2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Oda guzel ama emin ol sen alsaydin o indirime girerdi biz bi urun aliyoruz hemen ertesi gun indirimde almadimiz zaman ise zamlaniyor

Öyle oluyo valla. Babynest gibi olan reflü yatağından almıştım. 2 hafta sonra bi baktım indirime girmiş gel de delirme

Oh mis gözünüz aydın canım :) bol bol keyfini çıkar bebişinle olmanın buralara da uğramazsın artık :))

Çok geçmiş olsun kuzum. Kavuştun yavruna. Allah analı babali büyütsün inşallah. Ne güzel bi duygu, okurken heyecanlandım ❤

Gözün aydın canım ne güzel kavuştun yavruna.darisi bize insallah.hayirli olsun canım

Hem çok duygulandım hem de heyecanım bi kat daha arttı gözlerm doldu allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizim başımıza

Harika haber çok sevindim şükür canım hemen toparlarsın inşallah sağlıkla büyüsün minnak..

Çok geçmiş olsun canım ya , inşallah ilerlemeden geçer. İlaçla , bol suyla

Canım yaaa maşallah bebeğine ve sana ne kadar güzel geçmiş Sağlıkla güle güle büyüt minişini

Canım ya çok sevindim kavusmaniza. Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün saglikla

Kizlar bikac gundur yemekten sonra sanki başıma agri giriyor sizde var mı böyle bisey?

Ben iyi olmaya çalışıyorum kuzum çok şükür her halimize oturup kalkarken çok sızı oluyor geçer o da zamanla, bebişim de iyi olup bi çıksa hastaneden
Kuzum sezeryan zaten ilk 1 hafta zorluyo sonrasında daha da rahat edersin Allahın izniyle bebisin de kısa zamanda senle birlikte gelsin evinize :)

sabah ballı ıhlamur , dut pekmezi içtim. Şimdi de tarhana. Bide at kestanesi kremi sürülebilir diye okudum onu sürdüm döşüme, nasıl yakıyor şuan. Mentollü mentollü. İnş şifa olur bakalım. Yoksa yarın gidip ilaç isterim

Genelde onceden gelmesi az ya da cok gelecegini gostermezmis..sizinde gelir.insallah canim ..hepimizin

Kuzum pecete koy her wc gittiginde koydugun peceteyi kullanirsin yerine yenisini koyarsin ozaman ic camasirinda batmiyor daha hijyenik ve rahat oluyor
Güzel fikirmiş öyle yapıyım o zaman teşekkürler

Benim bi ara akıntım çoktu ama yanma kaşınma koku falan yoktu doktora söyledim fitil vermişti hatta 2 kez fitil kullandım gebelikte hormonlar da artıyo arada akıntı normal diye düşündüm hiç olmaması mı gerekliydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…