- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Günaydın kızlar oğlumla buluşmaya son 10 gün :) hareketleri çok azaldı beni korkutuyor minnak 37+2 bugün
Kaya tuzu var bende ama lamba değil dur onu basucuma koyayım
Kuzum bendede oluyor geri yaslandigim zamanda oluyor gobek deligim normalde disarida geri yaslandigimda icine giriyor ve parmakla dokunuyorum ici boş öne geldigimde dik oturdugumda geri geliyorKızlar, ozelikle ayaklarimi uzattigimda benim 2 3 haftadir gobek deligi cevresi civarı yumusak oluyor sanki ici boş gibi yumusacik böyle bi durumla karsilasan var mi?veya ben yine sacma sapan pimpirik mi yapiyorum:/
Ben 64 le hamile kaldım canım 60 a düştüm şuan yine 64 dum bisey olmuyor bebegin iyiyse suyu iyiyse avantajı sana kalıyor doğumdan sonra vermesi kolay olurKızlar ben 34 haftalık oldum, 54le hamile kaldım şu an 61’im. Sizce sıkıntı olur mu az bi kilo mu?
Asansörsüz 5.katta oturuyorum her gün disardayim. Evim dublex çamaşır makinem üst katta her gün çamaşır yıkarım:) izne ayrılana kadar surekli 40 dk da bir 3 kat inip çıkardım ( ogretmenim). Yani çoktan doğurmuş olmam lazımdı zaten hep bu hareketliliğimden dolayı erken dogum olur diye korktum ama hiçbir belirti yok :)Herkese günaydın
@Katrina_ doğumu tetikleyen şeylerin başında merdiven inip çıkmak geliyormuş diyor eskiler :) ne kadar doğru bilmiyorum ama hemen istiyorsan deneyebilirsin
Yaa normal demek ki ya, ben direkt suyu mu azaliyor diye kotu senaryolara gectim. Ruyalarimda bile sacma sapan seyler goruyorum yuzdum yuzdum kuyruguna geldim oysa kiKuzum bendede oluyor geri yaslandigim zamanda oluyor gobek deligim normalde disarida geri yaslandigimda icine giriyor ve parmakla dokunuyorum ici boş öne geldigimde dik oturdugumda geri geliyor
Bizim günlerimiz aynı givi senin çok hareketli mi canımŞafak sayıyoruz artık şükür bu günlere geldik
Saglikla gelsinler de ne zaman olursa olsun diyorum artik :) ama 2019 bebisi olsalar yil kaybetmeseler de şahane olur o yuzden cok da acelem yok bakma :)Hahahah ben de 35 de ayrildim, butun gun evde patliyorum, disari cikmiyorum ben bi de cok kar var burda, evde squat yap ya da comel bekle dedi doktor kafasi biraz yukardaymis, ben de korkuyodum gelmiyor bi turlu diye :d ayin 1 inde gelicek diye totem yaptim, 2 sinde doktor randevum var, bakalim
İcini ferah tut canim hepimizde var o evhamlar icine kotuluk geldi zaman cukurlukta dik otur geri geliyorYaa normal demek ki ya, ben direkt suyu mu azaliyor diye kotu senaryolara gectim. Ruyalarimda bile sacma sapan seyler goruyorum yuzdum yuzdum kuyruguna geldim oysa ki
Aynı kabusu ben de görmüştüm canım. Bilinçaltımız yüzünden hepYaa benim de benzer kabuslarım varbebeğimi 2-3 gün unutmuşum sonra aklıma geliyor açlıktan mahvolmuştur çocuk diye koştur koştur bebeği arıyorum bulamıyorum. Hep yetersiz kalacakmışım gibi korkular kabuslar.. 2-3 ay önce çok görüyordum bunları, şimdiyse daha çok doğumla ilgili şeyler
Kuzum bendede oluyor geri yaslandigim zamanda oluyor gobek deligim normalde disarida geri yaslandigimda icine giriyor ve parmakla dokunuyorum ici boş öne geldigimde dik oturdugumda geri geliyor
Burnunu sık ayağını cimdikle altını aç uyandır canım mutlaka. Halsiz düşüyor olabilir sarılıktan uyurlar genelde ama sarılığı da düşmüş masaallah.Sarilik vardi bugun gittik dusmus degerleri atlatmis sariligi dedi doktor canm
Arkadaslar bu saatte o kadar kötüyüm ki beni teselli edebilir misiniz :-(
Hamileligim basindan beri çok zor geciyor ama su bir kaç gündür iyice ölüme dogru gidiyormusum hissi çikmiyor içimden.
