Hunharca para harcamak istiyorumBugun gitmesem biyerlerim sisecekti cıktik hayat valla disarda evde bi cacik yokherkescikler geziyo hunharca para harcamak istiyorum 9 ay kendime pek bisey almadim ne varsa cocuga aldik
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hunharca para harcamak istiyorumBugun gitmesem biyerlerim sisecekti cıktik hayat valla disarda evde bi cacik yokherkescikler geziyo hunharca para harcamak istiyorum 9 ay kendime pek bisey almadim ne varsa cocuga aldik
![]()
Bizim de öyle yatak odasına kucuk masa sandalye koyduk :))Ay kiz esim yatakodasini gorunce bi çatal bicak eksik mutfagi getirmisin dedi![]()
Biz fe hamileliğin ilk zamanları 2-3 kez yaptık bi daha yapmadık ben 40ım dolunca kanamam bitince de yapamicam gibi hissediyorumBenim daha 26 Gün oldu ama merak ediyorum ben de bu kadar aradan sora iliski nasil oluyor zorluyor mu diye:/
Haha nekadar guzel yok yok ne ararsan var copluk gibi ay aklima ne geldi hamisken 2-3 aylik asiri kusuyordum heryer canak tabak ne ararsan var esim birgun dediki heryer mutfak olmus mutfaksa çöplük olmuş posetler dolusu kusuk vardi kilolarca hayatta kaldigima sukrediyorum kalkmis bana copluk olmus diyorBizim de öyle yatak odasına kucuk masa sandalye koyduk :))
Evet tekrar saydim hakliymissin ben 2 ay 31 cekmis onu hesaplamamisim:)Canım evet aynı gün doğum yaptik 28 Aralık dahil sayarsan 40. Gün yarın 5 Şubat'ta tekrar saydım
Aynı durum bizde de var ben anason kimyon çayı relaktaz damla veriyorum bunu yaşıyor vermesem ne olur bilemiyorum biz oglusu küçük tüp diye seviyoruz
Bizde hep ayniyiz işin garibi gazda cikariyo bugün sabaha kadar ıkındı ayakları hep karnında yuvarlanip durdu kaka yapmakta zorlaniyo yapınca rahatlar diyorum oda yok bizim tek çözümümüz yüz üstü yatması ozaman rahatliyo ve uyuyo yoksa imkansız uyumuyo Kivraniyo hep doğduğundan beri hep gazlı ama artık dahada arttı
Arkadasimda 2 aylikti gecti bizimki dedi. Kuzularimiza bir sıkıntı olusturmasin da gecsin insallaaah. Google playdan indirdim bebek bakimo diye bak logosunu da koydum resim olarak. Ben bayagi begendim:)
Gecmis olsun kuzum ya bizde de var malesef. Ben damla kullanmiorum doktor vermemisti 1aylik kontrolde isticem haftaya. Bende ayni ayagina sicak su torbasi yapiyorum karnina sicak bez bide masaj yapmaya calisiuorum poposuyla cikarttirmaya basladim baya baya. Kimyon tohumu icmeye yeni basladim 2gun oldu o sanki biraz iyi gibi geldi yada bana oyle geldi bilmiyorum
Aynen bi ara eşim isyan etmişti şok oldum. Hem hamşleyim hem kusuyorum hem tansiyonum düşük hem aç kalmışım hem çalışıyorum hem izin günüm haftada 1 gün ve ben bi kadınım erkek kadar güçlü değilim. Kendi sağlıklı haftanın 2 günü izinli dağ gibi delikanlı ama neymiş çok yoruluyormuş isyan etti. Ben şok oldum şaka mısın dedim ya. Bana bi baksana ben iş yapacak durumdayım baka kaldık birbirimize hahah :))Haha nekadar guzel yok yok ne ararsan var copluk gibi ay aklima ne geldi hamisken 2-3 aylik asiri kusuyordum heryer canak tabak ne ararsan var esim birgun dediki heryer mutfak olmus mutfaksa çöplük olmuş posetler dolusu kusuk vardi kilolarca hayatta kaldigima sukrediyorum kalkmis bana copluk olmus diyorburnumun ucunu goremiyordum birde evimi toplucam
![]()
)
![]()
Ucgun boyunca surekli siyah kaka yapti canim oyle bikere yapip gerisi gelmedi olmadi uc gunden sonra rengi sariya donduMerhaba kizlar. Oğlumla ilgilenmekten pek giremiyorum foruma. Bugün bizim 4. Günümüz. Bebeğimin gazı çok oluyor. Gece uykumuz hiç yok. Kimyon çayı içiyorum bebege de bir cay kasigi veriyorum bazen. Kendimi ve bebeği sıcak tutmaya çalışıyorum. Sizin önerileriniz var mı![]()
Bir de sizin bebekler ilk kakadan sonra bir daha ne zaman kaka yaptılar. Kaçıncı gün? Ve kaç kez? Benim oğlum henüz yapmadı çünkü..
