2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yetebilir miyim bakabilir miyim üzerini çıkarıp giydirmek banyo ettirmek geceleri sürekli uyanmak ya ağlarsa duymazsam gibi korkularım vardı ama şimdi hepsi yok oldu şimdi versinler bebeğimi hepsini çok da güzel yaparım hissi geldi değişik bişiy bence bu his

Çok gecmis olsun canım

Ana olmak insanin içindeki o cesareti atesliyor artık rabbim sana ömür verdikce onun için atacak kalbin

Cocuga aldigin pisik kreminden sursen iyi gelirmiki canim tabi en etkilisi evde varsa kanteon yoksa zeytinyagi sür oda yoksa vazelin falanda acısını alir
Dogal zeytn yagi vardi onu surdum biraz rahatlatti, simdiye kadar bepantol surdum ama hic bir ise yaramadi carsamba dr a soracagm zaten

Yaa ben tutabilecek miyim diye bile korkuyorum inşallah dediğin gibi olur çünkü ben de bu hisse güveniyorum. Doğum kursları bebek doğmadan işime yaramayacakmış gibi geldi diye hiç gitmedim çünkü bebek doğduğu an öğrendiğim her şeyi unutup sil baştan öğrenmem gerekecekmiş gibi hissediyordum. Doğru mu yaptm bilmiyorum ama bakalm nasıl olacak

Canım bana bant yapıştırmadılar banyoda edememiştim estetik dikiş demişti doktorum 1 hafta sonra gel bakcam dedi ultrasonla baktı şimdi banyo edebilirsin demişti bu bant olayı çok iyi bence ne güzel duş alıp rahatladın.. Ama alkol gibi bişeyle kolayca çıkarırlar bence çünkü zarar görebilir aksi takdirde çok takılma derim sen ameliyat olmuş insansın bant seni korkutmasın =)

Baya fena olmuş desene inşallah geçer ya çok geçmiş olsun
Cok sag ol amin insallah, inan o kadar aciyor ki, zaten camasrlarim dar gelmeye basladi ondan oldu sanirim simdi bir kac camasirimn lastiklerini falan kestim dikissiz oldu imsallah ise yarar

Ayakta fazla durma canım birde çok su iç idrarını hemen yap gelince bekletme Dr bana bunları dedi inşallah zamanini bekler kuzu

Zeytin yagiyla biraz rahatladim yarin da sureyim de carsamba kontrolum var zaten dr a soracagim insallah mantar falan olmamstr
Malum doğum yaklaştı Sık sık tuvalete çıktığımz için de pişik olmuş olabilirsin. Şahsen ben de korkuyorum aşınacak diye zeytinyağını kuruluk hissettiğinde gün içinde de sür bölge devamlı suyla temas ettiği için arada tekrarlamak lazm

Canim uyandırma yapmak zorundasın kan şekeri düşüklüğü nedeniyle uyuyordur ıslak bezle kulak arkasını boynunu azıcık göz kapaklarını sil gıdigina dokun ayak topuklarina dokun

Aynen canım açık kalıp hava ile kuruması gerekiyormuş artık ameliyat yerinin bant o kadar bütünleşik ki derim gibi ayırt edilmiyor kenarları falan kalkmıyor hiç ondan tedirgin oldum bi de 4 gun oldu ama ben iyileşemedim daha ya canım mı tatlı anlamadım ama acıyor yani hala

Ana olmak insanin içindeki o cesareti atesliyor artık rabbim sana ömür verdikce onun için atacak kalbin
Kesinlikle o cesaret geliyormuş buna inanıyorum, o minik bebeğimin de bana çok ihtiyacı olduğunu biliyorum onun o muhtaç hali bile beni benden alıyor o kadar şükrediyorum ki rabbim bizi layık görmüş anne olmaya bizlere can emanet etmiş başımın üzerinde taşırım ben o canı

Benim de tuttu banyodan sonra parol içtim üstüne türk kahvesi ama hala var ağrı inşallah geçer ama acilde iğne dışında bisey yapamazlar canim

Sinüzit bende de vardi ama hamileyken en doğal yöntem suyu kaynatın başınızı bir kovaya boşaltin başınızın üzerine bir battaniye ve o sıcaklık geçene kadar durun o sıcaklıkla terliyorsunuz ve ağrıyi hafifletiyor içine ilaç oluyor normalde ama hamile iken olmaz sanırım nane etkili

Bende gitmedim hiç bir yere, mükemmel anne olmak zorunda değiliz ki hele ki ilk bebeklerimizse eğer hepten tecrubesizlik bi çok şeyde deneme yanılma yolu ile öğreneceğiz ama hiç korkma bence yaparsın hatta en güzel sen bakarsın kendi bebeğine başkalarının yaptıklarını bile beğenmezsin başkası kucağına alsa dur öyle tutma dur başını destekle falan diye uyarılarda bile bulunursun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…