2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar kasıklarım 2 gündür aşırı ağrıyodu bugün kontrole geldim idrar tahlilimde bol lökosit ve eritrosit izlendi diyo zaten kan gibi geliyo idrarım da sistit olmuşum galiba kültür istedi doktor ama benim kateterim de var böbreğe gidebilir enfeksiyon her an eşim de yanımda yok zaten napıcam bilmiyorum ağrım da çok iyice sinirlerim bozuldu her kontrolümde bi sorun çıkıyo

Canım çok geçmiş olsun bol bol su iç en iyi ilaç bu
Az daha sabır arkadaşım kolay geçmedi senin süreç

Doğum yapan annelerimiz

1- Jane Austen 26/11/2018
2-@ahha
3- Dido44 10/12/2018
4- @Hb0216
5- @cibi35 12/12/2018
6-@cnmsncnm 13/12/2018
7- A aurora_z 13/12/2018
8- Nurkuzusu 13/12/2018
9- Bismilhayrun 17/12/2018
10- S Sevimlipanduf 20/12/2018
11- O Otb
12- @Kartanesii8892 24/12/2018
13-?

Doğum için günü belli olanlar
delikiss 26/12/2018
A anneveoglusu 28/12/2018
mini87 28/12/2018
oozzee 03/01/2019
M Manikmidepresifmi 03/01/2019
Kahsen 04/01/2019
M Mavisu27 05/01/2019
supurgelicadi 07/01/2019
Archpa 09/01/2019
Missyiru 19/01/2019

Üzülme kuzum bugunlerde gececek insallah minnosumuzun vucudu direnc kazanmiştir daha dayanikli guclu olacak artik hastaliklara
kolay kolay hastada olmaz pozitif dusun uzulme sen sütünu bol bol sag canimda kesilmesin hemsire demisti oda sicakliginda 3saat buzdolabinda 3gun buzlukta 3 ay saklama omru var diye bol gelirse sutun sakla canim

Cok gecmis olsun kum da dokebilirsin benim gecmiste oyle olmustu bol su icmiyor musun biran once tedaviye baslaman lazim antibiyotik verirler insallah duzelir cabucak

Merhaba arkadaşlar suan detaylı ulturasyon kontrolden çıktım bebeğim 1 hafta geriden geliyormuş ama neye göre oldığunu söylemediler normalde 36+2 günlük olmam gerekirken 35+0 günlük gözüküyor birde çocuğın kilosu 2513 gram haftasıyla uyumlu olması içğn ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz

Canım çok geçmiş olsun bol bol su iç en iyi ilaç bu
Az daha sabır arkadaşım kolay geçmedi senin süreç
Teşekkür ederim su içmeye çalışıyodum zaten biri sirke önermişti grupta onu da denedim şimdi inşallah geçer her kontrolden sonra ağlıyorum zaten iinşallah sonumuz iyi olur

Cok gecmis olsun kum da dokebilirsin benim gecmiste oyle olmustu bol su icmiyor musun biran once tedaviye baslaman lazim antibiyotik verirler insallah duzelir cabucak
Böbreğimde büyüme vardı gebelikten dolayı kateter takılmıştı kum taş falan yok ama kateter enfeksiyonu kolaylaştırıyor o yüzden bol su içiyordum çok da dikkat ediyodum ama yinede oldu bide böbreğe ilerleme riski var böbreğim zarar görmesin diye yaptırdım ama şimdi de zarar görebilir hatta doğumu da tetikleyebilir

Canım 3 hafta gerilik olursa önemli goruyor drlar
Bebiş için kaşar peyniri balık tahin pekmez baklagillerin yemeği hatta aşure iyi besledi benim kuzuyu

Bugün kızını 10-12 arası gormeye gidecekti canım

Canım 3 hafta gerilik olursa önemli goruyor drlar
Bebiş için kaşar peyniri balık tahin pekmez baklagillerin yemeği hatta aşure iyi besledi benim kuzuyu
Canım bir şey soracağım.
Hani senin doğum tarihin inşallah 28 Aralık ya. Birkaç gün daha bekleyip ocakta doğması nasıl olurdu? Neye göre o tarihi belirlediniz doktorla?

E bebekteki indirim olsa nekadar inecekki aman artik hangi fiyat olursa olsun aliniyor tek uzuldugum
Kuvet 50tldi almadik kovasi yok diye kova gelsin takim alalim diye filesini falan aldik simdi o kuvet 70tl oldu

Ben de bazı şeyleri beklete beklete indirim yerine zamla aldım hep

Kizlar reflu yastığı alan var mi, hangisini tercih ettiniz?

Bir de, oto koltuğu pusetini evde de kullanırım diye dusundum ama ekstradan bi de ana kucağı alsam mi acaba?
Bana ablam verdi bebek için reflü yastığını. Baby jam markası. Güzel kaliteli görünüyor. Ben de puseti kullanıcam canım. Ana kucağı çok uzun süre kullanılmıyor zaten o kadar para vermeye gerek yok bence

Ben iyi olmaya çalışıyorum kuzum çok şükür her halimize oturup kalkarken çok sızı oluyor geçer o da zamanla, bebişim de iyi olup bi çıksa hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…