2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Var ama normal şekilde ben o zaman bırakıyım günlük pedi ama o zamanda çamaşır temas edip durcak

Benim de akinti beyaz ve kokusuz dr fitil verdi ben normal diye söylemiyordum ama keşke önceden deşeymişim akıntım da gecti .90 derecede yikiyorum bir de ozellikle.sürekli degistireceksin canim kagit havlu da koyabilirsin en azindan icine cok cekmeden degistirirsin .

Kızlarrr mesajları okuyamadım hemen yazıyorum çok şükür amelıyat basarılı gectı ve okdr guzeldı kı kuzenım de vardı amelıyatmda dr.um ffln sen neden bukdr sakinsin dedı muhabbet sohbet ınanılmaz rahattı ve bebegimı verdıler bana agladım kuzenım.vıdeolarımızı cektı dogum fotografcımız da cokguzel.seyler cektı. ve ılk anda mememo aldı kuzum sütüm gelıyor emıyor smdı uyudu ve sapsarı sacları ruyamda gordugum.gb aynı kılo boyu ogrenemedm dha neden bılmyrm dr.um.ugrayamadı baska amelyatlar da varmıs dha gelcek yanımıza. Koynuma verdıkleri an sustu opup kokladm ınanalmaz bısey Allahm nasıp etsn sızlere de saglkla. Üzerindeki verniks tabakası cokfazlaydı. coksagolun hepınız duamdasnzz

Lazimlik hariç hepsi var eşim onu da zamani gelince alırız dediepey oldu alalı trendyola bak diyeceğim ama indirim değil bindirim yapılıyor :))

Gecmis olsun cnm,gule gule buyut bebisini

Ayy masallah canim ya hemen doğurasim geldi okuyunca :) ne güzel rahat geçmiş Allah analı babalı büyütsün insallah.

Gecmis olsun canim masallah cok sevindim senin adina mis gibi kokla kuzunu

Rabbim şifa versin canım

Yaa sarı papatya:) gözlerim doldu inanki sağlıkla büyüt canım darısı başımıza inşallah

Maaşallah prensese hayırlı uğurlu olsun canım gözünüz aydın. Ay tüylerim diken diken oldu maşallah maşallah

Lazimlik hariç hepsi var eşim onu da zamani gelince alırız dediepey oldu alalı trendyola bak diyeceğim ama indirim değil bindirim yapılıyor :))
İnternet isini pek sevmiyorum uckurus fazla olsun temiz olsun cok sıkıldim tek kalmaktan sıpagelsede onu yikasam giydirsem

Dün gördüm ben cok ağlayınca kucagima verdiler öptüm kokladım durumu stabil 10 gün daha orda sen nasılsın agrım sizin yoktur inşallah
Ay okuyunca gözlerim doldu oğlum 1 yaşında zatürre olmuştu elimde can veriyor gibi hissettim. Acil acil dolaşıp 3. gün ancak ege üniversitesi acili kabul etmişti. 3 gün hiç uyumamıştım. Çoook zor gerçekten. Bir an önce iyileşir de yavruna kavuşursun inşallah. Iyi baktıklarına eminim . Sen de kendine iyi bak. Ona sen lazımsın. Geçmiş olsun canım.

Ay maşallah kuzum allahsaglikli sıhatli anali babali buyutmeyi nasip etsin daha once sutun gelmismiydi kuzum masallah size

Bende merak ediyorum..benim.sutum geliyor 2 haftadir..adi neyse iste :) ugrasmadigim icin tam.manasiyla.geliyormu bilmiyorumda..
Acaba dogumda hemencik gelirmi
Bende onu cok merak ediyorum
KuZm arada sakincalı oynamayin deselerde ben sıkıyorum gelen giden süt yok ucu bile yok icine kaçmişallahin mucizesi iste bebek dogdu an sut azda olsa cokta olsa geliyor sen hic endiselenme simdiden azda olsa belirtin varsa ozaman rabbim mucizesi zaten gelir

Çok şükür canım geldik eve ama ben grip oldum hastaneye git gel hava da buz gibiydi oralarda beklemekten hasta oldum. Maskeyle dolaşıyorum gece uyurken bile takıyorum kıza bulaşmasın diye
Yarın kontrolumuz var dr.a sorucam bakalım arada hapsiriyor aklım çıkıyor bişey olacak diye..
Sen nasılsın var mı ağrın falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…