Geçen tvde osman müftüoğlu anlatıyordu. Lohusa depresyonunun en büyük sebebi hamilelik ve öncesinde yeterli vitamin ve minerallerin olmamasıymış. İyi beslenme depresyonun atlatılmasında çok önemli diyordu.
Aa bu aksam hemen deneyim insallah iyi gelir cok sag ol, gercekten cok zor durumdayim gunde 3 kez camasir degistiriyorum onlarda sıkmaya basladi ondan olabilir dedim ama iyilesmiyor
Benimde bugün sancım çıktı.serum verildi ama düzenli bu seferde dedi erken doğum olabilirmiş.daha büyük bi hastanede kontrol ol dedi.
Şuan 2.460kilo baş geliş duyabildiğim bunlar haftası önde ve büyük.akşama kadar nts serum eve perişan halde döndüm.bol su iç dedi bide.
Evet arada bi sancı geliyo tuvaletim gelir gibi bi feci baskı oluyo .korkmama gerek varmı bilöiyorum iki haftadır böyle.ama sadecw akşamları oda çok ayaktayım ondanmı.
Canım tokluklarim 106 107 137 125 böyle çıkıyordu bugün 141 çıktı yüksek yani .ama bir haftadır dikkat etmiyorum çünkü burnuma sürekli tahin kokusu geliyor ve pekmezle yiyorum .sonra vicdan yapiyorum
Kızlar benim bebeğim çok mu yüksekte acaba? Göğsümün hemen altındaki kaburgalarım agiriyor ve inanilmaz derecede rahatsiz ediyor beni. Uzun süreli oturamıyorum bile... böyle olan var mi normalmiyim ben? Çevremdekiler hep bebek yukarıda diyor...
Benimde bugün sancım çıktı.serum verildi ama düzenli bu seferde dedi erken doğum olabilirmiş.daha büyük bi hastanede kontrol ol dedi.
Şuan 2.460kilo baş geliş duyabildiğim bunlar haftası önde ve büyük.akşama kadar nts serum eve perişan halde döndüm.bol su iç dedi bide.
Evet arada bi sancı geliyo tuvaletim gelir gibi bi feci baskı oluyo .korkmama gerek varmı bilöiyorum iki haftadır böyle.ama sadecw akşamları oda çok ayaktayım ondanmı.
Aa bu aksam hemen deneyim insallah iyi gelir cok sag ol, gercekten cok zor durumdayim gunde 3 kez camasir degistiriyorum onlarda sıkmaya basladi ondan olabilir dedim ama iyilesmiyor
Kasılmalar düzenli aralıklarla olunca doğum sancısını tetikliyor diye biliyorum canım,ben de sadece kasılma hissediyorum şancı hiç hissetmedim ilk doğumunda ama sancim vardı nstde
Cocuga aldigin pisik kreminden sursen iyi gelirmiki canim tabi en etkilisi evde varsa kanteon yoksa zeytinyagi sür oda yoksa vazelin falanda acısını alir