Tesekkurler ❤ yok yok :)Günaydın kolay gelsin çok yorma kendini
İnsallah ❤❤ asil sen kendine dikkat et hasta olma surda kac gun kaldi bebisinle kavusmana ❤❤Dikkat et kendine canm yorma kendini
Aksama evin miss gibi olacak
Ay bende de var hic aklima gelmedi kullanmak. Geceleri yakayim bariA anneveoglusu canim ben burun tıkanıklığı icin özellikle kayatuzu lamba aldim ve cok memnunum bebek icin de odanın kuruluğunu önlüyor .Epey faydasi var aştım,bronşit vs netten araştır istersen
Maşallah sana ve bebişe. Allah bağışlasın canım.kızlarr bebegım maşallah cok sakin 51cm 3286gram şişknlik gıdınce neolcak acaba merak edıyrm kılosunu. 38haftalıga gore cok ıyıymıs.. hatta bugun de 3saati gectı uyandıtamadım ara sra neyaptysak da uyanmadı şekerine baktılar 75dı tokluktanms epey ıcmıstı sonra da coksık.emdı ama gelen gden btmedı hastneye ve ben dha anca 10dk uyuyabldm.yuruysler fln yaptm sadece adet gb agrım var o da rahımden dolayı dedı dr.um eskı halını alıcak dıye dıkıslerı.acımıyor yururken sadece hafıf sancıyor masallah sımdılık kızım pek uslu emzıgımızı de tuttu memeyı de cok emmek ıstıyor sütüm akıyor dururken de bırıkıyor resmen avent kalkanı kullamyrn masallah dıyeym. hala koyulasmadı ama cokaz rengı degıstı ben de kendi gazımı cıkarmakta gucluk cekiyorum ondan uuyyamadm hıc esım de sagolsn yanımzda annem debenmle kv de gec gitti. Hıcbı gergınlk olmadı bana herks normal mıydı deyıp durdu. Gercekten Allahın ısıne karısılmaz cokuzuldum ama.şüküt smdılk ıyı emıyo uyuyo.hep boyoe gder ınsallah kbakmayn mesajları yarn ok6maya calıscm kızlar dha acamadım.
Ay bende de var hic aklima gelmedi kullanmak. Geceleri yakayim bari
Benm de sennle gunum ayni ama benm kizin da gelmeye niyeti yok sanki :) keske sezryana kalmadan normal gelseHaftası bizden küçük ka ç bebis dunyaya geldi bizimkiler keyifci ciktiüstelik yogun bi iş tempom olduğundan erken dogumdan korktuğum icin 32de izne ayrıldım cok sıkıldım yahu :) son günlerde hareketlerimi arttirdim her gün disarda geziyorum bakalim faydası olacak mi :)
Kızlar ben 34 haftalık oldum, 54le hamile kaldım şu an 61’im. Sizce sıkıntı olur mu az bi kilo mu?
Arkadaslar bu saatte o kadar kötüyüm ki beni teselli edebilir misiniz :-(
Hamileligim basindan beri çok zor geciyor ama su bir kaç gündür iyice ölüme dogru gidiyormusum hissi çikmiyor içimden.
- hamileligin ilk 6 ayi hyperemesis gravidarum yani asiri bulanti ve kusmadan dolayi nerdeyse 16 kilo verdim
- daha bir aylik hamileyken sag böbregim tikandi ve ameliyat oldum, en son iki hafta önce olmak üzere toplamda 4 kere ameliyat oldum
- gebelik sekeri var ve diyetle bile düzene sokamadim insülin kullaniyorum
- basindan beri enfeksiyon sorunu var tüm vucudumda ve bütün tahlil sonuçlarim kötü geldi
( idrar enfeksiyonu, böbrek enfeksiyonu)
- persembe günü dis agrisindan dolayi bayginlik ve konvülsüyon geçirdim ve acil olarak iki disim çekildi, ama hala iltihabimda azalma yok antibiyotik kullandigim halde.
- cok yogun yesil akintim var ve verilen fitiller fayda etmiyor
Bütün bunlar bir araya gelince bebek için ve kendim için endiseleniyorum ama asil canimi sikan doktorlarin umursamazligi. Üç ayri doktor ilgileniyor (jinekolog, ürolog ve diyabet doktoru) ve her biri topu digerine atiyor ben ortada kalakaldim dogru düzgün takip yok.
En kötüsü de hepsi izne ayrildilar noel ve yilbasi nedeniyle (fransadayim)
Son kontrolümü de iptal etti jonekologum izne daha erken ayrilmak için. Son durum ne bebek ne durumda hala çok mu kilolu bilmiyorum.
