- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Cok zor kuzum arada giriyorm amaKlozet canim zaten diğerini imkani yok kullanamiyorum oturmasi işkence geliyor
Kuzum pecete koy her wc gittiginde koydugun peceteyi kullanirsin yerine yenisini koyarsin ozaman ic camasirinda batmiyor daha hijyenik ve rahat oluyorVar ama normal şekilde ben o zaman bırakıyım günlük pedi ama o zamanda çamaşır temas edip durcak
Var ama normal şekilde ben o zaman bırakıyım günlük pedi ama o zamanda çamaşır temas edip durcak
Cok zor kuzum arada giriyorm ama
Surekli degil hicte sevmem klozeti :-(
Zannetmiyorum kiz bi kuvet daha nekadar olabilir kuvet 70 kova 30 masrafa 8 file 60
Seninkinde lazimligi sungeri falan hepsi vardi dimi
Bizim baktimizin oyle bir kampanyasi yok e bebege gittimide olmadi alalim filesini aldik aungerde cihicconunkini aldik kova masrafa kuvet kaldi
Gecmis olsun cnm,gule gule buyut bebisiniKızlarrr mesajları okuyamadım hemen yazıyorum çok şükür amelıyat basarılı gectı ve okdr guzeldı kı kuzenım de vardı amelıyatmda dr.um ffln sen neden bukdr sakinsin dedı muhabbet sohbet ınanılmaz rahattı ve bebegimı verdıler bana agladım kuzenım.vıdeolarımızı cektı dogum fotografcımız da cokguzel.seyler cektı. ve ılk anda mememo aldı kuzum sütüm gelıyor emıyor smdı uyudu ve sapsarı sacları ruyamda gordugum.gb aynı kılo boyu ogrenemedm dha neden bılmyrm dr.um.ugrayamadı baska amelyatlar da varmıs dha gelcek yanımıza. Koynuma verdıkleri an sustu opup kokladm ınanalmaz bısey Allahm nasıp etsn sızlere de saglkla. Üzerindeki verniks tabakası cokfazlaydı. coksagolun hepınız duamdasnzz
Kızlarrr mesajları okuyamadım hemen yazıyorum çok şükür amelıyat basarılı gectı ve okdr guzeldı kı kuzenım de vardı amelıyatmda dr.um ffln sen neden bukdr sakinsin dedı muhabbet sohbet ınanılmaz rahattı ve bebegimı verdıler bana agladım kuzenım.vıdeolarımızı cektı dogum fotografcımız da cokguzel.seyler cektı. ve ılk anda mememo aldı kuzum sütüm gelıyor emıyor smdı uyudu ve sapsarı sacları ruyamda gordugum.gb aynı kılo boyu ogrenemedm dha neden bılmyrm dr.um.ugrayamadı baska amelyatlar da varmıs dha gelcek yanımıza. Koynuma verdıkleri an sustu opup kokladm ınanalmaz bısey Allahm nasıp etsn sızlere de saglkla. Üzerindeki verniks tabakası cokfazlaydı. coksagolun hepınız duamdasnzz
Gecmis olsun canim masallah cok sevindim senin adina mis gibi kokla kuzunuKızlarrr mesajları okuyamadım hemen yazıyorum çok şükür amelıyat basarılı gectı ve okdr guzeldı kı kuzenım de vardı amelıyatmda dr.um ffln sen neden bukdr sakinsin dedı muhabbet sohbet ınanılmaz rahattı ve bebegimı verdıler bana agladım kuzenım.vıdeolarımızı cektı dogum fotografcımız da cokguzel.seyler cektı. ve ılk anda mememo aldı kuzum sütüm gelıyor emıyor smdı uyudu ve sapsarı sacları ruyamda gordugum.gb aynı kılo boyu ogrenemedm dha neden bılmyrm dr.um.ugrayamadı baska amelyatlar da varmıs dha gelcek yanımıza. Koynuma verdıkleri an sustu opup kokladm ınanalmaz bısey Allahm nasıp etsn sızlere de saglkla. Üzerindeki verniks tabakası cokfazlaydı. coksagolun hepınız duamdasnzz
Rabbim şifa versin canımBugün biraz daha iyi gibi yavaş yavaş çoğalıyor sanırım eren emse düzelecek ama işte izin vermiyorlar tıkanır kötü olur diye artık son zamanlar ağrılar normal inşallah vaktinde doğar prematüre olunca cok hassas oluyorlar benim yavrum doğduğundan beri sürekli hastanelerde allah hicbirimize yasatmasin
