2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İki tane doğurdum ama ne hamileliğimde ne doğumda ne çocuklatımda bi sıkıntı yaşamadım.bu hamilelik ikisinin de acısını çıkarıyo resmen bende de var o agrılar sancılar.
Hiç diyorum agrı sancı çekmemişim doğum gününe kadar.hastaneye gittiğim gün hep doğurdum bunda da anlamıyacam da bi anda evde doğurcam diye korkuyorum:)) akşam olunca aşşagı doğru bi baskı bi anda altına kaçırcak gibi hafif sancı karnım bi o tarafa bi bu tarafa kasılıp kasılıp duruyo.
Bigün benimde bacagım çok agrıyodu üç bardak felan ayran içmiştim tesadufmü bilmem ama hemen gecti.ben günde iki şişede soda içiyorum.

Allahim
Ona gore mi veriyor bilmiyorum ama eskiler anlatiyor tarlada cocugun bezi degismez pisligi altinda kururmus ama pisik olmamislar simdikiler havadan nem
Kapiyorlar nerede kuzum o indirim

Hahahah en mantıklısı pislik içinde bünye alışırmış
Ebebekte canım. Bugün ve yarın da devam edecek. Yarın giyimde var galiba da bugün neyde var bilmiyorum

Bunları sana söyleyen de insaf yok hiç bir anne adayı evladına bilerek isteyerek zarar verir mi onun kötülüğünü ister mi kaldiki sen ki karar verdin doğum olsun sezeryanla alın bebeği diye pessssss.... İnan sana yaşatılanlara çok üzüldüm yanında olsam onlara verirdim ağızlarının payını

Maşallah sana canım kendini yorma zaten küçük bir evladın var onunla da mesgulsun

Doğum yapan annelerimiz

1- Jane Austen 26/11/2018
2-@ahha
3- Dido44 10/12/2018
4- @Hb0216
5- @cibi35 12/12/2018
6-@cnmsncnm 13/12/2018
7- A aurora_z 13/12/2018
8- Nurkuzusu 13/12/2018
9- Bismilhayrun
10- S Sevimlipanduf 20/12/2018
11- O Otb
12- @Kartanesii8892 24/12/2018
13-?

Doğum için günü belli olanlar
mini87 25/12/2019
delikiss 26/12/2018
A anneveoglusu 28/12/2018
oozzee 03/01/2019
M Manikmidepresifmi 03/01/2019
Kahsen 04/01/2019
M Mavisu27 05/01/2019
supurgelicadi 07/01/2019
Archpa 09/01/2019
Missyiru 19/01/2019

cibi35 canım kızın eve geldimi nasilsiniz

Dido44 oğlusun nasıl hastanede mi hala sen nasılsın

S Sevimlipanduf kizceni gördün mü nasıl sütünü alıyor mu sen nasıl oldun

Bismilhayrun senin kuzu nasıl ne kadar daha hastanede kalacaksınız

@Hb0216 senin yavrunun sarılığı nasıl oldu canım

Maşallah sana canım kendini yorma zaten küçük bir evladın var onunla da mesgulsun
sağol canım. Dün iş yaparken eşimle . aşırı sıcaklandım, zaten bu ara hep yanıyorum. İncecik şeylerle çıktım balkona felan . Bgn döşüm boğazım nasıl Yanıyor. Sonunda hasta etmeyi başardım galiba kendimi, allh beni neetmesin

Herkese günaydın kızlar kötü bir boğaz enfeksiyonu geçiriyorum dün ateşim 38in altına düşmedi bebeğim etkilenir diye çok korktum uzun süre hareket etmedi gece..doktor direkt antibiyotik yazdı ama onu da almak istemedm ne zormus su hamilelik olayi herkes tadini cikar diyor ama endiselerden kendine bakmaktan tadi da cikmiyor
@Kartanesii8892 canim insallah saglikla gelmistir bebegin agrin sizin olmadan simdiden hayirli olsun

Gunaydin kizlar
B bence91 vücudunda iltihap olmasi antibiyotik almandan daha kötü onlar gebelerin ve emzirenlere uygun antibiyotik veriyorlar ben olsam alir icerdim tabi kendi kararin
Haklisin ama doktor bakmadan uzaktan yazdi ilaci o yuzden almak istemedim. Atesim dustu sabaha karsi simdi dogal yontemlerle biraz daha iyiyim yine de gecmezse almayi dusunuyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…