2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yaa inşallah şu doğum aşamasını bi atlatsak zaten..sonrasındaki bocalamalar için bile sabırsızlanıyor insan :)

Çok normal canım 1 hafta rahat sürer can tatlığı değil emin ol malesef ben 15 gün kalkamamıştım bu kısmı da bünyeye giriyor bünyem çok zayıf =( şuan 2 çocukla kocam başbaşa kalmasın diye en kısa sürede ayaklanma için hem dua hem motivasyon yüklemesi yapıyorum.. Umarım çok kısa sürede geçer hastaneye gidip gelecek kadar ayaklanmışsan bu çok çok iyi olduğunu gösterir

Her halimize şükür normal veya sezeryen bir can getiriyoruz dünyaya kolay değil ameliyattan sonraki ilk yürüme de yaş geldi gözümden o kadar canım acıdı ama şimdi geçti daha rahatım bebişim çıkana kadar da daha iyi olacağım, umarım sende çok hızlı toparlanırsın bana da 3 gündür eşim bakıyor yarın şehir dışına çıkacak ablam gelecek yanıma ama eşimin kalmasını tercih ederdim, beni tuvalete de götürdü yeri geldi yıkadı yeri geldi gazımın çıkmasını bile bekledi başımda tuvalette allahım yokluğunu göstermesin zaten ailelerimizden fayda yok böyle eşimiz olduğu için çok şanslıyız

Çok şükür canım iyi ki varlar zoru atlattın bundan sonra çok daha hızlı toparlanırsın minnak geldiğinde sen dinç bir anne olacaksın =) sıra bizde ameliyatı bir geçirsem sanki herşeyi halletmişim gibi hissedeceğim asıl iş ondan sonra aslında ameliyatı milat olarak alıyorum

kızlarr bebegım maşallah cok sakin 51cm 3286gram şişknlik gıdınce neolcak acaba merak edıyrm kılosunu. 38haftalıga gore cok ıyıymıs.. hatta bugun de 3saati gectı uyandıtamadım ara sra neyaptysak da uyanmadı şekerine baktılar 75dı tokluktanms epey ıcmıstı sonra da coksık.emdı ama gelen gden btmedı hastneye ve ben dha anca 10dk uyuyabldm.yuruysler fln yaptm sadece adet gb agrım var o da rahımden dolayı dedı dr.um eskı halını alıcak dıye dıkıslerı.acımıyor yururken sadece hafıf sancıyor masallah sımdılık kızım pek uslu emzıgımızı de tuttu memeyı de cok emmek ıstıyor sütüm akıyor dururken de bırıkıyor resmen avent kalkanı kullamyrn masallah dıyeym. hala koyulasmadı ama cokaz rengı degıstı ben de kendi gazımı cıkarmakta gucluk cekiyorum ondan uuyyamadm hıc esım de sagolsn yanımzda annem debenmle kv de gec gitti. Hıcbı gergınlk olmadı bana herks normal mıydı deyıp durdu. Gercekten Allahın ısıne karısılmaz cokuzuldum ama.şüküt smdılk ıyı emıyo uyuyo.hep boyoe gder ınsallah kbakmayn mesajları yarn ok6maya calıscm kızlar dha acamadım.

Arkadaslar bu saatte o kadar kötüyüm ki beni teselli edebilir misiniz :-(

Hamileligim basindan beri çok zor geciyor ama su bir kaç gündür iyice ölüme dogru gidiyormusum hissi çikmiyor içimden.

- hamileligin ilk 6 ayi hyperemesis gravidarum yani asiri bulanti ve kusmadan dolayi nerdeyse 16 kilo verdim

- daha bir aylik hamileyken sag böbregim tikandi ve ameliyat oldum, en son iki hafta önce olmak üzere toplamda 4 kere ameliyat oldum

- gebelik sekeri var ve diyetle bile düzene sokamadim insülin kullaniyorum

- basindan beri enfeksiyon sorunu var tüm vucudumda ve bütün tahlil sonuçlarim kötü geldi
( idrar enfeksiyonu, böbrek enfeksiyonu)

- persembe günü dis agrisindan dolayi bayginlik ve konvülsüyon geçirdim ve acil olarak iki disim çekildi, ama hala iltihabimda azalma yok antibiyotik kullandigim halde.

- cok yogun yesil akintim var ve verilen fitiller fayda etmiyor

Bütün bunlar bir araya gelince bebek için ve kendim için endiseleniyorum ama asil canimi sikan doktorlarin umursamazligi. Üç ayri doktor ilgileniyor (jinekolog, ürolog ve diyabet doktoru) ve her biri topu digerine atiyor ben ortada kalakaldim dogru düzgün takip yok.

