2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hahahah ben de 35 de ayrildim, butun gun evde patliyorum, disari cikmiyorum ben bi de cok kar var burda, evde squat yap ya da comel bekle dedi doktor kafasi biraz yukardaymis, ben de korkuyodum gelmiyor bi turlu diye :d ayin 1 inde gelicek diye totem yaptim, 2 sinde doktor randevum var, bakalim

Acıyor mu acaba ya yarın akşam gitmem gerek ama korkuyorum
Canım iyice a
Canım onu iyice alkolle ıslatıyorlar yumuşuyor bant hemen çıkıyor beninkini esim çıkarmıştı ama sen yine uyar nazik davransınlar ben de çok korkmuştum ama acımadı korkma

Canım iyice a

Canım onu iyice alkolle ıslatıyorlar yumuşuyor bant hemen çıkıyor beninkini esim çıkarmıştı ama sen yine uyar nazik davransınlar ben de çok korkmuştum ama acımadı korkma
Ayy inşaallah korktuğum gibi olmaz, yalnız ameliyatı geçip pansumandan korkuyorum okyanusu geçip derede boğulmak dedikleri şey bu olsa gerek :))

Ayy inşaallah korktuğum gibi olmaz, yalnız ameliyatı geçip pansumandan korkuyorum okyanusu geçip derede boğulmak dedikleri şey bu olsa gerek :))
Ben de cok korkuyordum eşim yaptı hep pansumanimi Allahtan dikkatli davrandı bişy hissetmedim canım sen de korkma ağrı sizi bişy olmaz inşallah

Allah bağışlasın , sağlıkla huzurla ailenle büyütmeyi nasip etsin. İnşallah bize de kısmet olur sağlıklı doğumlar

oh masallah annesi prensese insallah biran once iyilesip gazini cikartip evinize prensesinle gidersiniz

Masallah sana ve güzel meleğine canım
Ne zaman eve geçiyorsun

Günaydın kızlar oğlumla buluşmaya son 10 gün :) hareketleri çok azaldı beni korkutuyor minnak 37+2 bugün

çok geçmiş olsun canım. gastrit benim de çok fena. 3 şişe gaviscon bitirdim 1 ayda. baş ağrıları mide yanması nefes darlığı bunaltıyor ama doğumla hepsi geçicek inşallah sabır.

Bugün son izlenim vardi sağlık ocağında tahlil verdim yarın çıkacak bakalım.Ebe de bilgi verdi doğum hakkında.Aklimda kalanları yazayım :))
iç çamaşırın beyaz olsun gün icinde cok değiştirme suyun gelir fark edemezsin yoksa dedi.
Kasilmalarin başlayabilir normal dedi ama 10 dk yi geçerse ya acile git ya da buraya gel kalp atışını dinleyelim .Karnını çok sevme bu tetikliyormuş kasılmayi
Gözünun önüne beyaz pul pul bir sey gelirse hic bekleme acil dr a gebelik zehirlenmesi oluyormuş .Bu aniden kalkınca olan karartı değil yalnız
Şişlik olabilir ama bacaklarına çıkarsa yine gel
Doğumdan sonra 5.gunu de topuk kani icin gel dedi :)) ne kadar yaklaştık hala şaka gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…