Oda guzelama emin ol sen alsaydin o indirime girerdi biz bi urun aliyoruz hemen ertesi gun indirimde almadimiz zaman ise zamlaniyor
Oh mis gözünüz aydın canım :) bol bol keyfini çıkar bebişinle olmanın buralara da uğramazsın artık :))Kızlarrr mesajları okuyamadım hemen yazıyorum çok şükür amelıyat basarılı gectı ve okdr guzeldı kı kuzenım de vardı amelıyatmda dr.um ffln sen neden bukdr sakinsin dedı muhabbet sohbet ınanılmaz rahattı ve bebegimı verdıler bana agladım kuzenım.vıdeolarımızı cektı dogum fotografcımız da cokguzel.seyler cektı. ve ılk anda mememo aldı kuzum sütüm gelıyor emıyor smdı uyudu ve sapsarı sacları ruyamda gordugum.gb aynı kılo boyu ogrenemedm dha neden bılmyrm dr.um.ugrayamadı baska amelyatlar da varmıs dha gelcek yanımıza. Koynuma verdıkleri an sustu opup kokladm ınanalmaz bısey Allahm nasıp etsn sızlere de saglkla. Üzerindeki verniks tabakası cokfazlaydı. coksagolun hepınız duamdasnzz
Kızlarrr mesajları okuyamadım hemen yazıyorum çok şükür amelıyat basarılı gectı ve okdr guzeldı kı kuzenım de vardı amelıyatmda dr.um ffln sen neden bukdr sakinsin dedı muhabbet sohbet ınanılmaz rahattı ve bebegimı verdıler bana agladım kuzenım.vıdeolarımızı cektı dogum fotografcımız da cokguzel.seyler cektı. ve ılk anda mememo aldı kuzum sütüm gelıyor emıyor smdı uyudu ve sapsarı sacları ruyamda gordugum.gb aynı kılo boyu ogrenemedm dha neden bılmyrm dr.um.ugrayamadı baska amelyatlar da varmıs dha gelcek yanımıza. Koynuma verdıkleri an sustu opup kokladm ınanalmaz bısey Allahm nasıp etsn sızlere de saglkla. Üzerindeki verniks tabakası cokfazlaydı. coksagolun hepınız duamdasnzz
Maşallah kuzuna inşallah emer canım :)Bebeğimi gordum kızlar miniğim benim çok şirin yadurumu iyi diyorlar ama hemen çıkmayacak diyorlar hafta sonuna doğru emzirme için çağıracaklarmış eğer emebiliyorsa çıkaracaklarmış
Gözün aydın canım ne güzel kavuştun yavruna.darisi bize insallah.hayirli olsun canımKızlarrr mesajları okuyamadım hemen yazıyorum çok şükür amelıyat basarılı gectı ve okdr guzeldı kı kuzenım de vardı amelıyatmda dr.um ffln sen neden bukdr sakinsin dedı muhabbet sohbet ınanılmaz rahattı ve bebegimı verdıler bana agladım kuzenım.vıdeolarımızı cektı dogum fotografcımız da cokguzel.seyler cektı. ve ılk anda mememo aldı kuzum sütüm gelıyor emıyor smdı uyudu ve sapsarı sacları ruyamda gordugum.gb aynı kılo boyu ogrenemedm dha neden bılmyrm dr.um.ugrayamadı baska amelyatlar da varmıs dha gelcek yanımıza. Koynuma verdıkleri an sustu opup kokladm ınanalmaz bısey Allahm nasıp etsn sızlere de saglkla. Üzerindeki verniks tabakası cokfazlaydı. coksagolun hepınız duamdasnzz
Teşekkür ederim gerek kalmiycak inşallah giderek daha iyi oluyorumAteşin bir daha çıkarsa mutlaka git.hamilelikte ateş. COk riskli.
Geçmiş olsun canım
Hem çok duygulandım hem de heyecanım bi kat daha arttı gözlerm doldu allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizim başımızaKızlarrr mesajları okuyamadım hemen yazıyorum çok şükür amelıyat basarılı gectı ve okdr guzeldı kı kuzenım de vardı amelıyatmda dr.um ffln sen neden bukdr sakinsin dedı muhabbet sohbet ınanılmaz rahattı ve bebegimı verdıler bana agladım kuzenım.vıdeolarımızı cektı dogum fotografcımız da cokguzel.seyler cektı. ve ılk anda mememo aldı kuzum sütüm gelıyor emıyor smdı uyudu ve sapsarı sacları ruyamda gordugum.gb aynı kılo boyu ogrenemedm dha neden bılmyrm dr.um.ugrayamadı baska amelyatlar da varmıs dha gelcek yanımıza. Koynuma verdıkleri an sustu opup kokladm ınanalmaz bısey Allahm nasıp etsn sızlere de saglkla. Üzerindeki verniks tabakası cokfazlaydı. coksagolun hepınız duamdasnzz
Harika haber çok sevindim şükür canım hemen toparlarsın inşallah sağlıkla büyüsün minnak..Kızlarrr mesajları okuyamadım hemen yazıyorum çok şükür amelıyat basarılı gectı ve okdr guzeldı kı kuzenım de vardı amelıyatmda dr.um ffln sen neden bukdr sakinsin dedı muhabbet sohbet ınanılmaz rahattı ve bebegimı verdıler bana agladım kuzenım.vıdeolarımızı cektı dogum fotografcımız da cokguzel.seyler cektı. ve ılk anda mememo aldı kuzum sütüm gelıyor emıyor smdı uyudu ve sapsarı sacları ruyamda gordugum.gb aynı kılo boyu ogrenemedm dha neden bılmyrm dr.um.ugrayamadı baska amelyatlar da varmıs dha gelcek yanımıza. Koynuma verdıkleri an sustu opup kokladm ınanalmaz bısey Allahm nasıp etsn sızlere de saglkla. Üzerindeki verniks tabakası cokfazlaydı. coksagolun hepınız duamdasnzz
