2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gecmis olsun canim benim ya.. ates daha tehlikeli bence ilacini al doktor bosuna yazmaz kuzum.. en kisa.zamanda iyiles insallah
Teşekkür ederiimm ateşim düştü boğazım da yumuşamaya başladı çok şükür bakalm böyle devam ederse gerek kalmiycak inşallah

Bahsettiğin küvet seti köpüklü file olan miydi o pek düşmüyor ben de e bebekten normal fileli seti 74 e dustugunde almıştım.
Bebeğin gobegi düşünce banyo yaptırılıyor bu arada yiğenlerimden biliyorum

Olduk canim :) her zamanko gibi sanci yok nst de 20yi bile gormuyorum :) 3200kg olmusuz haftaya gel dedi haftada 1e dusurdu ❤ sukurler olsun suyu vs hersey iyi
Canım ben de senin haftandayken 3130 gr dı. Bu hafta 3530 dedi. Böyle giderse ve 4 kg geçerse normal doğum yapamayız demişti. Sana bir şey dedi mi dr kg ile ilgili

Yok kiz seffaf sevibaby altinda balik desenleri var sadece küvet 50 tldi simdi 70 olmus masrafasi vardi kovasi yoktu topluca alalim diye almadik şimdide fiyati 70 olmuş ayri ayri aliyorsun yani hepsi ayni marka desen renk ama set halinde degil istedin parcasini alacaksin

Bende de 28-32 haftalarda hep lökosit bol çıkıyordu şase kullandim 2 defa antibiyotik kullandım kültür testinde bakteri çıkmamıştı ama en son tahlilde geçmişti sukur bol su ic en etkilisi o çamaşırını sürekli değiştir günlük ped kullanma bir de dr zahide küçük yazmıştı idrarı yaparken öne eğilerek yapılırsa mesane daha kolay boşalırmış ben buna da dikkat ediyorum.

Canım ben de senin haftandayken 3130 gr dı. Bu hafta 3530 dedi. Böyle giderse ve 4 kg geçerse normal doğum yapamayız demişti. Sana bir şey dedi mi dr kg ile ilgili
Bizim doktor surekli anne bebek uyumuna bakiyoruz cocugun kilosu onemli degil dogumda diyor ama çatin musayitse sorun olmaz herhalde

Kuzum hangi tuvaleti tercih ediyorsun alaturkami klozetmi

2 kez antibiyotik mi kullandın ben hep günlük ped kullanıyodum sık değiştiriyodum da daha hijyenik diye

Hımm daha da yükselebilir seti al gec artik :)) babyjem benim aldığım

Hımm daha da yükselebilir seti al gec artik :)) babyjem benim aldığım
Zannetmiyorum kiz bi kuvet daha nekadar olabilir kuvet 70 kova 30 masrafa 8 file 60
Seninkinde lazimligi sungeri falan hepsi vardi dimi
Bizim baktimizin oyle bir kampanyasi yok e bebege gittimide olmadi alalim filesini aldik aungerde cihicconunkini aldik kova masrafa kuvet kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…