- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Yetebilir miyim bakabilir miyim üzerini çıkarıp giydirmek banyo ettirmek geceleri sürekli uyanmak ya ağlarsa duymazsam gibi korkularım vardı ama şimdi hepsi yok oldu şimdi versinler bebeğimi hepsini çok da güzel yaparım hissi geldi değişik bişiy bence bu hisYaa benim de benzer kabuslarım varbebeğimi 2-3 gün unutmuşum sonra aklıma geliyor açlıktan mahvolmuştur çocuk diye koştur koştur bebeği arıyorum bulamıyorum. Hep yetersiz kalacakmışım gibi korkular kabuslar.. 2-3 ay önce çok görüyordum bunları, şimdiyse daha çok doğumla ilgili şeyler
Çok gecmis olsun canımYa evet inşallah geçerçünkü nefes alırken bile kuru öksürük tutuyor beni de soğuk algınlığından önce de vardı bende öksürük bu geçmezse hiç ıkınamam muhtemelen az önce banu çiftçinin uygulamasında ‘ıkınırken doğru nefes alma’ videosunu gördüm izliycem bakalm işe yarar belki
Zeytin yagiyla biraz rahatladim yarin da sureyim de carsamba kontrolum var zaten dr a soracagim insallah mantar falan olmamstrCanım hametan sür. Içeriği gayet temiz, bebislere bile pişik olunca sürülüyor. Yalniz sarı olanını al. Mavi olan değil
Ana olmak insanin içindeki o cesareti atesliyor artık rabbim sana ömür verdikce onun için atacak kalbinYetebilir miyim bakabilir miyim üzerini çıkarıp giydirmek banyo ettirmek geceleri sürekli uyanmak ya ağlarsa duymazsam gibi korkularım vardı ama şimdi hepsi yok oldu şimdi versinler bebeğimi hepsini çok da güzel yaparım hissi geldi değişik bişiy bence bu his
Dogal zeytn yagi vardi onu surdum biraz rahatlatti, simdiye kadar bepantol surdum ama hic bir ise yaramadiCocuga aldigin pisik kreminden sursen iyi gelirmiki canim tabi en etkilisi evde varsa kanteon yoksa zeytinyagi sür oda yoksa vazelin falanda acısını alir
Yaa ben tutabilecek miyim diye bile korkuyorum inşallah dediğin gibi olur çünkü ben de bu hisse güveniyorum. Doğum kursları bebek doğmadan işime yaramayacakmış gibi geldi diye hiç gitmedim çünkü bebek doğduğu an öğrendiğim her şeyi unutup sil baştan öğrenmem gerekecekmiş gibi hissediyordum. Doğru mu yaptm bilmiyorum ama bakalm nasıl olacakYetebilir miyim bakabilir miyim üzerini çıkarıp giydirmek banyo ettirmek geceleri sürekli uyanmak ya ağlarsa duymazsam gibi korkularım vardı ama şimdi hepsi yok oldu şimdi versinler bebeğimi hepsini çok da güzel yaparım hissi geldi değişik bişiy bence bu his
Canım bana bant yapıştırmadılar banyoda edememiştim estetik dikiş demişti doktorum 1 hafta sonra gel bakcam dedi ultrasonla baktı şimdi banyo edebilirsin demişti bu bant olayı çok iyi bence ne güzel duş alıp rahatladın.. Ama alkol gibi bişeyle kolayca çıkarırlar bence çünkü zarar görebilir aksi takdirde çok takılma derim sen ameliyat olmuş insansın bant seni korkutmasın =)Öyle güzel seviliyor ki daha karnında insan sevmeye başlıyor o 9 aylık süreç bence tamamen bağlanma hissi oluşsun diye o kadar uzun anneliğe hazırlıyor bizi, beni biliyorsunuz nasıl sabırsızdım 32. Haftadan beri artık kavuşmak istiyorum diyip duruyordum dua saatine geldi de erkenden kavuştum ama bi de kuvozde olmasa yanımda olsaydı daha ne isterdim ki :/ şimdi sabahı sabah edemiyorum kızımı göreceğim diye heyecandan uyuyamıyorum öyle minik ki öyle şirin ki nasıl sevilmez o mucize hala inanamıyorum, şey diyordum ya ben 6 Aydan sonra odasını ayıracağım diye şimdi eşime boşuna oda yaptık ben onu koynumdan bile ayırmayacağım diyorum
Teşekkür ederiimmÇok gecmis olsun canım
Cok sag ol amin insallah, inan o kadar aciyor ki, zaten camasrlarim dar gelmeye basladi ondan oldu sanirim simdi bir kac camasirimn lastiklerini falan kestim dikissiz oldu imsallah ise yararBaya fena olmuş desene inşallah geçer ya çok geçmiş olsun
Sanada artık gün verir canım drunYarın 38+2 oluyoruz dr kontrolümüz var her an tarih verebilir:)
Sen nasıl oldun canım
3 gundr pisik kremi suruyrum da gecmediAynisi bende de vardi canim pisij kremi surdum gecti dene istersen
Benimde bugün sancım çıktı.serum verildi ama düzenli bu seferde dedi erken doğum olabilirmiş.daha büyük bi hastanede kontrol ol dedi.
