Canım oğlum da hep uyuyor emmiyordu sonuç olarak sarılık oldu topuğuna vurarak zorla uyandiriyorduk içimiz parçalama parçalana,kan şekeri düşüyor emmedigi için şekerli su mu pekmezli su mu ne verdik belki doğru değil ama çaresizlikten denemiştik azcik ayilsin diye burda ıslak bezle yüzünü silip uyandiranlar da varmış,Allah yardımcın olsun inşallah toparlar bir an evvel,göğsünü tutuyor mu emebiliyor mu?Kizlar acil yardiminiza ihtiyacim var bildiginz gvi erken dogum yaptim kuzum 2280 di hastaneden cikisimiz 2040 oldu ve bugun 10 gunluk olduk 2160 daha doktor cok az almis kontrol edecez ama mama verme dedi zaten emmeye bile zor uyandiriyom hic uyanmiyo gece gunduz ful uyuyo cok minik kuzum ne yaparsam yapiyim uyanmiyo sadece memeyi tutup tekrar uyuyo ama emiyo yine cok dardayim napmam gerekiyo anlamadim
Korkma canım bebek baskı yapmayınca duzeliyir benimdeKızlar, ozelikle ayaklarimi uzattigimda benim 2 3 haftadir gobek deligi cevresi civarı yumusak oluyor sanki ici boş gibi yumusacik böyle bi durumla karsilasan var mi?veya ben yine sacma sapan pimpirik mi yapiyorum:/
Sütün var mı yoksa bence mama vermen lazım aç kalmaması lazım diye biliyorum.birde tam tersi mama kilo yapmazmiSarilik vardi bugun gittik dusmus degerleri atlatmis sariligi dedi doktor canm
Bence yarında uyanmazsa doktor a götür canimSarilik vardi bugun gittik dusmus degerleri atlatmis sariligi dedi doktor canm
Kızlarrr mesajları okuyamadım hemen yazıyorum çok şükür amelıyat basarılı gectı ve okdr guzeldı kı kuzenım de vardı amelıyatmda dr.um ffln sen neden bukdr sakinsin dedı muhabbet sohbet ınanılmaz rahattı ve bebegimı verdıler bana agladım kuzenım.vıdeolarımızı cektı dogum fotografcımız da cokguzel.seyler cektı. ve ılk anda mememo aldı kuzum sütüm gelıyor emıyor smdı uyudu ve sapsarı sacları ruyamda gordugum.gb aynı kılo boyu ogrenemedm dha neden bılmyrm dr.um.ugrayamadı baska amelyatlar da varmıs dha gelcek yanımıza. Koynuma verdıkleri an sustu opup kokladm ınanalmaz bısey Allahm nasıp etsn sızlere de saglkla. Üzerindeki verniks tabakası cokfazlaydı. coksagolun hepınız duamdasnzz
Dikişin bitiş yeri en uzun süre ağrıyan yer canımDıkış yerlerımın yanları agrıyor normal dıye dusunuyorum tabı dıkkatte edemıyorum cok sukur dogurdum erkenden :) senınde belkı bu hafta alınır 2.cocugu oek bekletmıyorlarmış
Seninle aynı gün doğum yapmışız canım sarılık ölçümü yaptırdın mı canım?Benim kızım da öyle sürekli uyumak istiyor meğer sarılıkdan dolayı öyleymiş. Zorla da olsa uyandır saat başı. 15 dk emzir dedi bana hemşireler. Arada mama verdim fakat şuan mamayı reddediyor verince kusuyor direkt. Uyandırmak için pantolonunu çıkar bezini aç ya da ayaklarını gıdıkla hafifçe. Bizimki böyle uyanıyorKizlar acil yardiminiza ihtiyacim var bildiginz gvi erken dogum yaptim kuzum 2280 di hastaneden cikisimiz 2040 oldu ve bugun 10 gunluk olduk 2160 daha doktor cok az almis kontrol edecez ama mama verme dedi zaten emmeye bile zor uyandiriyom hic uyanmiyo gece gunduz ful uyuyo cok minik kuzum ne yaparsam yapiyim uyanmiyo sadece memeyi tutup tekrar uyuyo ama emiyo yine cok dardayim napmam gerekiyo anlamadim
Benim 3 kez böyle kasılmayla gittim o yüzden nst istedi hiç sancı yokBen 1 kez girdim nstye .ordada kasilmaya denk gelmedi sansa :) sancida 20 40 arasi cikti.normal demisti.gecen hafta.
Cuma doktora gitcem canım bi sorim ilacı gecen gaviscon aldık ilk bi kaç işe yaradı 1 hafta rahat ettim şimdi o da işe yaramaz oldu. Çok teşekkür ederimBende de çok fazla mide ağrısı yanma ve bulantı olduğu için doktor lansor verdi. B grubu ilaç kategorisinde olduğu için hamileler de kullanabiliyormuş. İstersen bi sor doktoruna belki o da yazar sana rahatlarsın biraz. Yemen içmen düzene girerse tansiyonun da düzelir belki
Şapkasını çıkar ellerini ovuştur canım sarılık yoksa kısa sürede uyanmaları da başlarSarilik vardi bugun gittik dusmus degerleri atlatmis sariligi dedi doktor canm
2 yıl sonra geçmişti benim =)Kızlar sezeryan yerinde hissizleşme var dokununca his yok kenarlarında da. Normal mi ne zaman geçiyor?
