2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
aaa canım neden erken koydun suya?? O açılınca senin de açılman oluyor derler ama bilemedim. Bide Doğumdan çıkınca hemen çıkarmak gerekiyormuş rahim toparlansın diye

Kızlar resmen emzirme yastığı kolay iş onu kolay bulurum ben çarşıdan da alırım diye almadım ve şu an aklıma geldi bana lazım olmayacak mı O yaaaa tuh
canım internetten söyle sen gelmeden o gelir eve merak etme .. rabbim yarın yar ve yardımcın olsun. Kendini iyi hissettiğin ilk an bize de haber ver merakta kalmayalım

Valla yoktu eskiden işte kız ben az mı almışım o zaman. Bi paket aldım bıraktım çocuk nereye sıçacak İndirim varken alsam mı? Bugüne özel indirim varmış bezlerde
Bizimki dahada az bugunu ozel yapan neymiş acaba senbilirsin kuZum 2 3 4 5 doldur bu cocuklsr nekadar sansli ya biz naylonlu bezlerde sicmaya korktuk

Kız benimki de 36 da dediki 38 de gel. Gayet iyisin bi sıkıntı yok. Dedim haftaya gelmeyim mi bence gerek yok, bizi olursa gel yoksa gelme dedi. Tabi dedim para alamıcak uyuz
Ay benim doktorum iyiymiş demek her hafta gel dedi biz de 10 günden önce gidince ücret ödemiyoruz

İnsallah kuzum öyle dunyadaki en guzel şey tarifi yok bu duygunun sevginin canini yakiyor icinde ama kizamiyorsun bile ne acilara katlaniyorsun o
Yeterki iyi olsun diye ve dua ediyorum
Allahm benden alsin ona versin omrum
Ona feda olsun diye insallah hayirli evlat olurlar

Ben de bilmiyordum araştırınca öğrendim :) fiyatı da fark ediyor premium care daha pahali diğerine gore e bebekteki şu an uygunmuş(tanesi 57kurus) baktım bizim burda(54 kuruş) toptan market var ordan aldık .şimdilik 1 numara 2 paket yetiyormuş sonrasına Allah kerim artik :))

Canım Ne bileyim Aslında ben de duydum doğum başladığında imiş ama belkı sıfa olur dıye koyduk aynen dogru netten alsak hemen gelır 2gune kuzum haber verecegım ınsallah İlk fırsatta Sağ olasın duaların için canım❤

En iyisini yapmışsın canım keyif kaçırmaya bile değmez, sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi inşallah, Allah yardımcınız olsun, ameliyatında çok kolay, acısız, sancısız geçsin gitsin benim daha çok var 19 ocak verdi doktor tarihimizi, doğuran arkadaşlarımızı okudukça ben heyecanlanıyorum burda, dualarımız sizinle

Kız benimki de 36 da dediki 38 de gel. Gayet iyisin bi sıkıntı yok. Dedim haftaya gelmeyim mi bence gerek yok, bizi olursa gel yoksa gelme dedi. Tabi dedim para alamıcak uyuz
Nerde çakal var bizi bulmuş 10 gune kadar ucretsiz bizimki kafirliginden 14. Gune gel der

Gitme bacim bebek hareket ediyorsa agrin acin yoksa birde kanaman suyun gelmedi surece gitme parmaklayip parmaklayip yolluyolar
Canım çok şükür bugün ağrı yok ama ruhum_mavi arkadaşın akıntı şekli gelmişti ve 24saat içinde doğuma almışlardı.insaAllah benim normal akıntıdır.dun senide endişelenirdik seni parmaklayıp gonderttiler

Hayırlısıyla bende doğurmak istiyorum ya. Bugün 37 Haftam doldu. ocağa girince olsun artık istiyorum. Ağırlaştım, kemiklerim ağrıyor. Evde iş hiç bitmiyor, oda oda yapıyor abla. Yarın oturma odası duvarlar halı perde koltuk. Salı da son olarak mutfağı beraber yapıp çıkıcaz. Anakucağımızı kurmuştuk, bgn de bebek arabasının puseti ve beşiği çıkardık, onları yıkadım, yarın düzenlerim ütülerim sererim inş. Çarş Perş Cuma da 3 çeşit pasta yapacağım çok zorlamadan kendimi, komşularla yaprak sarıcuukk yani tüm işim Cuma bitmiş olacak allah nasip kısmet ederse.. 5 ocakta Doğumum olsa ne kadarrr güzel olur yaa, sağlıkla inşşşş
Bu arada göğüs kremime başladım. Çatlak yağımı arada bi sürüyorum. Dün itibariyle de günlük 20 squat. Arada bi hurma. Düzenli ilişki istiyorum ama heryanım ağrıyor üşeniyorum valla :)) bacak aram ağrıyor. O olmasa merdiven inip çıkmak da istiyorum ama gözüm yemiyor. Var mı duyduğunuz başka egzersizler Doğumu kolaylaştırmak için??

Çok teşekkür ederim canımım çok şükür bende bebeğim de çok iyiyiz Allah'a şükür.
Kuzum gerçekten bende sezeryanı gözümde çok büyüttüm ameliyat diye ama bilseydim bu kadar kolay baştan sezeryan isterdim valla çünkü dikişlerin acısı çok hafif geldi bana o sancılardan sonra zaten verdikleri serumlarla o dikişlerin acısı bile kalmadı sık sık da yürüdüm hep hastanede öyle açıldım hatta 3 gün eve geldiğimde bebeğimi yıkadım 1 hafta sonra da daha rahat haraket ettim normal hayatıma döndüm evimin işini falan yaptım yani :) bu arada herkesin tabi ki farklı oluyo doğumu bazıları için normal doğum bile çok kolay oluyo. Rabbim burda ki herkese kolay doğum ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Sende yarın inşallah mis kokulunu kucağına alırsın sağlıklı bir şekilde :)

5.kâtta oturdugum icin mecburi merdiven inip cikuyorum :) iliski desen olmuyo yaa.zor oluyor.. sık nasil olcak bu donemde hareketim gun icinde var..hala calisiyorum (2gun kaldi) sonrasini bilmiyorum.. cokta gezince kasilip kaliyorum gerci

Hep derler ya normal doguranlar anneligi daha cok hisseder diye ben de hep derim ki madem oyle neden hep normal doguranlar cocuklarini sokaga birakiyor...baktigin zaman yasak iliski olsun istenmeyen bebek olsun illegal bir yerde ya da evde falan normal dogurup sokaga birakiyorlar ben hic bir sezryan olan annenn bebeginu daha az sevdigini gormedim

Gitme bacim bebek hareket ediyorsa agrin acin yoksa birde kanaman suyun gelmedi surece gitme parmaklayip parmaklayip yolluyolar
Ayyy ilk oğlumu 20 yaşındaydım doğurdumda.tahmini doğum tarihi günü sancım başladı sabah.kv de demiyoki hiç beklesuyun gelsin vs:)))benden heycanlı hemen aldı hastaneye götürdü.dr muayane edince ben başladım aglamaya:))) açılma var istersen yatış yapalım dendi.sonra hemşire usulca geldi dediki sen saglık karneni al git daha şimdiden böyleysen yukarda nasıl olursun .samcıların artınca gelirsin.yukarda dakka başı kontrol edecekler :)))git dedi.Çıktık geldikakşama gittim tekrar.gece 3 e kadar baktılar en son srzeryana aldılar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…