Kız benimki de 36 da dediki 38 de gel. Gayet iyisin bi sıkıntı yok. Dedim haftaya gelmeyim mi bence gerek yok, bizi olursa gel yoksa gelme dedi. Tabi dedim para alamıcak uyuzOlurmu herhafta gidersem para alamaz benden iki haftaya gelki hergeldinde para alsin
İlk zaman ınnne der gibi ağlıyor zaten eşim bile anne diyor zannediyorduevettt teyzesııı ınsallah olacak be gozlerıme bakıcak anne der gb Allahım.heyecan basmaya basladıııı
aaa canım neden erken koydun suya?? O açılınca senin de açılman oluyor derler ama bilemedim. Bide Doğumdan çıkınca hemen çıkarmak gerekiyormuş rahim toparlansın diyesağol kuzumm şifa olsun ozaman kızıma. Ben 3 gün önce Fatma Ana eli otunu suya koymuştum hala duruyor ot genişlemiş açılma mı demek oluyor bilmiyorum ama normal zamanda da koysak genişler sanırım:) suyundan bır yudum ıcecegım yatmadan şifa nıyetıne yaa sez. olsa da sıfa olsun bana da ınsallah agrım sızım az olur belkı:)
canım internetten söyle sen gelmeden o gelir eve merak etme .. rabbim yarın yar ve yardımcın olsun. Kendini iyi hissettiğin ilk an bize de haber ver merakta kalmayalımKızlar resmen emzirme yastığı kolay iş onu kolay bulurum ben çarşıdan da alırım diye almadım ve şu an aklıma geldi bana lazım olmayacak mı O yaaaa tuh
Aynen canim 2019 ilk gunu bile gelebilirAynen canım ya 38 dolsun tamamdır, benim gözüm ocağın başlarında bu nedenle , ocakta çiftli rakamları bebisle görmek istiyorum
Bizimki dahada azValla yoktu eskiden iştekız ben az mı almışım o zaman. Bi paket aldım bıraktım çocuk nereye sıçacak İndirim varken alsam mı? Bugüne özel indirim varmış bezlerde
Ay benim doktorum iyiymiş demek her hafta gel dedi biz de 10 günden önce gidince ücret ödemiyoruzKız benimki de 36 da dediki 38 de gel. Gayet iyisin bi sıkıntı yok. Dedim haftaya gelmeyim mi bence gerek yok, bizi olursa gel yoksa gelme dedi. Tabi dedim para alamıcak uyuz
İnsallah kuzum öyle dunyadaki en guzel şey tarifi yok bu duygunun sevginin canini yakiyor icinde ama kizamiyorsun bile ne acilara katlaniyorsun oBiliyor musun Az önce eşim yıkadı beni sağ olsun bazen yardm istiyordum kese falan yapmak için ama çocuklaştım biraz Karnıma gördükçe ağlayasım geldi sanki su sesinden midir nedir Kızımda sürekli ayaklarını koydu Neredeyse belimw kadar gözlerim doldu.. bütün acılara rağmen onu taşımak çok güzel bir duygu Kim bilir görmek nasıl güzel olacak Belki normal doğum değil ama o an hepiniz için dua edeceğim canım Allah'ım en Acısız şekilde nasip etsin sizlere doğum sezeryan olsa da acınız ağrınız hiç olmasın inşallah❤ @Archpa
Allah'ım bu kadar tecrübeszlik Yani çoğu şeyi aynı anda aldık Onun siparişinde eşim verdi ben de Premium Care çok duydum onu alalım dedim hiç incelememişimm sıvı göstergesi olduğunu biliyorum da oyuntuyu hiç fark etmedim hhahahh o kadar da Bez koydum yani
Canım Ne bileyim Aslında ben de duydum doğum başladığında imiş ama belkı sıfa olur dıye koydukaaa canım neden erken koydun suya?? O açılınca senin de açılman oluyor derler ama bilemedim. Bide Doğumdan çıkınca hemen çıkarmak gerekiyormuş rahim toparlansın diye
canım internetten söyle sen gelmeden o gelir eve merak etme .. rabbim yarın yar ve yardımcın olsun. Kendini iyi hissettiğin ilk an bize de haber ver merakta kalmayalım
Evet canım akıntı ama cesaret edip gidemiyorum.Canım akıntı mi gelen Dr git eğer emin degilsen
En iyisini yapmışsın canım keyif kaçırmaya bile değmez, sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi inşallah, Allah yardımcınız olsun, ameliyatında çok kolay, acısız, sancısız geçsin gitsinAl benden de o kadar canım o yüzden hiç muhatap olmadım Bugün de sadece bu akşam yine tekrar Bakarsın bu gece sancılanır sin dedi Ben de gerek yok Yani önceden ölümler çokmuş zaten doktorlar bile bahsediyor Teknoloji bu kadar ileri değil di siz bu zamanda olsaydınız Sizler de sezeryan yapabilirdiniz falan dedim tekrar aynı muhabbetler açılırsa da lohusa psikolojisiyle ne yaparım artık bilmiyorum :) senin sezeryan ne zaman canım bellı mıHayırlısıyla inşallah o gün gelsin
Nerde çakal var bizi bulmuşKız benimki de 36 da dediki 38 de gel. Gayet iyisin bi sıkıntı yok. Dedim haftaya gelmeyim mi bence gerek yok, bizi olursa gel yoksa gelme dedi. Tabi dedim para alamıcak uyuz
Gitme bacim bebek hareket ediyorsa agrin acin yoksa birde kanaman suyun gelmedi surece gitme parmaklayip parmaklayip yolluyolarEvet canım akıntı ama cesaret edip gidemiyorum.
