2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Maşallah sana ve bebişe. Allah bağışlasın canım.

Benm de sennle gunum ayni ama benm kizin da gelmeye niyeti yok sanki :) keske sezryana kalmadan normal gelse

Kızlar ben 34 haftalık oldum, 54le hamile kaldım şu an 61’im. Sizce sıkıntı olur mu az bi kilo mu?

çok üzüldüm okuduğumda, inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine. ölüme doğru gidiyormuşum gibi cümleni okuyunca afalladım ama okudukça anladım. yine de helal olsun bunca komplikasyona rağmen güçlü kalabilmişsin bence. ben okurken çok üzüldüm sen anlatabilmişsin. bence çok güçlü ve dayanıklısın atlatabilirsin hepsini. umarım güzel haberlerin gelir.

A anneveoglusu canim ben burun tıkanıklığı icin özellikle kayatuzu lamba aldim ve cok memnunum bebek icin de odanın kuruluğunu önlüyor .Epey faydasi var aştım,bronşit vs netten araştır istersen

Kaya tuzu var bende ama lamba değil dur onu basucuma koyayım

çok zor şeyler yaşamışsın, allah yardımcın olsun inşallah

Kuzum bikere acile gittik biz hafif hareketlerle uyandirmaya kaldik kiyamadik ufacik bebege iki ucgunluktu hemsire geldi boyle bebekmi uyandirilir dedi burnunu sıktı bebegin havasız kalinca hemen uyandı biliyorum kiyip yapamazsin ama biraz minnoşu rahatsiz et allah kolaylik versin canim

Canım birde bana topuk kanı alınmadan once 3 gün iyi emmis olsun seni dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…