2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım oğlum da hep uyuyor emmiyordu sonuç olarak sarılık oldu topuğuna vurarak zorla uyandiriyorduk içimiz parçalama parçalana,kan şekeri düşüyor emmedigi için şekerli su mu pekmezli su mu ne verdik belki doğru değil ama çaresizlikten denemiştik azcik ayilsin diye burda ıslak bezle yüzünü silip uyandiranlar da varmış,Allah yardımcın olsun inşallah toparlar bir an evvel,göğsünü tutuyor mu emebiliyor mu?

Kızlar, ozelikle ayaklarimi uzattigimda benim 2 3 haftadir gobek deligi cevresi civarı yumusak oluyor sanki ici boş gibi yumusacik böyle bi durumla karsilasan var mi?veya ben yine sacma sapan pimpirik mi yapiyorum:/
Korkma canım bebek baskı yapmayınca duzeliyir benimde

Ayy ne güzel bir anı olmuş sizin için rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah güle güle büyütün kuzunuzu :)

Dıkış yerlerımın yanları agrıyor normal dıye dusunuyorum tabı dıkkatte edemıyorum cok sukur dogurdum erkenden :) senınde belkı bu hafta alınır 2.cocugu oek bekletmıyorlarmış
Dikişin bitiş yeri en uzun süre ağrıyan yer canım
Hala ocak ayından umutluyum:)
Doktor bekler mi bilmiyorum:)

Seninle aynı gün doğum yapmışız canım sarılık ölçümü yaptırdın mı canım?Benim kızım da öyle sürekli uyumak istiyor meğer sarılıkdan dolayı öyleymiş. Zorla da olsa uyandır saat başı. 15 dk emzir dedi bana hemşireler. Arada mama verdim fakat şuan mamayı reddediyor verince kusuyor direkt. Uyandırmak için pantolonunu çıkar bezini aç ya da ayaklarını gıdıkla hafifçe. Bizimki böyle uyanıyor

Ben 1 kez girdim nstye .ordada kasilmaya denk gelmedi sansa :) sancida 20 40 arasi cikti.normal demisti.gecen hafta.
Benim 3 kez böyle kasılmayla gittim o yüzden nst istedi hiç sancı yok

Cuma doktora gitcem canım bi sorim ilacı gecen gaviscon aldık ilk bi kaç işe yaradı 1 hafta rahat ettim şimdi o da işe yaramaz oldu. Çok teşekkür ederim

Sarilik vardi bugun gittik dusmus degerleri atlatmis sariligi dedi doktor canm
Şapkasını çıkar ellerini ovuştur canım sarılık yoksa kısa sürede uyanmaları da başlar

Olabilir bak , öyleyse yirtabilirim vitamin konusunda iyi oluyorum genelde dikkat etmeye çalışıyorum da hep :)
İnşallah hiç bunları düşünmeye bile gerek kalmaz :) ilginç bişey var, bana hamile kalmadan önce kimse söylememişti. Doğurur doğurmaz çocuğu kucağıma verecekler kutsal analık hisleriyle dolup taşıcam diye düşünüyordum hep. Çünkü dizilerde filmlerde öyle oluyor Ama sonra aileden çevreden bazı kadınlar uyardı: bak doğar doğmaz hemen sevmeyebilirsin herkes yaşıyor, yavaş yavaş seviliyor çocuk emek ettikçe filan diye alakasız kişilerden benzer şeyler duyunca eyvah sevemiycem heralde diye düşünmüştüm. Ama şimdi bakıyorum da hem gruptaki arkadaşlardan hem kendimden, doğumum yaklaşıyor ve ben şimdiden seviyorum, başıma bişey gelse önce bebeği düşünüyorum bişey olmuş mudur diye.. Bence vitaminlerin de iyi durumdaysa kolay kolay depresyona girmezsin atlatırsın

Cuma doktora gitcem canım bi sorim ilacı gecen gaviscon aldık ilk bi kaç işe yaradı 1 hafta rahat ettim şimdi o da işe yaramaz oldu. Çok teşekkür ederim
Ne demek canm, gaviscon rennie gibi şuruplar bende hiç işe yaramadı açıkçası.. sadece ilk 10 dk rahatlatıyordu sonra asit yine yukarı çıkmaya başlıyordu ben de kullanmayı bırakmıştm o yüzden

Canım benim kıyamam sana.. Sezeryan için soru sormuşsun ya sanırım alkolle çıkarıyorlar bi arkadasım söylemişti ama emin değilim

Ne demek canm, gaviscon rennie gibi şuruplar bende hiç işe yaramadı açıkçası.. sadece ilk 10 dk rahatlatıyordu sonra asit yine yukarı çıkmaya başlıyordu ben de kullanmayı bırakmıştm o yüzden
Aynen canım bende de öyle ilk 10-15 dk hersey iyi sonra yine başlıyor. En kötüsü de gaz yapması gastritin. Hayatımın çoğu dönemi mide yanması geçti ama ilk kez böyle bir şey yaşıyorum resmen mide asidim gaz yapıyor

Canım benim pek yukarda değil ama sağ kaburgamı ve böbreğime çok vuruyor kızım doktorum normal dedi ama ciddi canımı yakıyor. Yarın kontrolümüz var soracağım daha ne kadar devam edecek diye
Benim de öyle sağ tarafım resmen batıyor ve yanıyor hatta bazen kaşınıyor. Elimle ittiriyorum çeksin ayağını diye bazen inat ediyor çekilmiyor. Rahatını da bozmal istemiyorum ama uykumdan uyandığım oluyor ağrıdan. 2 saattir sağ göğsümün altı yanıyor sankş bıçaklamışlar da yara olmuş gibi

Ben hic oyle hissetmemistim, oglumu kucagima aldigim zaman sanki hep varmis gibiydi. Aglamadim, dogum ve hamilelik bittigi icin rahatlamistim, dogum sirasinda kaka yaptigi icin kordonu kesip hemen silmek icin aldilar ondan Ben hemen goremedim, esime kime benziyor diye sormustum ama o agladigi icin cevap verememisti :) yani Boyle nasil desem cok duygusallasmadim, ama hemen benimsedim gordugum an bi saniye bile artik onsuz olamayacagimi anladim. Hastanede kaldigim 3 gun boyunca dogum yapmis kadinlara bile bakis acim degismisti, sanki buyulu bir gercekligi yasiyoruz gibi geliyordu, hemcinslerimi daha bi sevmistim :)

Evet aynen ve o gaz da göğsümde ağrı yapıyor ama mide koruyucu iyi geldi işte inşallah doğumdan sonra kullanmaya da izin vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…