2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizimki dahada az bugunu ozel yapan neymiş acaba senbilirsin kuZum 2 3 4 5 doldur bu cocuklsr nekadar sansli ya biz naylonlu bezlerde sicmaya korktuk

Her gün belli ürünlerde indirim varmış. Valla aldım internetten. Evet çok şanslılar, aman totolarına zararlı bir şey değmesin aman en iyisini yapalım ohooo. Eskiden ne buldularsa geçiriyolarmış

@Kartanesii8892 canım büyük gün yarınmış nasıl duygulandım ya kimyasallarda nasıl üzülmüştük yarın kızın koynunda sen ne kadar güçlü bir kadınsın iyiki tanıdım seni inşallah sorunsuz acısız en güzel şekilde geçer kuzunu alırsın kucağına kendim kadar heyecanlandım inanki.Bende üç hafta sonra olsun istiyorum inşallah yoruldum baya kızımı okula götürmek çok sıkıntı lı olmaya başladı hakkımızda hayırlısı hepimiz için yarın muhakkak bakıcam güzel haberlerine

helal be canım çok güzel dedin vallahi。。。

@Kartanesii8892 canim ben bile heyecanliyim senin icin...) iyi oldugunda musait olunca bizi habersiz birakma..8 deydi dimi.. dualarimiz seninle bebisinle..en kolay sekilde gecer insallah dogum..
Yaaa heyecan gerçekten başladı Çok teşekkür ederim canım benim sekizde gideceğim kuzenim ekrandan bakmış dünn 9'da imiş ikinci ameliyat ben olacağımmm. Hani demiştim ya kuzenim anestezi uzmanı diye onun sayesinde ameliyatta sıkılmayacağım inşallah telefonumu almama da izin verirler belkı torpıl yaptırır hehehh❤
@Kartanesii8892 canim hayirlisiyla yarin insallah yavrunu kucagina aliyorsun guzel gecsin ameliyatın insallah musait oldugunda bize durumundan haberdar et
Edeceğim kuzumm Allah razı olsun binkere sizlerden dualarınız desteklerınız için iyiki varsınızzz burası varrr❤
Senin kadar olamasam da sagolcanımm.. Aynen ne günlerdir kimyasal düşük derken bugünlere geldik be vallahi şaka gibi Zaman ne çabuk geçiyor ende Azıcık daha dayan İnşallah en güzel zamanda gelsin meleğin Allah razı olsun duaların için sürekli konuşamasak da eskisi gibi birinin duasında olduğunu bilmek çok güzel❤

5.kâtta oturdugum icin mecburi merdiven inip cikuyorum :) iliski desen olmuyo yaa.zor oluyor.. sık nasil olcak bu donemde hareketim gun icinde var..hala calisiyorum (2gun kaldi) sonrasini bilmiyorum.. cokta gezince kasilip kaliyorum gerci
maşallah , helal sana valla. Ben ayakkabımı giyemez oldum. Şu dönemlerde nasıl çalışırdım hiç bilmiyorum.. hele 5 kat nasıl inip çıkıyon bacım sen yaa, hık demeden doğar seninki bak gör :))

Neyi sordummu cnm
yukarda hıçkırık hissettiğinde bebeğin yukarda olup olmadığını canım

Hea beni gaza getirdiniz parmaklasa gene iyi once bi sonra iki sonra hepsini utanmasa ayaginida sokacakti benimde dun coktu akintim peceteler ıslandı akinti gibimi cis yapmis gibi cokmuydu dedim
Yok oyle gelmedi dedim sıkıntı yok ozaman dedi şarşar gelemdiyse korkma

Öyle canim bende duzenli sancilar baslayana kadar 5dk dussun sanci sıklıgı ozaman gidicem birdaha gitmem artik cok sukur bebek harekette ediyor birde sorum olacak canm sana ben merdiven cikamiyorum
Sag ayak tutmuyor basamiyorum yururken sorun yok ama sag ayakla merdivende adim attigimda bedenimi tasimiyor solla cikiyorum tek tek hamileliktenmidir bu sendede varmi boyle birsey