En kötüsü de hepsi izne ayrildilar noel ve yilbasi nedeniyle (fransadayim)
Son kontrolümü de iptal etti jonekologum izne daha erken ayrilmak için. Son durum ne bebek ne durumda hala çok mu kilolu bilmiyorum.

Takipsizlik ve bilgisizlik içindeyim her an dogum olacak da sadece ebeyle kalacagim diye korkuyorum endiseliyim çünkü riskli bir hamileligim var

Son düzenleme:
Kızlar iki gündür baş ağrısından ölücem.sinuzitim var.sag gözüme vuruyor ağrısı.acile gitsem bişey yapabilirler mı??? Ya da evde uygulayabileceğim doğal yöntemler var mı bildiğiniz
Canim benimde vardi gittim bisey vermediler netten ibrahim saracoglunun sinuzit icin papatya çayı buharini yap bana cok iyi geldi gecmis olsun Allah şifa versin.

hayirli olsun cnim güle güle buyut bebeğini ❤darisi bizlerin başına inşaAllah

Maşallah canim gozunuz aydin Allah Anali babali büyütsün ♥

bende de oluyor canım. Burda sormuştum hatta. Normalmiş , bazı doktorlar inanmıyormuş bile, ama bi kesim bebeğin eklemlerinden geldiğini düşünüyor
Yalnız değilmişim normal bir durum o zaman ama değişik baya çıtır çıtır ediyor resmen :) :) eklemlerinden geliyor olması mantıklı gerçekten

Canim benim ya evet yasadiklarin cok kötü ama bebegin icin ayakta durman güçlü olman lazim zorlu durumlardan gecmissin ama az kalmis bebegini kucagina aldiginda hersey bitecek kötü dusunceleri at kafandan her zaman olumlu düşün ben iyiyim güçlüyüm de mutlaka alaninda uzman drlar vardir arastir iyi bi doktora git Allah yardimcin olsun Cok cok gecmis olsun cnm

Canım ya biliyorum durumunu.
Annelik böyle birşey demek ki . Haklısın aslında aramızda çok özel birşey var, bebislerimizle. Geçen evimize hırsız girdiğinde her zaman çok az hareket eden bebiş durmadı bir türlü ben sakinlessem bile o hareketine devam etti, hala bile öyle sanki teselli eder gibi. O bizi hissediyor, biz de onları . Doğduktan sonra nasıl olur kimbilir.
Seninde az kaldı insallah bebisin evine dönmesine kucagina alıp hasret gidermenize

Değişik psikoloji iste hamilelik de ya. Herşeyden korkar olduk aslında bu bile yeterli herhalde doğumdan sonrasının nasıl olacağını görmek için de, işte yine de arada böyle sorular sormamız normal :)
İnşallah hepimiz güzel bir doğum ve lohusalık güzel geçiririz , sağlıkla bir kavusalim da bakalım neler olacak :)

Canım çok zor zamanlar geçirmişsin ama bebeğin bu haftaya kadar hâlâ seninle. Rabbim ömür verdiyse zaten korkmaya gerek yok. Şartlar nasıl bilmiyorum ama keşke başka bir jinekologa muayene olabilsen. Için rahatlar doğum olursa seçeneğin olurdu. Geçmiş olsun moralini yüksek tutmaya çalış .Rabbim yardımcın olsun

Benim oğlanın gelmeye hic niyeti yok herhalde derken doktorumun instagraminda bi hastasina denk geldim inanamadım kizlar. Bir kadın 3 yil aradan sonra 2.bebegini ssvd ile tam 41+5 te bebegini kucağına almis. Üstelik bebis 4200 gr :) beklemek istersen benim doktor sonuna kadar bekliyor yani...pek müdahaleden yana degil epidurali bile cok cok gerek olmadıkça takmak istemiyo. Ama zaman geçtikçe ben endişeleniyorum...keske zamanında gelse oglus 40i gormesek

Benim de ayni valla, dogum gunlrrimiz de ayniymis, bakalim kim once dogurucak

Benim de ayni valla, dogum gunlrrimiz de ayniymis, bakalim kim once dogurucak
Haftası bizden küçük ka ç bebis dunyaya geldi bizimkiler keyifci cikti üstelik yogun bi iş tempom olduğundan erken dogumdan korktuğum icin 32de izne ayrıldım cok sıkıldım yahu :) son günlerde hareketlerimi arttirdim her gün disarda geziyorum bakalim faydası olacak mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…