Adam hakkiAynen bi ara eşim isyan etmişti şok oldum. Hem hamşleyim hem kusuyorum hem tansiyonum düşük hem aç kalmışım hem çalışıyorum hem izin günüm haftada 1 gün ve ben bi kadınım erkek kadar güçlü değilim. Kendi sağlıklı haftanın 2 günü izinli dağ gibi delikanlı ama neymiş çok yoruluyormuş isyan etti. Ben şok oldum şaka mısın dedim ya. Bana bi baksana ben iş yapacak durumdayım baka kaldık birbirimize hahah :))
ay bende ondan korkuyorum ben vajinismustum ilk ogluma oyle hamile kaldim sezeryan oldu tabi dogumdan 5 ay sonra felan anca yapabildim simdi 20 gün oldu dogum yapali normal doğum dikiş felan da var düşündükçe aklım çıkıyor yine pisikolojik biseyKızlar utanıyorum ama Doğum sonrası ilişki deneyen var mı?47 günlük olduk biz, deneyelim dedik ama olmuyor yapamadım ben canım çok acıdı bıraktık, evliliğin ilk zamanlarına döndük diye korkuyorum vajinusmusun kıyısından dönmüştüm
![]()
Günlük olarak tüp olanı kullan çok yara olursa pişik gibi yuvarlak olanı canımKizceler mustela pisik kremi kullaniyorduk bitti bugun e bebekten bubchen aldik ama ikisi arasindaki fark ne ikisindede pisik onleyici yaziyor ama bilgisi olan varmi hangisi pisik kremi bunun bu arada ihtiyaci olan varsa uclu set bu ikisine ek bebek bakim yagida vardi 85 tl son birtane kalmis aldik almak isteyen varsa
Tartiya ilk kendin çok sonra bebişi al çok aradaki farkı al kuzum 100 gram düş üstündeki kıyafetlerden dolayı aynı cikiyoKizlar selam. Size bir sorum olacak. Özellikle 1.ayini tamamlamış bebisi olan annelere.... ilk ayinizda bebeginiz kac gr aldı kilo olarak.? Biz henuz 20 günlüğüz ve sanki az kilo almış gibi hisediyorum.
Bir de her emzirmeden sonra yerine yatirinca kusuyor bebeğim. Gazını bir turlu çıkaramıyorum. Acaba ondn mi kusuyor? Yoksa başka bir sıkıntısı olabilirmi?
Benim sezeryen oldu alttan dikiş yok ama gene de yapamadık yapamadım yani olmuyor, evlendiğimizde 3 ay kadar yapamadık hamilelikte de 4-5 Aydan sonra yapmadık, eskiye döndük sanırım bizay bende ondan korkuyorum ben vajinismustum ilk ogluma oyle hamile kaldim sezeryan oldu tabi dogumdan 5 ay sonra felan anca yapabildim simdi 20 gün oldu dogum yapali normal doğum dikiş felan da var düşündükçe aklım çıkıyor yine pisikolojik bisey![]()
Merhaba kizlar. Oğlumla ilgilenmekten pek giremiyorum foruma. Bugün bizim 4. Günümüz. Bebeğimin gazı çok oluyor. Gece uykumuz hiç yok. Kimyon çayı içiyorum bebege de bir cay kasigi veriyorum bazen. Kendimi ve bebeği sıcak tutmaya çalışıyorum. Sizin önerileriniz var mı![]()
Bir de sizin bebekler ilk kakadan sonra bir daha ne zaman kaka yaptılar. Kaçıncı gün? Ve kaç kez? Benim oğlum henüz yapmadı çünkü..
Valla benim bebiş de genel olarak hep kusuyo emse de emmese de hele altını değiştirirken üzerini değiştirirken defalarca kez kusuyor altını açık bırakıp kusmasını temizliyorum, aylık kontrol de 1 kg almıştı kusmasını söylediğimde yeterli kiloyu alıyorsa kusmadında sorun yok dediKizlar selam. Size bir sorum olacak. Özellikle 1.ayini tamamlamış bebisi olan annelere.... ilk ayinizda bebeginiz kac gr aldı kilo olarak.? Biz henuz 20 günlüğüz ve sanki az kilo almış gibi hisediyorum.
Bir de her emzirmeden sonra yerine yatirinca kusuyor bebeğim. Gazını bir turlu çıkaramıyorum. Acaba ondn mi kusuyor? Yoksa başka bir sıkıntısı olabilirmi?