2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kişiden kişiye göre ne kadar da değişiyormuş.. heralde hormon seviyeleriyle filan alakalı ama çok güzel anltmışsın umarım kimse depresyon yaşamadan bu şekilde atlatır

Canım benim yiğen sarılık başlamıştı burnunu sıktılar ayağını cimdik attılar uyumasını engelleyip süt vermişlerdi. Sonra süt yeterli gelmez diye mama takviyesi verdiler ve cocuk sarılıktan kurtulmuştu. Kıyamazsın ama uyandırabildiğin kadar uyandır aç kalmasın Bide mama neden verdirmemiş doktorun belki sütün yeter diyedir. Sen memeyi emmiyor diye bi doktorla görüş istersen

Kişiden kişiye göre ne kadar da değişiyormuş.. heralde hormon seviyeleriyle filan alakalı ama çok güzel anltmışsın umarım kimse depresyon yaşamadan bu şekilde atlatır

Simdi bdv de konu vardi ona bakiyodum 2 haftalik taze bir anne bebegime alisamadim diye konu acmis. Lohusa depresyonu diyorlar demek ki evet herkes farkli tepki veriyor Ben kendimi o kadar bebege adapte etmistim ki dogmadan aylar once ruyamda hep 1 gun boyunca falan emziremedigimi goruyordum, sozde emzirmeyi unutuyormusum falan. Bildigin kabuslarim olmustu:) hep 2 saatte 1 emzirmek gerektigini okuyordum cunku, bilincaltim oyle bir isletmiski bana bu korkuyu, dogduktan sonra hic kendim aklima gelmedim :) ins tum anneler hemen benimserler bebeklerini

neden mama verme dedi ki? Şu dönemlerde az az verip sonra kesebilirsin, 10 günde 100 gr az çünkü

Kızlar sezeryan yerinde hissizleşme var dokununca his yok kenarlarında da. Normal mi ne zaman geçiyor?
Canım merhabalar bişiy soracağım sana sezeryen olalı Bugün 4. Günüm, su geçirmez bant yapıştırıp kalıcı pansumanı yaptık istediğiniz zaman duşa girebilirsiniz 5 gun de gelirsiniz bandı çıkarıp yeniden pansuman yapacağız dediler, yarın akşam gideceğim ama bu bant derimle bütün oldu sanki hiç kenarları bile ayırt edilemiyor nasıl çıkacak diye kara kara düşünmeye başladım acı oluyor mu

Ya ne değişik insanlar var. Çocuğunu sevemezsin diyen insanlar ya da sevemeyemler bence evladın ne kadar mucizevi bir yaradılış olduğunun farkında değiller. Sıradan bir şey sanıyorlar bence cahillikten.. Hayalini kurduğum tek şey kucağıma verdiklerinde kokusunu çekecem sabırsızlanıyorum insan evladını karnındayken sevmeye başlar zaten

Ben hastayım şu halimle diye pimpiriklenip üzülürken daha fenası oldu. Oğlum hastalandı, şuan ateş nöbetindeyim, unuttum kendimi ( şuan sancım felan gelse ıkınmaya bile takatim Yok. Biyandan da çok yoruldum artık, sezeryan olasım var yarın diyorum (

Yaa benim de benzer kabuslarım var bebeğimi 2-3 gün unutmuşum sonra aklıma geliyor açlıktan mahvolmuştur çocuk diye koştur koştur bebeği arıyorum bulamıyorum. Hep yetersiz kalacakmışım gibi korkular kabuslar.. 2-3 ay önce çok görüyordum bunları, şimdiyse daha çok doğumla ilgili şeyler

Bana sağlık ocağındaki hemşire söylemişti ne yap et en geç 2 saatte bir uyandırıp emzirmen lazım emmezse sarılık olur diye. Bildiğin açlıktan sarılık oluyormuş bebekler. Hatta emzirirken izliyceksin yanaklarını boynunu emiyor mu yutuyor mu diye, tv karşısında ya da biriyle konuşurken emzirmiyceksin bütün dikkatin bebeğinde olacak demişti. Bide bir memedeki süt bitene kdar diğerine başlamamak gerekiyormuş. İlk 10 dk sütün su kısmı geldiği için bebek beslenemiyor. Sürekli meme değiştirince de sadece su içmiş gibi oluyorlar o yüzden sağ bitene kadar sağ sonra sol bitene kdar soldan emzireceksin, hangi memeden emzirdiğini unutmamak için yüzüğünü o eline takarsın aklında kalır demişti

Öyle güzel seviliyor ki daha karnında insan sevmeye başlıyor o 9 aylık süreç bence tamamen bağlanma hissi oluşsun diye o kadar uzun anneliğe hazırlıyor bizi, beni biliyorsunuz nasıl sabırsızdım 32. Haftadan beri artık kavuşmak istiyorum diyip duruyordum dua saatine geldi de erkenden kavuştum ama bi de kuvozde olmasa yanımda olsaydı daha ne isterdim ki :/ şimdi sabahı sabah edemiyorum kızımı göreceğim diye heyecandan uyuyamıyorum öyle minik ki öyle şirin ki nasıl sevilmez o mucize hala inanamıyorum, şey diyordum ya ben 6 Aydan sonra odasını ayıracağım diye şimdi eşime boşuna oda yaptık ben onu koynumdan bile ayırmayacağım diyorum

Bu kabuslari goren biri lohusa depresyonu yasamaz, Ben kefilim :)) dogum dedinde,onceki mesajlarinda okudum sende soguk almissin, ikinmak icinde guclu nefesler sart ben 20gundur kurtulamadim dogurmadan once gecer ins

Amin canım bütün evlatlarla birlikte inşallah. Ömer mete de gayet güzel olmuş. Peki büyük oğlunde iki ismini de kullandınızmı yoksa sadece alper mi dediniz ilk baştan??
Allah biliyor ya eşimin ailesi eşime baskı kurdular memlekette soruyorlar tek oğlan babasının adını koyacak elbet filanlar esimde bu dolduruşa gelerek istedi kiramadim bu yüzden ilk yıllar söylemedim kimse söylemedi onun ailesi dışında hala benim ailem Alper diye seslenir ben arada yaşar alper diyorum ama %90 sadece alper

Ah canım aynı durumdayız bugün gündüz uyumuşum yorgunluktan kızımda uyumuş dinlenmişiz çabuk geçsin inşallah

Bu kabuslari goren biri lohusa depresyonu yasamaz, Ben kefilim :)) dogum dedinde,onceki mesajlarinda okudum sende soguk almissin, ikinmak icinde guclu nefesler sart ben 20gundur kurtulamadim dogurmadan once gecer ins
Ya evet inşallah geçer çünkü nefes alırken bile kuru öksürük tutuyor beni de soğuk algınlığından önce de vardı bende öksürük bu geçmezse hiç ıkınamam muhtemelen az önce banu çiftçinin uygulamasında ‘ıkınırken doğru nefes alma’ videosunu gördüm izliycem bakalm işe yarar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…