Her gün belli ürünlerde indirim varmış. Valla aldım internetten. Evet çok şanslılar, aman totolarına zararlı bir şey değmesin aman en iyisini yapalım ohooo. Eskiden ne buldularsa geçiriyolarmış
Allahim
Ona gore mi veriyor bilmiyorum ama eskiler anlatiyor tarlada cocugun bezi degismez pisligi altinda kururmus ama pisik olmamislar simdikiler havadan nem
Kapiyorlar nerede kuzum o indirim

Ay keske agzindan bal damliyo :)
Valla zorunlu olmasaydim bilmiyordum yaparmiydim hareket.
Isten cikinca annemde kalcaktim vazgectim..sabah gidip aksam.gelim diyorum hem yuruyus olur (5 dk gerci) merdivenleride sayarsak ise yarar insallah

canım maşallah sana yaa neguzel hemen ayaklanmıssın bana da dua et olur mu aynı senın gb olayım moralımı ne olursa olsun yüksek tutmaya çalışacagım Allahın ıznı ile Allahım dert vermesın herseyı cekerız yavrularımız ıcın @Ytmz okadar uyku. var ki bir de nezleyım yapmadıgım.ıcmedıgım sey kalmadı ama sımdı yasak su da bakalm nasıl.dayancamm uyumayacalısmam gerek ama cokgarıp uyuyamyrz esımlee sonkez kızımn tekmelerıne bakyoruzz. ve fena suan sancılıyım

Allah yardımcın olsun canım benim hayırlısıyla kızını al kucağına, sen uyuyamazsın da şimdi heyecandan ne tatlı heyecan bu ama :) ben de sabah olsun da kızımı görmeye gideceğim ben de heyecandan uyuyamıyorum çok özledim

Ay keske agzindan bal damliyo :)
Valla zorunlu olmasaydim bilmiyordum yaparmiydim hareket.
Isten cikinca annemde kalcaktim vazgectim..sabah gidip aksam.gelim diyorum hem yuruyus olur (5 dk gerci) merdivenleride sayarsak ise yarar insallah
yeter yeter bence annenin yakın olması ne güzel yaa. Benimkiler farklı ildeler. İnş Doğum gece başlamaz diye dua ediyorum. Sancım başlarsa eşim bakıcıyı almaya gidicek, git gel 1 saati bulur. Ben o ara evde beklicem işte, bakıcı oğlumun başına gelince biz hastaneye geçeriz. O ara annemleri ararım, yetişebilirlermi bilmem. Biyandan doğumum kolay olsun hemencecik diyorum, biyandan tırsıyorum ya eşim gelmeden Doğum başlarsa. Napıcam oğlumun yanında felan. Oyhhhh.

Kendimi senin yerine koyuyorum canim da bende uyuyamazdim . Allah saglikla kucagina getirsin canim benim

uyuyamıyorum evet kızlar 2saatcik dalmısımdır bölükbörçük. sinüzit agrım var tıkalı burnum o da canımı yakıyor uyku cok var ama açlık da basmaya basladı uyuyamadıkca moralımbozuluyor cok.
Kıyamam sana az kaldı bak.görüceksin ne kadar kaldı cıkmasına kuzum. Sağol duan ıcn❤ ben de sıze duacıyımm
@Kartanesii8892 Allah kolaylık versin dokundurmasın rabbim..
S Sevimlipanduf minik prensese şifa verirsin tez vakitte
Çok sağol canım ❤
Kendimi senin yerine koyuyorum canim da bende uyuyamazdim . Allah saglikla kucagina getirsin canim benim
Amin canım.bir bilinmezi bekliyorum deneyım yok ya bir garıbım.yanı cokgarıpmışç:)❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…