İnşallah hiç bunları düşünmeye bile gerek kalmaz :) ilginç bişey var, bana hamile kalmadan önce kimse söylememişti. Doğurur doğurmaz çocuğu kucağıma verecekler kutsal analık hisleriyle dolup taşıcam diye düşünüyordum hep. Çünkü dizilerde filmlerde öyle oluyorOlabilir bak , öyleyse yirtabilirim vitamin konusunda iyi oluyorum genelde dikkat etmeye çalışıyorum da hep :)
Ne demek canm, gaviscon rennie gibi şuruplar bende hiç işe yaramadı açıkçası.. sadece ilk 10 dk rahatlatıyordu sonra asit yine yukarı çıkmaya başlıyordu ben de kullanmayı bırakmıştm o yüzdenCuma doktora gitcem canım bi sorim ilacı gecen gaviscon aldık ilk bi kaç işe yaradı 1 hafta rahat ettim şimdi o da işe yaramaz oldu. Çok teşekkür ederim
Canım benim kıyamam sana.. Sezeryan için soru sormuşsun ya sanırım alkolle çıkarıyorlar bi arkadasım söylemişti ama emin değilimBenim Doğum acil gerçekleşti ya canım biliyorsundur belki yazdıklarımdan, hiç bir sorun yokken 4 gun içinde sorunum başladı ve hemen Doğum yaptırdılar, şuan bebeğim yanımda değil kuvözde o ilk yanağıma koydular bebeği ilk kez kokladım öptüm ya o an inanamadım bu benim mi diye sorduğumu hatırlıyorum, sonra 1 gun göremedim yoğun bakıma aldılar ama kendi ameliyat acımdan çok onu görememek canımı yaktı öyle çok özledim ki o ilk gördüğüm yüz gözümün önünden gitmiyordu yani, süt sağmaya başladım kızım kokuyor sütler böyle sanki, hafta sonu da göremedim telefonda fotoğrafı var bi tane yanımdan ayırmadım telefonu her süt sağmaya başladığımda fotoğrafını açıp bakıyorum canım acıyor süt zor geliyor ya da hiç gelmiyor ama o annelik duygusuyla daha da fazla sağmaya çalışıyorum bazen süt sızıyor göğsümden bebişim acıktı galiba diye başlıyorum ağlamayaben bile bu kadar kısa sürede alışmışsam anne olmaya sen hayli hayli alışırsın ama şu bir gerçek hayatımız hiç bir zaman eskisi gibi olmayacak
Aynen canım bende de öyle ilk 10-15 dk hersey iyi sonra yine başlıyor. En kötüsü de gaz yapması gastritin. Hayatımın çoğu dönemi mide yanması geçti ama ilk kez böyle bir şey yaşıyorum resmen mide asidim gaz yapıyorNe demek canm, gaviscon rennie gibi şuruplar bende hiç işe yaramadı açıkçası.. sadece ilk 10 dk rahatlatıyordu sonra asit yine yukarı çıkmaya başlıyordu ben de kullanmayı bırakmıştm o yüzden
Benim de öyle sağ tarafım resmen batıyor ve yanıyor hatta bazen kaşınıyor. Elimle ittiriyorum çeksin ayağını diye bazen inat ediyor çekilmiyor. Rahatını da bozmal istemiyorum ama uykumdan uyandığım oluyor ağrıdan. 2 saattir sağ göğsümün altı yanıyor sankş bıçaklamışlar da yara olmuş gibiCanım benim pek yukarda değil ama sağ kaburgamı ve böbreğime çok vuruyor kızım doktorum normal dedi ama ciddi canımı yakıyor. Yarın kontrolümüz var soracağım daha ne kadar devam edecek diye
İnşallah hiç bunları düşünmeye bile gerek kalmaz :) ilginç bişey var, bana hamile kalmadan önce kimse söylememişti. Doğurur doğurmaz çocuğu kucağıma verecekler kutsal analık hisleriyle dolup taşıcam diye düşünüyordum hep. Çünkü dizilerde filmlerde öyle oluyorAma sonra aileden çevreden bazı kadınlar uyardı: bak doğar doğmaz hemen sevmeyebilirsin herkes yaşıyor, yavaş yavaş seviliyor çocuk emek ettikçe filan diye alakasız kişilerden benzer şeyler duyunca eyvah sevemiycem heralde diye düşünmüştüm. Ama şimdi bakıyorum da hem gruptaki arkadaşlardan hem kendimden, doğumum yaklaşıyor ve ben şimdiden seviyorum, başıma bişey gelse önce bebeği düşünüyorum bişey olmuş mudur diye.. Bence vitaminlerin de iyi durumdaysa kolay kolay depresyona girmezsin atlatırsın
Evet aynen ve o gaz da göğsümde ağrı yapıyor ama mide koruyucu iyi geldi işte inşallah doğumdan sonra kullanmaya da izin vardırAynen canım bende de öyle ilk 10-15 dk hersey iyi sonra yine başlıyor. En kötüsü de gaz yapması gastritin. Hayatımın çoğu dönemi mide yanması geçti ama ilk kez böyle bir şey yaşıyorum resmen mide asidim gaz yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?