Şuan 2.460kilo baş geliş duyabildiğim bunlar haftası önde ve büyük.akşama kadar nts serum eve perişan halde döndüm.bol su iç dedi bide.
Evet arada bi sancı geliyo tuvaletim gelir gibi bi feci baskı oluyo .korkmama gerek varmı bilöiyorum iki haftadır böyle.ama sadecw akşamları oda çok ayaktayım ondanmı.
Malum doğum yaklaştı Sık sık tuvalete çıktığımz için de pişik olmuş olabilirsin. Şahsen ben de korkuyorum aşınacak diyeZeytin yagiyla biraz rahatladim yarin da sureyim de carsamba kontrolum var zaten dr a soracagim insallah mantar falan olmamstr
benimde geliyor hatta eşimde duydu eklemlerden geldiğini söylüyor doktorlarKızlar karnımdan çıtırtı sesleri geliyor. Yaşayan var mı bu durumu ??
Canim uyandırma yapmak zorundasın kan şekeri düşüklüğü nedeniyle uyuyordur ıslak bezle kulak arkasını boynunu azıcık göz kapaklarını sil gıdigina dokun ayak topuklarina dokunKizlar acil yardiminiza ihtiyacim var bildiginz gvi erken dogum yaptim kuzum 2280 di hastaneden cikisimiz 2040 oldu ve bugun 10 gunluk olduk 2160 daha doktor cok az almis kontrol edecez ama mama verme dedi zaten emmeye bile zor uyandiriyom hic uyanmiyo gece gunduz ful uyuyo cok minik kuzum ne yaparsam yapiyim uyanmiyo sadece memeyi tutup tekrar uyuyo ama emiyo yine cok dardayim napmam gerekiyo anlamadim
Aynen canım açık kalıp hava ile kuruması gerekiyormuş artık ameliyat yerinin bant o kadar bütünleşik ki derim gibi ayırt edilmiyor kenarları falan kalkmıyor hiç ondan tedirgin oldum bi de 4 gun oldu ama ben iyileşemedim daha ya canım mı tatlı anlamadım ama acıyor yani halaCanım bana bant yapıştırmadılar banyoda edememiştim estetik dikiş demişti doktorum 1 hafta sonra gel bakcam dedi ultrasonla baktı şimdi banyo edebilirsin demişti bu bant olayı çok iyi bence ne güzel duş alıp rahatladın.. Ama alkol gibi bişeyle kolayca çıkarırlar bence çünkü zarar görebilir aksi takdirde çok takılma derim sen ameliyat olmuş insansın bant seni korkutmasın =)
Çok normal canım benim 4-5 yıl his yoktu zamanla iyi oluyor 11 yıl geçti benim üzerinden his var bende şimdi o bölgedeKızlar sezeryan yerinde hissizleşme var dokununca his yok kenarlarında da. Normal mi ne zaman geçiyor?
Kesinlikle o cesaret geliyormuş buna inanıyorum, o minik bebeğimin de bana çok ihtiyacı olduğunu biliyorum onun o muhtaç hali bile beni benden alıyor o kadar şükrediyorum ki rabbim bizi layık görmüş anne olmaya bizlere can emanet etmiş başımın üzerinde taşırım ben o canıAna olmak insanin içindeki o cesareti atesliyor artık rabbim sana ömür verdikce onun için atacak kalbin
Benim de tuttu banyodan sonra parol içtim üstüne türk kahvesi ama hala var ağrıinşallah geçer ama acilde iğne dışında bisey yapamazlar canim
Bende gitmedim hiç bir yere, mükemmel anne olmak zorunda değiliz ki hele ki ilk bebeklerimizse eğer hepten tecrubesizlik bi çok şeyde deneme yanılma yolu ile öğreneceğiz ama hiç korkma bence yaparsın hatta en güzel sen bakarsın kendi bebeğine başkalarının yaptıklarını bile beğenmezsin başkası kucağına alsa dur öyle tutma dur başını destekle falan diye uyarılarda bile bulunursun :))Yaa ben tutabilecek miyim diye bile korkuyorum inşallah dediğin gibi olur çünkü ben de bu hisse güveniyorum. Doğum kursları bebek doğmadan işime yaramayacakmış gibi geldi diye hiç gitmedim çünkü bebek doğduğu an öğrendiğim her şeyi unutup sil baştan öğrenmem gerekecekmiş gibi hissediyordum. Doğru mu yaptm bilmiyorum ama bakalm nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?