- hamileligin ilk 6 ayi hyperemesis gravidarum yani asiri bulanti ve kusmadan dolayi nerdeyse 16 kilo verdim
- daha bir aylik hamileyken sag böbregim tikandi ve ameliyat oldum, en son iki hafta önce olmak üzere toplamda 4 kere ameliyat oldum
- gebelik sekeri var ve diyetle bile düzene sokamadim insülin kullaniyorum
- basindan beri enfeksiyon sorunu var tüm vucudumda ve bütün tahlil sonuçlarim kötü geldi
( idrar enfeksiyonu, böbrek enfeksiyonu)
- persembe günü dis agrisindan dolayi bayginlik ve konvülsüyon geçirdim ve acil olarak iki disim çekildi, ama hala iltihabimda azalma yok antibiyotik kullandigim halde.
- cok yogun yesil akintim var ve verilen fitiller fayda etmiyor
Bütün bunlar bir araya gelince bebek için ve kendim için endiseleniyorum ama asil canimi sikan doktorlarin umursamazligi. Üç ayri doktor ilgileniyor (jinekolog, ürolog ve diyabet doktoru) ve her biri topu digerine atiyor ben ortada kalakaldim dogru düzgün takip yok.
En kötüsü de hepsi izne ayrildilar noel ve yilbasi nedeniyle (fransadayim)
Son kontrolümü de iptal etti jonekologum izne daha erken ayrilmak için. Son durum ne bebek ne durumda hala çok mu kilolu bilmiyorum.
Takipsizlik ve bilgisizlik içindeyim her an dogum olacak da sadece ebeyle kalacagim diye korkuyorum endiseliyim çünkü riskli bir hamileligim var
Kızlar süt arttırıcı içecekler içmeye başladınız mı? Neler içiyorsunuz?
Sütün doğumdan hemen gelmesi için yaptığınız ya da o gün yapacağınız şeyler var mı?
Benim ilk doğumda birkaç gün gelmemişti biraz sıkıntılı olmuştu o süreç. İnşallah bundan hemen gelir
Serum takarlar canim bence en makulu serum yemek malesef bazen oyle bas agrilari uyusanbile gecmiyor kusturuyor imkanin varsa bi acile git canim serum taksinlar 10dk biter
Benim de tuttu banyodan sonra parol içtim üstüne türk kahvesi ama hala var ağrıinşallah geçer ama acilde iğne dışında bisey yapamazlar canim
Canim benimde vardi gittim bisey vermediler netten ibrahim saracoglunun sinuzit icin papatya çayı buharini yap bana cok iyi geldi gecmis olsun Allah şifa versin.
Merhaba canım ben hastaneden çıkınca çıkardım bantı biraz zor çıkıyor ıslatarak çıkardım ve 5.gün boydan banyo yaptım. o bant izleri kaldı tabi dr. a sordum sadece aseton çıkarıyor dedi kremle filan çıkaramadım çünkü.evde aseton yok öyle duruyo bant izleri:)Canım merhabalar bişiy soracağım sana sezeryen olalı Bugün 4. Günüm, su geçirmez bant yapıştırıp kalıcı pansumanı yaptık istediğiniz zaman duşa girebilirsiniz 5 gun de gelirsiniz bandı çıkarıp yeniden pansuman yapacağız dediler, yarın akşam gideceğim ama bu bant derimle bütün oldu sanki hiç kenarları bile ayırt edilemiyor nasıl çıkacak diye kara kara düşünmeye başladım acı oluyor mu
Belki sürekli inip çıktığın için bünyen alışmıştır :) ben de bilmiyorum ki.. normal doğurmak için her gün kaç km yürüyüş yapanı da gördüm 41. Haftada bile sancısı gelmedi açılma olmadı sezaryene aldılar. Bünyeden bünyeye farkediyor demek kiAsansörsüz 5.katta oturuyorum her gün disardayim. Evim dublex çamaşır makinem üst katta her gün çamaşır yıkarım:) izne ayrılana kadar surekli 40 dk da bir 3 kat inip çıkardım ( ogretmenim). Yani çoktan doğurmuş olmam lazımdı zaten hep bu hareketliliğimden dolayı erken dogum olur diye korktum ama hiçbir belirti yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?