştım biraz Karnıma gördükçe ağlayasım geldi sanki su sesinden midir nedir Kızımda sürekli ayaklarını koydu Neredeyse belimw kadar gözlerim doldu.. bütün acılara rağmen onu taşımak çok güzel bir duygu Kim bilir görmek nasıl güzel olacak Belki normal doğum değil ama o an hepiniz için dua edeceğim canım Allah'ım en Acısız şekilde nasip etsin sizlere doğum sezeryan olsa da acınız ağrınız hiç olmasın inşallah❤Evet yeni yil dogumlu olsun pasamne guzel yarin yaninda olacak seninki bugun vedalaş son geceniz tek bedenden artik ayriliyorsunuz
Canım ben de Prima Premium Care 1 numara aldım ama göbek oyuntusu var mı hiç bakmadım hemen bakıyorum yoksa göbek oyuntulu olanı ayrımı oluyor hiç aklıma gelmedi o zaman yaBence göbek oyuntulu olanı al en azından göbeği düşene kadar rahat olur prima premium care 1 numara aldim bende
insanlar konuşacak şey bulurlar muhakkak, ben normal Doğum yaptım ama dikişlerimden oturamıyodum. Simit yastığın üstüne oturuyordum. Gelenler aaaaaa ben Sezeryan oldum 2 güne ayağa kalktım, keşke normal yapmasaydın dediler :))@Kartanesii8892 canım sadece kv demıcek her gelen sorcak neden normal degıl aslında ne olursa olsun dogardı vs vs cok takmanaya bak boyke gıderse sınır hastası olursun dogundan sonra sutunde etkılenır.. hurma surmek dınımızde sunnet ben almayı unuttum yoksa surerdım
canım dilini değdiriyor sadece hurmaya, ben azcık zemzemde yalatmıştımheh ozman tamam canım.ben bılmıyordıum dudagına surersek bsy olmazsa surerım tabı sunnetı yapmak ısterım ama ablam azonce dedı cocuk dr.u zten odaya gelıp anlatıyor ya cok kızıyor boyle seylere dıyor ıste arafta olunan konular malesef
Al benden de o kadar canım o yüzden hiç muhatap olmadım Bugün de sadece bu akşam yine tekrar Bakarsın bu gece sancılanır sin dedi Ben de gerek yok Yani önceden ölümler çokmuş zaten doktorlar bile bahsediyor Teknoloji bu kadar ileri değil di siz bu zamanda olsaydınız Sizler de sezeryan yapabilirdiniz falan dedim tekrar aynı muhabbetler açılırsa da lohusa psikolojisiyle ne yaparım artık bilmiyorum :) senin sezeryan ne zaman canım bellı mıHayırlısıyla inşallah o gün gelsinKuzum bazı insanlar herşeyle böbürlenmeyi sever yanında çocuğu olmayan bayan varsa sırf kendi doğurdu diye kendini üstün kadın sayar. Doğuranı varsa eğer bu defada o sezaryen yapmış ben normal yaptım der övünür. Eşimin bile değil benim kendi öz akrabalarımda o kafada olduğu için biliyorum bende iğne kullandığım için sezaryen olacagım doktorum öyle uygun gördü. Bende aynı lafları duyacağım çevremden. Açıklama bile yapmayı düşünmüyorum canım öyle istedi öyle uygun gördüm deyip geçeceğim malesef dünyanın en zor şeyi cahile laf anlatmak
Canım ben de Prima Premium Care 1 numara aldım ama göbek oyuntusu var mı hiç bakmadım hemen bakıyorum yoksa göbek oyuntulu olanı ayrımı oluyor hiç aklıma gelmedi o zaman ya
Allah'ım bu kadar tecrübeszlik Yani çoğu şeyi aynı anda aldık Onun siparişinde eşim verdi ben de Premium Care çok duydum onu alalım dedim hiç incelememişimm sıvı göstergesi olduğunu biliyorum da oyuntuyu hiç fark etmedim hhahahh o kadar da Bez koydum yaniVar canim yazıyor ben ozellikle aldim :)
Ben merkezdeydim canım hacette ah ne büyük hata yaptım sormayın gidelim gidelim geldik şimdi de geri gidelim gidelim deyip duruyorumKahsen Alanya'da annemlerin yazligi var Mahmutlar da sen nerde oturuyordun
Hem doğsun diyorum bende hem de artık hamile kalmak istemiyorum üzülüyorum da böyle de sevimliydim ben 26 kg aldım 86 kg oldum ordan oraya yuvarlanıp duruyordum =)Biliyor musun Az önce eşim yıkadı beni sağ olsun bazen yardm istiyordum kese falan yapmak için ama çocuklaştım biraz Karnıma gördükçe ağlayasım geldi sanki su sesinden midir nedir Kızımda sürekli ayaklarını koydu Neredeyse belimw kadar gözlerim doldu.. bütün acılara rağmen onu taşımak çok güzel bir duygu Kim bilir görmek nasıl güzel olacak Belki normal doğum değil ama o an hepiniz için dua edeceğim canım Allah'ım en Acısız şekilde nasip etsin sizlere doğum sezeryan olsa da acınız ağrınız hiç olmasın inşallah❤Archpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?