Aynen doktor da yilbasini atlatirsan kuvoze gerek kalmayabilir ama erken olursa muhtemelen girer dedi sabırla şu bir haftayı da sağlıkla atlatalım diye dua ediyorum ayrıca 2019da doğsun inşallah 3-5gun farkla 2018li olsun da istemiyorum Allahtan hayirlisi tabi yine de
Kızlar, ozelikle ayaklarimi uzattigimda benim 2 3 haftadir gobek deligi cevresi civarı yumusak oluyor sanki ici boş gibi yumusacik böyle bi durumla karsilasan var mi?veya ben yine sacma sapan pimpirik mi yapiyorum:/
Canım iki aydır çok iyi dikkat ettim hatta toklugum 96cimtigi oldu ,hiç kilo almadım amabebekaldi diyet yaptığım zamanlar birazda ona guvendim.ama şimdi tutamiyorum kendimi misafirliğe gidince bir dogursaydik hayırlısıyla
Kizlar vajina kenarinda ve bacaklarimin birlesim yerinde asinma var sanirim pisik gibi idrar yaparken yanma falan yok, krem kullaniyorum ama nafile ne yapsam bilemedim
Kizlar acil yardiminiza ihtiyacim var bildiginz gvi erken dogum yaptim kuzum 2280 di hastaneden cikisimiz 2040 oldu ve bugun 10 gunluk olduk 2160 daha doktor cok az almis kontrol edecez ama mama verme dedi zaten emmeye bile zor uyandiriyom hic uyanmiyo gece gunduz ful uyuyo cok minik kuzum ne yaparsam yapiyim uyanmiyo sadece memeyi tutup tekrar uyuyo ama emiyo yine cok dardayim napmam gerekiyo anlamadim
Kasılma yaşadığımız canım benim geçen gün tüm gün kasildim geçmedi. Biraz yorulmuş ve çocuklara sinir olmuştum. Akşam duş alınca biraz rahatladım. Sancı çok başka tabii. Çok yormayın artık kendinizi.
Kizlar acil yardiminiza ihtiyacim var bildiginz gvi erken dogum yaptim kuzum 2280 di hastaneden cikisimiz 2040 oldu ve bugun 10 gunluk olduk 2160 daha doktor cok az almis kontrol edecez ama mama verme dedi zaten emmeye bile zor uyandiriyom hic uyanmiyo gece gunduz ful uyuyo cok minik kuzum ne yaparsam yapiyim uyanmiyo sadece memeyi tutup tekrar uyuyo ama emiyo yine cok dardayim napmam gerekiyo anlamadim
@Kartanesii8892 canım nasılsın? O sarı bebişini gördün dünyalar senin oldu tabii. Bende okurken çok mutlu oldum. O kadar sancı çektin normal doğumdan farkı da olmadı gerçi. Inşallah herşey yolundadır. Buralara pek uğramazsın artık . Darısı bize hadi
Kasılma yaşadığımız canım benim geçen gün tüm gün kasildim geçmedi. Biraz yorulmuş ve çocuklara sinir olmuştum. Akşam duş alınca biraz rahatladım. Sancı çok başka tabii. Çok yormayın artık kendinizi.
Biberon tutturuyor musun bilmiyorum ama uykuda iciyorlarmis biberondan sanirim ama tutturmadiysan deneme red falan olabilir rahatsiz et surekli emerken cenesini ama uyanmayinca da ne yaparsan yap uyanmiyor bu minnoslar