Takipsizlik ve bilgisizlik içindeyim her an dogum olacak da sadece ebeyle kalacagim diye korkuyorum endiseliyim çünkü riskli bir hamileligim var
Su içiyodum normalde biraz arttırıyım bari.Ayakta fazla durma canım birde çok su iç idrarını hemen yap gelince bekletme Dr bana bunları dedi inşallah zamanini bekler kuzu
A anneveoglusu canim ben burun tıkanıklığı icin özellikle kayatuzu lamba aldim ve cok memnunum bebek icin de odanın kuruluğunu önlüyor .Epey faydasi var aştım,bronşit vs netten araştır istersen
Hiç sorma bu gün ve yarın takviyeler yapayım kendimeİnsallah ❤❤ asil sen kendine dikkat et hasta olma surda kac gun kaldi bebisinle kavusmana ❤❤
Canım önemli olan Bebişin kilosu o iyi ise haftası ile uyumlu ise sorun olmazKızlar ben 34 haftalık oldum, 54le hamile kaldım şu an 61’im. Sizce sıkıntı olur mu az bi kilo mu?
çok zor şeyler yaşamışsın, allah yardımcın olsun inşallahArkadaslar bu saatte o kadar kötüyüm ki beni teselli edebilir misiniz :-(
Hamileligim basindan beri çok zor geciyor ama su bir kaç gündür iyice ölüme dogru gidiyormusum hissi çikmiyor içimden.
- hamileligin ilk 6 ayi hyperemesis gravidarum yani asiri bulanti ve kusmadan dolayi nerdeyse 16 kilo verdim
- daha bir aylik hamileyken sag böbregim tikandi ve ameliyat oldum, en son iki hafta önce olmak üzere toplamda 4 kere ameliyat oldum
- gebelik sekeri var ve diyetle bile düzene sokamadim insülin kullaniyorum
- basindan beri enfeksiyon sorunu var tüm vucudumda ve bütün tahlil sonuçlarim kötü geldi
( idrar enfeksiyonu, böbrek enfeksiyonu)
- persembe günü dis agrisindan dolayi bayginlik ve konvülsüyon geçirdim ve acil olarak iki disim çekildi, ama hala iltihabimda azalma yok antibiyotik kullandigim halde.
- cok yogun yesil akintim var ve verilen fitiller fayda etmiyor
Bütün bunlar bir araya gelince bebek için ve kendim için endiseleniyorum ama asil canimi sikan doktorlarin umursamazligi. Üç ayri doktor ilgileniyor (jinekolog, ürolog ve diyabet doktoru) ve her biri topu digerine atiyor ben ortada kalakaldim dogru düzgün takip yok.
En kötüsü de hepsi izne ayrildilar noel ve yilbasi nedeniyle (fransadayim)
Son kontrolümü de iptal etti jonekologum izne daha erken ayrilmak için. Son durum ne bebek ne durumda hala çok mu kilolu bilmiyorum.
Takipsizlik ve bilgisizlik içindeyim her an dogum olacak da sadece ebeyle kalacagim diye korkuyorum endiseliyim çünkü riskli bir hamileligim var
Cok gecmiş olsun canm dikkat et kendineDogal zeytn yagi vardi onu surdum biraz rahatlatti, simdiye kadar bepantol surdum ama hic bir ise yaramadicarsamba dr a soracagm zaten
Kuzum bikere acile gittik biz hafif hareketlerle uyandirmaya kaldik kiyamadik ufacik bebege iki ucgunluktu hemsire geldi boyle bebekmi uyandirilir dedi burnunu sıktı bebegin havasız kalinca hemen uyandı biliyorum kiyip yapamazsin ama biraz minnoşu rahatsiz et allah kolaylik versin canimKizlar acil yardiminiza ihtiyacim var bildiginz gvi erken dogum yaptim kuzum 2280 di hastaneden cikisimiz 2040 oldu ve bugun 10 gunluk olduk 2160 daha doktor cok az almis kontrol edecez ama mama verme dedi zaten emmeye bile zor uyandiriyom hic uyanmiyo gece gunduz ful uyuyo cok minik kuzum ne yaparsam yapiyim uyanmiyo sadece memeyi tutup tekrar uyuyo ama emiyo yine cok dardayim napmam gerekiyo anlamadim
Bugün son izlenim vardi sağlık ocağında tahlil verdim yarın çıkacak bakalım.Ebe de bilgi verdi doğum hakkında.Aklimda kalanları yazayım :))
iç çamaşırın beyaz olsun gün icinde cok değiştirme suyun gelir fark edemezsin yoksa dedi.
Kasilmalarin başlayabilir normal dedi ama 10 dk yi geçerse ya acile git ya da buraya gel kalp atışını dinleyelim .Karnını çok sevme bu tetikliyormuş kasılmayi
Gözünun önüne beyaz pul pul bir sey gelirse hic bekleme acil dr a gebelik zehirlenmesi oluyormuş .Bu aniden kalkınca olan karartı değil yalnız
Şişlik olabilir ama bacaklarına çıkarsa yine gel
Doğumdan sonra 5.gunu de topuk kani icin gel dedi :)) ne kadar yaklaştık hala şaka gibi geliyor
Aman dikkat et kendine artık sende evindesin hayırlısı ile gelsin kuzucuklarHerkes hasta olmaya basladi burdada. Bugun son is gunum..bulasmadan evime giderim.insallah :)
Valla bende degisik duygular icindeyimAynen sende keyfini cikar is gununun :) ozledim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?