Çok geçmiş olsun canım ya , inşallah ilerlemeden geçer. İlaçla , bol suylaKızlar kasıklarım 2 gündür aşırı ağrıyodu bugün kontrole geldim idrar tahlilimde bol lökosit ve eritrosit izlendi diyo zaten kan gibi geliyo idrarım da sistit olmuşum galiba kültür istedi doktor ama benim kateterim de var böbreğe gidebilir enfeksiyon her an eşim de yanımda yok zaten napıcam bilmiyorum ağrım da çok iyice sinirlerim bozuldu her kontrolümde bi sorun çıkıyo
Canım yaaa maşallah bebeğine ve sana ne kadar güzel geçmişKızlarrr mesajları okuyamadım hemen yazıyorum çok şükür amelıyat basarılı gectı ve okdr guzeldı kı kuzenım de vardı amelıyatmda dr.um ffln sen neden bukdr sakinsin dedı muhabbet sohbet ınanılmaz rahattı ve bebegimı verdıler bana agladım kuzenım.vıdeolarımızı cektı dogum fotografcımız da cokguzel.seyler cektı. ve ılk anda mememo aldı kuzum sütüm gelıyor emıyor smdı uyudu ve sapsarı sacları ruyamda gordugum.gb aynı kılo boyu ogrenemedm dha neden bılmyrm dr.um.ugrayamadı baska amelyatlar da varmıs dha gelcek yanımıza. Koynuma verdıkleri an sustu opup kokladm ınanalmaz bısey Allahm nasıp etsn sızlere de saglkla. Üzerindeki verniks tabakası cokfazlaydı. coksagolun hepınız duamdasnzz
Canım ya çok sevindim kavusmaniza. Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün sagliklaKızlarrr mesajları okuyamadım hemen yazıyorum çok şükür amelıyat basarılı gectı ve okdr guzeldı kı kuzenım de vardı amelıyatmda dr.um ffln sen neden bukdr sakinsin dedı muhabbet sohbet ınanılmaz rahattı ve bebegimı verdıler bana agladım kuzenım.vıdeolarımızı cektı dogum fotografcımız da cokguzel.seyler cektı. ve ılk anda mememo aldı kuzum sütüm gelıyor emıyor smdı uyudu ve sapsarı sacları ruyamda gordugum.gb aynı kılo boyu ogrenemedm dha neden bılmyrm dr.um.ugrayamadı baska amelyatlar da varmıs dha gelcek yanımıza. Koynuma verdıkleri an sustu opup kokladm ınanalmaz bısey Allahm nasıp etsn sızlere de saglkla. Üzerindeki verniks tabakası cokfazlaydı. coksagolun hepınız duamdasnzz
Şans bacim cekerim bende ayni sen gibi nerde sıkıntı varsaÖyle oluyo valla. Babynest gibi olan reflü yatağından almıştım. 2 hafta sonra bi baktım indirime girmiş gel de delirme
Ay hadi hayırlı haberlerle gelsin inşallah:)Bugün kızını 10-12 arası gormeye gidecekti canım
Kuzum sezeryan zaten ilk 1 hafta zorluyo sonrasında daha da rahat edersin Allahın izniyle bebisin de kısa zamanda senle birlikte gelsin evinize :)Ben iyi olmaya çalışıyorum kuzum çok şükür her halimize oturup kalkarken çok sızı oluyor geçer o da zamanla, bebişim de iyi olup bi çıksa hastaneden
sabah ballı ıhlamur , dut pekmezi içtim. Şimdi de tarhana. Bide at kestanesi kremi sürülebilir diye okudum onu sürdüm döşüme, nasıl yakıyor şuan. Mentollü mentollü. İnş şifa olur bakalım. Yoksa yarın gidip ilaç isterimO ateş basmaları bende de bu aralar çok oluyor boncuk boncuk ter döküyorum o aralar soğuk birşeyler tüketmek geliyor içimden zor tutuyorum kendimi hastalık öyle basliyor çünkü
Çok geçmiş olsun canım ıhlamur iç içine elma ayva tarçın at iyi gelir
Genelde onceden gelmesi az ya da cok gelecegini gostermezmis..sizinde gelir.insallah canim ..hepimizinBende onu cok merak ediyorum
KuZm arada sakincalı oynamayin deselerde ben sıkıyorum gelen giden süt yok ucu bile yok icine kaçmişallahin mucizesi iste bebek dogdu an sut azda olsa cokta olsa geliyor sen hic endiselenme simdiden azda olsa belirtin varsa ozaman rabbim mucizesi zaten gelir
Güzel fikirmiş öyle yapıyım o zaman teşekkürlerKuzum pecete koy her wc gittiginde koydugun peceteyi kullanirsin yerine yenisini koyarsin ozaman ic camasirinda batmiyor daha hijyenik ve rahat oluyor
Benim bi ara akıntım çoktu ama yanma kaşınma koku falan yoktu doktora söyledim fitil vermişti hatta 2 kez fitil kullandım gebelikte hormonlar da artıyo arada akıntı normal diye düşündüm hiç olmaması mı gerekliydi ?Benim de akinti beyaz ve kokusuz dr fitil verdi ben normal diye söylemiyordum ama keşke önceden deşeymişim akıntım da gecti .90 derecede yikiyorum bir de ozellikle.sürekli degistireceksin canim kagit havlu da koyabilirsin en azindan icine cok cekmeden degistirirsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?