2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar, ozelikle ayaklarimi uzattigimda benim 2 3 haftadir gobek deligi cevresi civarı yumusak oluyor sanki ici boş gibi yumusacik böyle bi durumla karsilasan var mi?veya ben yine sacma sapan pimpirik mi yapiyorum:/
Kuzum bendede oluyor geri yaslandigim zamanda oluyor gobek deligim normalde disarida geri yaslandigimda icine giriyor ve parmakla dokunuyorum ici boş öne geldigimde dik oturdugumda geri geliyor

Kızlar ben 34 haftalık oldum, 54le hamile kaldım şu an 61’im. Sizce sıkıntı olur mu az bi kilo mu?
Ben 64 le hamile kaldım canım 60 a düştüm şuan yine 64 dum bisey olmuyor bebegin iyiyse suyu iyiyse avantajı sana kalıyor doğumdan sonra vermesi kolay olur

Herkese günaydın
@Katrina_ doğumu tetikleyen şeylerin başında merdiven inip çıkmak geliyormuş diyor eskiler :) ne kadar doğru bilmiyorum ama hemen istiyorsan deneyebilirsin
Asansörsüz 5.katta oturuyorum her gün disardayim. Evim dublex çamaşır makinem üst katta her gün çamaşır yıkarım:) izne ayrılana kadar surekli 40 dk da bir 3 kat inip çıkardım ( ogretmenim). Yani çoktan doğurmuş olmam lazımdı zaten hep bu hareketliliğimden dolayı erken dogum olur diye korktum ama hiçbir belirti yok :)

Kuzum bendede oluyor geri yaslandigim zamanda oluyor gobek deligim normalde disarida geri yaslandigimda icine giriyor ve parmakla dokunuyorum ici boş öne geldigimde dik oturdugumda geri geliyor
Yaa normal demek ki ya, ben direkt suyu mu azaliyor diye kotu senaryolara gectim. Ruyalarimda bile sacma sapan seyler goruyorum yuzdum yuzdum kuyruguna geldim oysa ki

Saglikla gelsinler de ne zaman olursa olsun diyorum artik :) ama 2019 bebisi olsalar yil kaybetmeseler de şahane olur o yuzden cok da acelem yok bakma :)

Yaa normal demek ki ya, ben direkt suyu mu azaliyor diye kotu senaryolara gectim. Ruyalarimda bile sacma sapan seyler goruyorum yuzdum yuzdum kuyruguna geldim oysa ki
İcini ferah tut canim hepimizde var o evhamlar icine kotuluk geldi zaman cukurlukta dik otur geri geliyor saklaniyor içeri kaçiyorlar

Aynı kabusu ben de görmüştüm canım. Bilinçaltımız yüzünden hep

Sarilik vardi bugun gittik dusmus degerleri atlatmis sariligi dedi doktor canm
Burnunu sık ayağını cimdikle altını aç uyandır canım mutlaka. Halsiz düşüyor olabilir sarılıktan uyurlar genelde ama sarılığı da düşmüş masaallah.

Rabbim kuvvetini sabrını arttırsin az kaldı arkadasim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu

Kızlar süt arttırıcı içecekler içmeye başladınız mı? Neler içiyorsunuz?
Sütün doğumdan hemen gelmesi için yaptığınız ya da o gün yapacağınız şeyler var mı?
Benim ilk doğumda birkaç gün gelmemişti biraz sıkıntılı olmuştu o süreç. İnşallah bundan hemen gelir

Kızlar doktor randevum cuma günü daha bi iki gündür karnımda kasılmalar oluyo normal mi ?bebeğimin hareketleri iyi hatta bu aralar cok hareketli dogum yaklastkca korkmaya basladım. Aldığım kıyafetleri bile yıkamadım daha artık hazırlanmalym sanırım benle aynı olanlar dogurmaya baslams bile

Ben hiçbir şey yapmıyorum. Doğumdan önce süt arttırıcı içmemizin faydası oluyo muymus? Oluyosa alıp içelim

Serum takarlar canim bence en makulu serum yemek malesef bazen oyle bas agrilari uyusanbile gecmiyor kusturuyor imkanin varsa bi acile git canim serum taksinlar 10dk biter

Benim de tuttu banyodan sonra parol içtim üstüne türk kahvesi ama hala var ağrı inşallah geçer ama acilde iğne dışında bisey yapamazlar canim

Canim benimde vardi gittim bisey vermediler netten ibrahim saracoglunun sinuzit icin papatya çayı buharini yap bana cok iyi geldi gecmis olsun Allah şifa versin.

Sagolun kızlar.agrim iyice artmıştı dün gece sağ gözümden dişlerime ağzıma kadar indi.bi de mide bulantısı başlayınca dayanamadım gece 12 de acile gittik.gitmez olaydık.agizdan ilaç verdiler suyla içtim tamol.baska da bişey yapmadılar.saat dörde kadar boşu boşuna süründüm oralarda.her yerim tutuldu ağrıdı.bilsem ilacımı evde içer yatar dinlenirdim.isin kötüsü yattım kalktım şu anda hala ağrıyor.hava da yağmurlu çok kapalı.vicks sürüyorum tülbentle sıkıyorum başımı.boyle boyle idare edecem mecbur.

Merhaba canım ben hastaneden çıkınca çıkardım bantı biraz zor çıkıyor ıslatarak çıkardım ve 5.gün boydan banyo yaptım. o bant izleri kaldı tabi dr. a sordum sadece aseton çıkarıyor dedi kremle filan çıkaramadım çünkü.evde aseton yok öyle duruyo bant izleri:)

Belki sürekli inip çıktığın için bünyen alışmıştır :) ben de bilmiyorum ki.. normal doğurmak için her gün kaç km yürüyüş yapanı da gördüm 41. Haftada bile sancısı gelmedi açılma olmadı sezaryene aldılar. Bünyeden bünyeye farkediyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…