Canım çok şükür bugün ağrı yok amaGitme bacim bebek hareket ediyorsa agrin acin yoksa birde kanaman suyun gelmedi surece gitme parmaklayip parmaklayip yolluyolar
Çok teşekkür ederim canımım çok şükür bende bebeğim de çok iyiyiz Allah'a şükür.canımm seni nasıl unuturum o topicten sonra uzun süre buraya da yazamamıştım.yaz yogunlugundan. Evladını sana bağışlasın Allah'ım hayırlı uğurlu olsun Şimdi Nasılsınız iyi misiniz Çok üzüldüm anlattıklarına Neyse ki hiçbişeycik olmamış. O kadar duygulandım ki Sen de bana çok moral oldun yaşadıklarına gerçekten çok üzüldüm Keşke yaşamasaydın kuzum özlemişim senınle konuşmayı. Böyle desteklerbana çok güç verıyor mesela normal doğum olsun çok istiyordum sezeryan ameliyat olduğu için beni korkutuyordu ama şu an hiç korkmuyorum hiçbir endişe Yok İçimde Belki o an tedirginlik gelir bilemem o ana gelmeden ama Allahın ıznı ıle ben de ınsalalh yavruma kavusurum.. bak senın musaıt dedıklerı halde neler yaşamıssın. Gercekten bılınmıyor Allahım herkese hayırlı dogumlar nasıp etsın
5.kâtta oturdugum icin mecburi merdiven inip cikuyorum :) iliski desen olmuyo yaa.zor oluyor.. sık nasil olcak bu donemdeHayırlısıyla bende doğurmak istiyorum ya. Bugün 37 Haftam doldu. ocağa girince olsun artık istiyorum. Ağırlaştım, kemiklerim ağrıyor. Evde iş hiç bitmiyor, oda oda yapıyor abla. Yarın oturma odası duvarlar halı perde koltuk. Salı da son olarak mutfağı beraber yapıp çıkıcaz. Anakucağımızı kurmuştuk, bgn de bebek arabasının puseti ve beşiği çıkardık, onları yıkadım, yarın düzenlerim ütülerim sererim inş. Çarş Perş Cuma da 3 çeşit pasta yapacağım çok zorlamadan kendimi, komşularla yaprak sarıcuukkyani tüm işim Cuma bitmiş olacak allah nasip kısmet ederse.. 5 ocakta Doğumum olsa ne kadarrr güzel olur yaa, sağlıkla inşşşş
Bu arada göğüs kremime başladım. Çatlak yağımı arada bi sürüyorum. Dün itibariyle de günlük 20 squat. Arada bi hurma. Düzenli ilişki istiyorum ama heryanım ağrıyor üşeniyorum valla :)) bacak aram ağrıyor. O olmasa merdiven inip çıkmak da istiyorum ama gözüm yemiyor. Var mı duyduğunuz başka egzersizler Doğumu kolaylaştırmak için??
Hep derler ya normal doguranlar anneligi daha cok hisseder diye ben de hep derim ki madem oyle neden hep normal doguranlar cocuklarini sokaga birakiyor...baktigin zaman yasak iliski olsun istenmeyen bebek olsun illegal bir yerde ya da evde falan normal dogurup sokaga birakiyorlar ben hic bir sezryan olan annenn bebeginu daha az sevdigini gormedimBiliyor musun Az önce eşim yıkadı beni sağ olsun bazen yardm istiyordum kese falan yapmak için ama çocuklaştım biraz Karnıma gördükçe ağlayasım geldi sanki su sesinden midir nedir Kızımda sürekli ayaklarını koydu Neredeyse belimw kadar gözlerim doldu.. bütün acılara rağmen onu taşımak çok güzel bir duygu Kim bilir görmek nasıl güzel olacak Belki normal doğum değil ama o an hepiniz için dua edeceğim canım Allah'ım en Acısız şekilde nasip etsin sizlere doğum sezeryan olsa da acınız ağrınız hiç olmasın inşallah❤ @Archpa
Ayyy ilk oğlumu 20 yaşındaydım doğurdumda.tahmini doğum tarihi günü sancım başladı sabah.kv de demiyoki hiç beklesuyun gelsin vs:)))benden heycanlı hemen aldı hastaneye götürdü.dr muayane edince ben başladım aglamaya:))) açılma var istersen yatış yapalım dendi.sonra hemşire usulca geldi dediki sen saglık karneni al git daha şimdiden böyleysen yukarda nasıl olursun .samcıların artınca gelirsin.yukarda dakka başı kontrol edecekler :)))git dedi.Çıktık geldikakşama gittim tekrar.gece 3 e kadar baktılar en son srzeryana aldılar:))Gitme bacim bebek hareket ediyorsa agrin acin yoksa birde kanaman suyun gelmedi surece gitme parmaklayip parmaklayip yolluyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?