- 3 Aralık 2018
- 378
- 198
- 103
Hahahah ben de 35 de ayrildim, butun gun evde patliyorum, disari cikmiyorum ben bi de cok kar var burda, evde squat yap ya da comel bekle dedi doktor kafasi biraz yukardaymis, ben de korkuyodum gelmiyor bi turlu diye :d ayin 1 inde gelicek diye totem yaptim, 2 sinde doktor randevum var, bakalimHaftası bizden küçük ka ç bebis dunyaya geldi bizimkiler keyifci ciktiüstelik yogun bi iş tempom olduğundan erken dogumdan korktuğum icin 32de izne ayrıldım cok sıkıldım yahu :) son günlerde hareketlerimi arttirdim her gün disarda geziyorum bakalim faydası olacak mi :)
Canım iyice aAcıyor mu acaba ya yarın akşam gitmem gerek ama korkuyorum
Canım onu iyice alkolle ıslatıyorlar yumuşuyor bant hemen çıkıyor beninkini esim çıkarmıştı ama sen yine uyar nazik davransınlar ben de çok korkmuştum ama acımadı korkmaCanım merhabalar bişiy soracağım sana sezeryen olalı Bugün 4. Günüm, su geçirmez bant yapıştırıp kalıcı pansumanı yaptık istediğiniz zaman duşa girebilirsiniz 5 gun de gelirsiniz bandı çıkarıp yeniden pansuman yapacağız dediler, yarın akşam gideceğim ama bu bant derimle bütün oldu sanki hiç kenarları bile ayırt edilemiyor nasıl çıkacak diye kara kara düşünmeye başladım acı oluyor mu
Ayy inşaallah korktuğum gibi olmaz, yalnız ameliyatı geçip pansumandan korkuyorum okyanusu geçip derede boğulmak dedikleri şey bu olsa gerek :))Canım iyice a
Canım onu iyice alkolle ıslatıyorlar yumuşuyor bant hemen çıkıyor beninkini esim çıkarmıştı ama sen yine uyar nazik davransınlar ben de çok korkmuştum ama acımadı korkma
Ben de cok korkuyordum eşim yaptı hep pansumanimi Allahtan dikkatli davrandı bişy hissetmedim canım sen de korkma ağrı sizi bişy olmaz inşallahAyy inşaallah korktuğum gibi olmaz, yalnız ameliyatı geçip pansumandan korkuyorum okyanusu geçip derede boğulmak dedikleri şey bu olsa gerek :))
Dogurmadiysak gec degildir :) kolay gelsin.Gunaaydinn herkesleree ❤❤ sonunda temizlik gunu geldiii ❤ gec mi vs mi derken cok sukur geldik bugunlere :)
Kızlarrr mesajları okuyamadım hemen yazıyorum çok şükür amelıyat basarılı gectı ve okdr guzeldı kı kuzenım de vardı amelıyatmda dr.um ffln sen neden bukdr sakinsin dedı muhabbet sohbet ınanılmaz rahattı ve bebegimı verdıler bana agladım kuzenım.vıdeolarımızı cektı dogum fotografcımız da cokguzel.seyler cektı. ve ılk anda mememo aldı kuzum sütüm gelıyor emıyor smdı uyudu ve sapsarı sacları ruyamda gordugum.gb aynı kılo boyu ogrenemedm dha neden bılmyrm dr.um.ugrayamadı baska amelyatlar da varmıs dha gelcek yanımıza. Koynuma verdıkleri an sustu opup kokladm ınanalmaz bısey Allahm nasıp etsn sızlere de saglkla. Üzerindeki verniks tabakası cokfazlaydı. coksagolun hepınız duamdasnzz
Günaydın kolay gelsin çok yorma kendiniGunaaydinn herkesleree ❤❤ sonunda temizlik gunu geldiii ❤ gec mi vs mi derken cok sukur geldik bugunlere :)
oh masallah annesi prensese insallah biran once iyilesip gazini cikartip evinize prensesinle gidersinizkızlarr bebegım maşallah cok sakin 51cm 3286gram şişknlik gıdınce neolcak acaba merak edıyrm kılosunu. 38haftalıga gore cok ıyıymıs.. hatta bugun de 3saati gectı uyandıtamadım ara sra neyaptysak da uyanmadı şekerine baktılar 75dı tokluktanms epey ıcmıstı sonra da coksık.emdı ama gelen gden btmedı hastneye ve ben dha anca 10dk uyuyabldm.yuruysler fln yaptm sadece adet gb agrım var o da rahımden dolayı dedı dr.um eskı halını alıcak dıye dıkıslerı.acımıyor yururken sadece hafıf sancıyor masallah sımdılık kızım pek uslu emzıgımızı de tuttu memeyı de cok emmek ıstıyor sütüm akıyor dururken de bırıkıyor resmen avent kalkanı kullamyrn masallah dıyeym. hala koyulasmadı ama cokaz rengı degıstı ben de kendi gazımı cıkarmakta gucluk cekiyorum ondan uuyyamadm hıc esım de sagolsn yanımzda annem debenmle kv de gec gitti. Hıcbı gergınlk olmadı bana herks normal mıydı deyıp durdu. Gercekten Allahın ısıne karısılmaz cokuzuldum ama.şüküt smdılk ıyı emıyo uyuyo.hep boyoe gder ınsallah kbakmayn mesajları yarn ok6maya calıscm kızlar dha acamadım.
