2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yok canım daha görmedik hazırlanıyoruz 10-12 arasıymış görüş saati, bi de dahiliyeye falan da gideceğim karaciğere bakılacak değerler düşmüş mü diye Doğum yapınca kendiliğinden iyileşiyormuş

Haklisin ama doktor bakmadan uzaktan yazdi ilaci o yuzden almak istemedim. Atesim dustu sabaha karsi simdi dogal yontemlerle biraz daha iyiyim yine de gecmezse almayi dusunuyorum zaten
Hee orasi baska tabi bazen bogaz oyle bir iltihaplaniyor ki ben gorupte verdi sandim insallah dogal seylerle duzelir zencefil guzel yakiyor oyle karisim icebilirsin

Kizlar reflu yastığı alan var mi, hangisini tercih ettiniz?

Bir de, oto koltuğu pusetini evde de kullanırım diye dusundum ama ekstradan bi de ana kucağı alsam mi acaba?

Kizlar reflu yastığı alan var mi, hangisini tercih ettiniz?

Bir de, oto koltuğu pusetini evde de kullanırım diye dusundum ama ekstradan bi de ana kucağı alsam mi acaba?
Kendin için mi? Ben yataş almıştım. Memnunum. Bebeğime de reflü yatağı alacam bu hafta

Oyle demekki elli tanede dogursan hepsi birbirinden farkli oluyor bizimde oyle aksam cok kotuydum sanki elini ayagini asagidan cikartiyor gibi okadar hareketli o kipirdadikca karnim semsert heryeri ve acitiyorda tez vakitte allah kurtarain canm
Ben soda icmedim hiç birgunluk cok yol yurudum ondan oldu desem bir haftadir ayaga solla merdivenleri solla cikiyorum gercekten bacak tutumuyor

Gecmis olsun canim benim ya.. ates daha tehlikeli bence ilacini al doktor bosuna yazmaz kuzum.. en kisa.zamanda iyiles insallah

Hadi guzel haberlerle kuzum❤ insallqh dusmustur bebisinide gor ohh ❤❤

Dün gördüm ben cok ağlayınca kucagima verdiler öptüm kokladım durumu stabil 10 gün daha orda sen nasılsın agrım sizin yoktur inşallah

Olduk canim :) her zamanko gibi sanci yok nst de 20yi bile gormuyorum :) 3200kg olmusuz haftaya gel dedi haftada 1e dusurdu ❤ sukurler olsun suyu vs hersey iyi

Maşallah maşallah kizcene kilo boy iyi kuzunun Allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah kuzulari

O ateş basmaları bende de bu aralar çok oluyor boncuk boncuk ter döküyorum o aralar soğuk birşeyler tüketmek geliyor içimden zor tutuyorum kendimi hastalık öyle basliyor çünkü

Çok geçmiş olsun canım ıhlamur iç içine elma ayva tarçın at iyi gelir

Güzel haberler bekliyoruz senden canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…