Yaa sarı papatya:) gözlerim doldu inanki sağlıkla büyüt canım darısı başımıza inşallahKızlarrr mesajları okuyamadım hemen yazıyorum çok şükür amelıyat basarılı gectı ve okdr guzeldı kı kuzenım de vardı amelıyatmda dr.um ffln sen neden bukdr sakinsin dedı muhabbet sohbet ınanılmaz rahattı ve bebegimı verdıler bana agladım kuzenım.vıdeolarımızı cektı dogum fotografcımız da cokguzel.seyler cektı. ve ılk anda mememo aldı kuzum sütüm gelıyor emıyor smdı uyudu ve sapsarı sacları ruyamda gordugum.gb aynı kılo boyu ogrenemedm dha neden bılmyrm dr.um.ugrayamadı baska amelyatlar da varmıs dha gelcek yanımıza. Koynuma verdıkleri an sustu opup kokladm ınanalmaz bısey Allahm nasıp etsn sızlere de saglkla. Üzerindeki verniks tabakası cokfazlaydı. coksagolun hepınız duamdasnzz
Maaşallah prensese hayırlı uğurlu olsun canım gözünüz aydın. Ay tüylerim diken diken oldu maşallah maşallahKızlarrr mesajları okuyamadım hemen yazıyorum çok şükür amelıyat basarılı gectı ve okdr guzeldı kı kuzenım de vardı amelıyatmda dr.um ffln sen neden bukdr sakinsin dedı muhabbet sohbet ınanılmaz rahattı ve bebegimı verdıler bana agladım kuzenım.vıdeolarımızı cektı dogum fotografcımız da cokguzel.seyler cektı. ve ılk anda mememo aldı kuzum sütüm gelıyor emıyor smdı uyudu ve sapsarı sacları ruyamda gordugum.gb aynı kılo boyu ogrenemedm dha neden bılmyrm dr.um.ugrayamadı baska amelyatlar da varmıs dha gelcek yanımıza. Koynuma verdıkleri an sustu opup kokladm ınanalmaz bısey Allahm nasıp etsn sızlere de saglkla. Üzerindeki verniks tabakası cokfazlaydı. coksagolun hepınız duamdasnzz
İnternet isini pek sevmiyorum uckurus fazla olsun temiz olsunLazimlik hariç hepsi var eşim onu da zamani gelince alırız dediepey oldu alalı trendyola bak diyeceğim ama indirim değil bindirim yapılıyor :))
Ay okuyunca gözlerim doldu oğlum 1 yaşında zatürre olmuştu elimde can veriyor gibi hissettim. Acil acil dolaşıp 3. gün ancak ege üniversitesi acili kabul etmişti. 3 gün hiç uyumamıştım. Çoook zor gerçekten. Bir an önce iyileşir de yavruna kavuşursun inşallah. Iyi baktıklarına eminim . Sen de kendine iyi bak. Ona sen lazımsın. Geçmiş olsun canım.Dün gördüm ben cok ağlayınca kucagima verdiler öptüm kokladım durumu stabil 10 gün daha orda sen nasılsın agrım sizin yoktur inşallah
Ay maşallah kuzum allahsaglikli sıhatli anali babali buyutmeyi nasip etsin daha once sutun gelmismiydi kuzum masallah sizeKızlarrr mesajları okuyamadım hemen yazıyorum çok şükür amelıyat basarılı gectı ve okdr guzeldı kı kuzenım de vardı amelıyatmda dr.um ffln sen neden bukdr sakinsin dedı muhabbet sohbet ınanılmaz rahattı ve bebegimı verdıler bana agladım kuzenım.vıdeolarımızı cektı dogum fotografcımız da cokguzel.seyler cektı. ve ılk anda mememo aldı kuzum sütüm gelıyor emıyor smdı uyudu ve sapsarı sacları ruyamda gordugum.gb aynı kılo boyu ogrenemedm dha neden bılmyrm dr.um.ugrayamadı baska amelyatlar da varmıs dha gelcek yanımıza. Koynuma verdıkleri an sustu opup kokladm ınanalmaz bısey Allahm nasıp etsn sızlere de saglkla. Üzerindeki verniks tabakası cokfazlaydı. coksagolun hepınız duamdasnzz
Bende merak ediyorum..benim.sutum geliyor 2 haftadir..adi neyse iste :) ugrasmadigim icin tam.manasiyla.geliyormu bilmiyorumda..Ay maşallah kuzum allahsaglikli sıhatli anali babali buyutmeyi nasip etsin daha once sutun gelmismiydi kuzum masallah size
Çatıya müsait demişti doktorum. Umarım çok iri olmaz bebekBizim doktor surekli anne bebek uyumuna bakiyoruz cocugun kilosu onemli degil dogumda diyor ama çatin musayitse sorun olmaz herhalde
Bende onu cok merak ediyorumBende merak ediyorum..benim.sutum geliyor 2 haftadir..adi neyse iste :) ugrasmadigim icin tam.manasiyla.geliyormu bilmiyorumda..
Acaba dogumda hemencik gelirmi
cibi35 canım kızın eve geldimi nasilsiniz
@Dido44 oğlusun nasıl hastanede mi hala sen nasılsın
@Sevimlipanduf kizceni gördün mü nasıl sütünü alıyor mu sen nasıl oldun
@Bismilhayrun senin kuzu nasıl ne kadar daha hastanede kalacaksınız
@Hb0216 senin yavrunun sarılığı nasıl oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?