Bizimki dahada azbugunu ozel yapan neymiş acaba senbilirsin kuZum 2 3 4 5 doldur bu cocuklsr nekadar sansli ya biz naylonlu bezlerde sicmaya korktuk
Neyi sordummu cnmdoktoruna sordun mu peki hiç canım??
dönmez inş tekrar ters yöne şu saatten sonra. Çok üzülürüm valla
sağol canım benim, bende öyle düşüneyim bari . Hıçkırdıkça popo attırıyo deyim :))
Duşa girsen sütünde tamamen gelir canim...3. gunum Bugün, su geçirmez bant yapıştırıldı zaten hastanede istediğin zaman duşa girebilirsin de denildi, ben biraz kendim ya acırsa ya ıslanırsa diye korkumdan
helal be canım çok güzel dedin vallahi。。。Hep derler ya normal doguranlar anneligi daha cok hisseder diye ben de hep derim ki madem oyle neden hep normal doguranlar cocuklarini sokaga birakiyor...baktigin zaman yasak iliski olsun istenmeyen bebek olsun illegal bir yerde ya da evde falan normal dogurup sokaga birakiyorlar ben hic bir sezryan olan annenn bebeginu daha az sevdigini gormedim
Yaaa heyecan gerçekten başladı Çok teşekkür ederim canım benim sekizde gideceğim kuzenim ekrandan bakmış dünn 9'da imiş ikinci ameliyat ben olacağımmm. Hani demiştim ya kuzenim anestezi uzmanı diye onun sayesinde ameliyatta sıkılmayacağım inşallah telefonumu almama da izin verirler belkı torpıl yaptırır hehehh❤@Kartanesii8892 canim ben bile heyecanliyim senin icin...) iyi oldugunda musait olunca bizi habersiz birakma..8 deydi dimi.. dualarimiz seninle bebisinle..en kolay sekilde gecer insallah dogum..
Edeceğim kuzumm Allah razı olsun binkere sizlerden dualarınız desteklerınız için iyiki varsınızzz burası varrr❤@Kartanesii8892 canim hayirlisiyla yarin insallah yavrunu kucagina aliyorsun guzel gecsin ameliyatın insallah musait oldugunda bize durumundan haberdar et
Senin kadar olamasam da sagolcanımm.. Aynen ne günlerdir kimyasal düşük derken bugünlere geldik be vallahi şaka gibi Zaman ne çabuk geçiyor ende Azıcık daha dayan İnşallah en güzel zamanda gelsin meleğin Allah razı olsun duaların için sürekli konuşamasak da eskisi gibi birinin duasında olduğunu bilmek çok güzel❤@Kartanesii8892 canım büyük gün yarınmış nasıl duygulandım ya kimyasallarda nasıl üzülmüştük yarın kızın koynunda sen ne kadar güçlü bir kadınsın iyiki tanıdım seni inşallah sorunsuz acısız en güzel şekilde geçer kuzunu alırsın kucağına kendim kadar heyecanlandım inanki.Bende üç hafta sonra olsun istiyorum inşallah yoruldum baya kızımı okula götürmek çok sıkıntı lı olmaya başladı hakkımızda hayırlısı hepimiz için yarın muhakkak bakıcam güzel haberlerine
maşallah , helal sana valla. Ben ayakkabımı giyemez oldum. Şu dönemlerde nasıl çalışırdım hiç bilmiyorum.. hele 5 kat nasıl inip çıkıyon bacım sen yaa, hık demeden doğar seninki bak gör :))5.kâtta oturdugum icin mecburi merdiven inip cikuyorum :) iliski desen olmuyo yaa.zor oluyor.. sık nasil olcak bu donemdehareketim gun icinde var..hala calisiyorum (2gun kaldi) sonrasini bilmiyorum.. cokta gezince kasilip kaliyorum gerci
yukarda hıçkırık hissettiğinde bebeğin yukarda olup olmadığını canımNeyi sordummu cnm
uyuyamazsin sen simdi insallah canimevettt teyzesııı ınsallah olacak be gozlerıme bakıcak anne der gb Allahım.heyecan basmaya basladıııı
Hea beni gaza getirdiniz parmaklasa gene iyi once bi sonra iki sonra hepsini utanmasa ayaginida sokacaktiCanım çok şükür bugün ağrı yok ama @ruhum_mavi arkadaşın akıntı şekli gelmişti ve 24saat içinde doğuma almışlardı.insaAllah benim normal akıntıdır.dun senide endişelenirdik seni parmaklayıp gonderttiler
Öyle canim bende duzenli sancilar baslayana kadar 5dk dussun sanci sıklıgı ozaman gidicem birdaha gitmem artik cok sukur bebek harekette ediyor birde sorum olacak canm sana ben merdiven cikamiyorumAyyy ilk oğlumu 20 yaşındaydım doğurdumda.tahmini doğum tarihi günü sancım başladı sabah.kv de demiyoki hiç beklesuyun gelsin vs:)))benden heycanlı hemen aldı hastaneye götürdü.dr muayane edince ben başladım aglamaya:))) açılma var istersen yatış yapalım dendi.sonra hemşire usulca geldi dediki sen saglık karneni al git daha şimdiden böyleysen yukarda nasıl olursun .samcıların artınca gelirsin.yukarda dakka başı kontrol edecekler :)))git dedi.Çıktık geldikakşama gittim tekrar.gece 3 e kadar baktılar en son srzeryana aldılar:))
AllahimHer gün belli ürünlerde indirim varmış. Valla aldım internetten. Evet çok şanslılar, aman totolarına zararlı bir şey değmesin aman en iyisini yapalım ohooo. Eskiden ne buldularsa geçiriyolarmış
Ay keske agzindan bal damliyo :)maşallah , helal sana valla. Ben ayakkabımı giyemez oldum. Şu dönemlerde nasıl çalışırdım hiç bilmiyorum.. hele 5 kat nasıl inip çıkıyon bacım sen yaa, hık demeden doğar seninki bak gör :))
yukarda hıçkırık hissettiğinde bebeğin yukarda olup olmadığını canım
canım maşallah sana yaa neguzel hemen ayaklanmıssın bana da dua et olur mu aynı senın gb olayım moralımı ne olursa olsun yüksek tutmaya çalışacagım Allahın ıznı ile Allahım dert vermesın herseyı cekerız yavrularımız ıcınÇok teşekkür ederim canımım çok şükür bende bebeğim de çok iyiyiz Allah'a şükür.