Dikkat et kendine canm yorma kendiniGunaaydinn herkesleree ❤❤ sonunda temizlik gunu geldiii ❤ gec mi vs mi derken cok sukur geldik bugunlere :)
Masallah sana ve güzel meleğine canımkızlarr bebegım maşallah cok sakin 51cm 3286gram şişknlik gıdınce neolcak acaba merak edıyrm kılosunu. 38haftalıga gore cok ıyıymıs.. hatta bugun de 3saati gectı uyandıtamadım ara sra neyaptysak da uyanmadı şekerine baktılar 75dı tokluktanms epey ıcmıstı sonra da coksık.emdı ama gelen gden btmedı hastneye ve ben dha anca 10dk uyuyabldm.yuruysler fln yaptm sadece adet gb agrım var o da rahımden dolayı dedı dr.um eskı halını alıcak dıye dıkıslerı.acımıyor yururken sadece hafıf sancıyor masallah sımdılık kızım pek uslu emzıgımızı de tuttu memeyı de cok emmek ıstıyor sütüm akıyor dururken de bırıkıyor resmen avent kalkanı kullamyrn masallah dıyeym. hala koyulasmadı ama cokaz rengı degıstı ben de kendi gazımı cıkarmakta gucluk cekiyorum ondan uuyyamadm hıc esım de sagolsn yanımzda annem debenmle kv de gec gitti. Hıcbı gergınlk olmadı bana herks normal mıydı deyıp durdu. Gercekten Allahın ısıne karısılmaz cokuzuldum ama.şüküt smdılk ıyı emıyo uyuyo.hep boyoe gder ınsallah kbakmayn mesajları yarn ok6maya calıscm kızlar dha acamadım.
Herkes hasta olmaya basladi burdada. Bugun son is gunum..bulasmadan evime giderim.insallah :)Günaydin hanımlar
S Sevimlipanduf korkma önce alkol ile ıslatıp öyle çıkarırlar
Benimde burnum tıkanıyor sanırım hasta oluyorum
Kızlar bugun tüm gün tansiyonum düşüktü hala öyle. Tuzlu ayran vs hiç bi işr yaramadı. Bıktım gastritten.. mide ağrısı gaz ve afedersiniz cırcır yapıyor. İlaç içiyorum işe yaramıyor. Kafamı kaldıramıyorum bugun sürekli uyku hali eklemlerim ağrıyor parmaklarımın kemikleri sızlıyor. Doğuma 15 günüm kaldı bi yandan korkuyorum bi yandan bir an önce gelsin de hafifleyim istiyorum resmen bi günde depresyona girdim
Hasta olma ameliyatlıyken öksürmek o kadar zor ki ayy sakın sakın iyi bak kendineGünaydin hanımlar
S Sevimlipanduf korkma önce alkol ile ıslatıp öyle çıkarırlar
Benimde burnum tıkanıyor sanırım hasta oluyorum
Aynen sende keyfini cikar is gununun :) ozledim ben :)Dogurmadiysak gec degildir :) kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?