2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim Doğum acil gerçekleşti ya canım biliyorsundur belki yazdıklarımdan, hiç bir sorun yokken 4 gun içinde sorunum başladı ve hemen Doğum yaptırdılar, şuan bebeğim yanımda değil kuvözde o ilk yanağıma koydular bebeği ilk kez kokladım öptüm ya o an inanamadım bu benim mi diye sorduğumu hatırlıyorum, sonra 1 gun göremedim yoğun bakıma aldılar ama kendi ameliyat acımdan çok onu görememek canımı yaktı öyle çok özledim ki o ilk gördüğüm yüz gözümün önünden gitmiyordu yani, süt sağmaya başladım kızım kokuyor sütler böyle sanki, hafta sonu da göremedim telefonda fotoğrafı var bi tane yanımdan ayırmadım telefonu her süt sağmaya başladığımda fotoğrafını açıp bakıyorum canım acıyor süt zor geliyor ya da hiç gelmiyor ama o annelik duygusuyla daha da fazla sağmaya çalışıyorum bazen süt sızıyor göğsümden bebişim acıktı galiba diye başlıyorum ağlamaya ben bile bu kadar kısa sürede alışmışsam anne olmaya sen hayli hayli alışırsın ama şu bir gerçek hayatımız hiç bir zaman eskisi gibi olmayacak

Erkek mi canım benimkide öyle karnımın kenarları boş dik karnim

Canım benim pek yukarda değil ama sağ kaburgamı ve böbreğime çok vuruyor kızım doktorum normal dedi ama ciddi canımı yakıyor. Yarın kontrolümüz var soracağım daha ne kadar devam edecek diye

Kontrollere gittiginde bebek pozisyonu nasıldı canim
Bendede aksine karnim bacaklarima degiyor
Kasılmalar oluyor yakında yere degecek okadar karnim asagida bende anlamadim nedenini

Canım tokluklarim 106 107 137 125 böyle çıkıyordu bugün 141 çıktı yüksek yani .ama bir haftadır dikkat etmiyorum çünkü burnuma sürekli tahin kokusu geliyor ve pekmezle yiyorum .sonra vicdan yapiyorum
cnim normaln değerlerin bence sende gebelik sekeri yok, çünkü olsaydı pekmez firlatirdi

Ben hic kaburgalarima rahatsizlik.hissetmedim..hep asagda hissediyorum...ama.bilmiyorum benimki asagidami..en.son kontrolde normaldi.

Kızlar bu akşam benim.oglan çok hareketli habire alttarafa vurup duruyor kasılmaların da çok ama.duzenli değil tırsmaya başladım gelmeye calışmıyordur umarım yarın kontrol var bakalim Şu haftayı da bi atlatsaydık hayırlısıyla

İlkinde sancı çektim ama sezerya
Ayakta olman yorulmak tetikliyordur tabi canım biraz dinlen bol su tüket doktorun verdiyse magnezyumunu iç vakitlice gelsin yavrun
inşallah herkes sag salim hayırlısıyla atlatsın hamileliğini.
Aslında sancı olması normal değilmidir çünkü son ay artık.iki tane doğurup bu kadar tecrubesiz nasıl olunur anlamıyorum :))

Canım benim pek yukarda değil ama sağ kaburgamı ve böbreğime çok vuruyor kızım doktorum normal dedi ama ciddi canımı yakıyor. Yarın kontrolümüz var soracağım daha ne kadar devam edecek diye
Benim kaburgalar komple agiriyor. Ayağa kalkınca da aşağıdan inecekmiş gibi hissediyorum. Karnim zaten diklemesine yanlamasina değil benim...

Kasılmalar düzenli aralıklarla olunca doğum sancısını tetikliyor diye biliyorum canım,ben de sadece kasılma hissediyorum şancı hiç hissetmedim ilk doğumunda ama sancim vardı nstde
Kasilma 2 haftadir arada oluyorduda...bugun daha farkli..isyerindede surekli kasildim.biraz farkliydi bugun.agrim yok iste o yuzden anlamiyorum...

Kontrollere gittiginde bebek pozisyonu nasıldı canim
Bendede aksine karnim bacaklarima degiyor
Kasılmalar oluyor yakında yere degecek okadar karnim asagida bende anlamadim nedenini
Kontrollerde bebek hep yer değiştiriyor. Son kontrolde dogum pozisyonundaydi ama doktor herhalde bir sıkıntı görmedi ki yılbaşından sonraya verdi kontrol tarihini...

Canım ara ara oluyorsa normal evet ama çok sık aralilikli düzenli olursa doğumu tetikliyor diye biliyorum sen dinlen yine de çok yorma kendini hem her gebelik farklı ve farklı tecrübeler yaşatıyor o yüzden gayet doğal böyle hissetmen

Insallah canim..daha haftanda var... bende 2019 u gormek.istiyorumda..nasip

Ben hic kaburgalarima rahatsizlik.hissetmedim..hep asagda hissediyorum...ama.bilmiyorum benimki asagidami..en.son kontrolde normaldi.
Aşağıda olması lazım zaten artık bu saatten sonra. Kanala girmeye başlıyorlar. Ama benim bebiş galiba abisine çekecek. Ilk doğumum oğlum sancılara rağmen aşağı inmeyince sezeryan oldu. Bunu normal yapmayı planliyorum. Ama böyle kalırsa sıkıntı yaratacak gene sanırım.

Kasilma 2 haftadir arada oluyorduda...bugun daha farkli..isyerindede surekli kasildim.biraz farkliydi bugun.agrim yok iste o yuzden anlamiyorum...
Sorun olmaz umarim herhangi bir ağrı sizi hissetmiyorsan dinlen biraz bol su iç rahatlatir inşallah

Sen daha tecrubelisin canim.ben anlamiyorum valla..asagda olmasi lazim biliyorumda..goruntu olarak yani..asagda yukarda diye yorum yapamiyorum

Insallah canim..daha haftanda var... bende 2019 u gormek.istiyorumda..nasip
Aynen doktor da yilbasini atlatirsan kuvoze gerek kalmayabilir ama erken olursa muhtemelen girer dedi sabırla şu bir haftayı da sağlıkla atlatalım diye dua ediyorum ayrıca 2019da doğsun inşallah 3-5gun farkla 2018li olsun da istemiyorum Allahtan hayirlisi tabi yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…