Kuzum gerçekten bende sezeryanı gözümde çok büyüttüm ameliyat diye ama bilseydim bu kadar kolay baştan sezeryan isterdim valla çünkü dikişlerin acısı çok hafif geldi bana o sancılardan sonra zaten verdikleri serumlarla o dikişlerin acısı bile kalmadı sık sık da yürüdüm hep hastanede öyle açıldım hatta 3 gün eve geldiğimde bebeğimi yıkadım 1 hafta sonra da daha rahat haraket ettim normal hayatıma döndüm evimin işini falan yaptım yani :) bu arada herkesin tabi ki farklı oluyo doğumu bazıları için normal doğum bile çok kolay oluyo. Rabbim burda ki herkese kolay doğum ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Sende yarın inşallah mis kokulunu kucağına alırsın sağlıklı bir şekilde :)
Allah yardımcın olsun canım benim hayırlısıyla kızını al kucağına, sen uyuyamazsın da şimdi heyecandan ne tatlı heyecan bu ama :) ben de sabah olsun da kızımı görmeye gideceğim ben de heyecandan uyuyamıyorum çok özledimcanım maşallah sana yaa neguzel hemen ayaklanmıssın bana da dua et olur mu aynı senın gb olayım moralımı ne olursa olsun yüksek tutmaya çalışacagım Allahın ıznı ile Allahım dert vermesın herseyı cekerız yavrularımız ıcın@Ytmz okadar uyku. var ki bir de nezleyım yapmadıgım.ıcmedıgım sey kalmadı ama sımdı yasak su da bakalm nasıl.dayancamm uyumayacalısmam gerek ama cokgarıp uyuyamyrz esımlee sonkez kızımn tekmelerıne bakyoruzz. ve fena suan sancılıyım
yeter yeter benceAy keske agzindan bal damliyo :)
Valla zorunlu olmasaydim bilmiyordum yaparmiydim hareket.
Isten cikinca annemde kalcaktim vazgectim..sabah gidip aksam.gelim diyorum hem yuruyus olur (5 dk gerci) merdivenleride sayarsak ise yarar insallah
Kendimi senin yerine koyuyorum canim da bende uyuyamazdim . Allah saglikla kucagina getirsin canim benimcanım maşallah sana yaa neguzel hemen ayaklanmıssın bana da dua et olur mu aynı senın gb olayım moralımı ne olursa olsun yüksek tutmaya çalışacagım Allahın ıznı ile Allahım dert vermesın herseyı cekerız yavrularımız ıcın@Ytmz okadar uyku. var ki bir de nezleyım yapmadıgım.ıcmedıgım sey kalmadı ama sımdı yasak su da bakalm nasıl.dayancamm uyumayacalısmam gerek ama cokgarıp uyuyamyrz esımlee sonkez kızımn tekmelerıne bakyoruzz. ve fena suan sancılıyım
Kıyamam sana az kaldı bak.görüceksin ne kadar kaldı cıkmasına kuzum. Sağol duan ıcn❤ ben de sıze duacıyımmAllah yardımcın olsun canım benim hayırlısıyla kızını al kucağına, sen uyuyamazsın da şimdi heyecandan ne tatlı heyecan bu ama :) ben de sabah olsun da kızımı görmeye gideceğim ben de heyecandan uyuyamıyorum çok özledim
Çok sağol canım ❤@Kartanesii8892 Allah kolaylık versin dokundurmasın rabbim..
S Sevimlipanduf minik prensese şifa verirsin tez vakitte
Amin canım.bir bilinmezi bekliyorum deneyım yok ya bir garıbım.yanı cokgarıpmışç:)❤Kendimi senin yerine koyuyorum canim da bende uyuyamazdim . Allah saglikla kucagina getirsin canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?