2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Maşallah prensese kaç dk sürüyor canım bu işlem? İlk doğduğunda kilo kaybı yaşamış mıydı hiç gözle görülür derecede kilo alımı ne zaman başlıyor acaba ?

Kızmak yerine olumsuz birşey yapacağı koşulları minimize edin.
Mesela oyuncak bir bebek üzerinden de anlatabilirsiniz. Gözüne, başına dokunulmaz gibi
Evet çok zor ilk günlerde ağlamaktan içim çıktı erken mi oldu 2.bebek diye.
Büyüklerde küçük onlar için en zoru.
Tek ilgi odağı onlardı bir anda değişti.
Gün içinde dışarı çıkarabilecek biri varsa senim ve onun için kısmi rahatlama olur.

Kızlar ya arkadasım 2. Bebeğine hamile ve bunda asla hiç bir aşısını yaptırmayacağım sende oku bak falan diye bana bu sayfayı önerdi, kafam karışmadı değil ama yine de yaptırmaktan yanayım tabiki aşılarını sizler ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

• FF11F35A-BBC6-4ED2-B2E9-01D45AEE17E5.webp
    89,8 KB · Görüntüleme: 76
Kardeşimin bebeği 1.nci yaşını doldurdu ve hiç bir aşısı yok! Yaptırmıyorlar. Ben yaptıracağım

Ben de aynı yeni güne Bismillah kolaylık ve ver Rabbim diye başlıyorum. İkimizin de yardımcısı olsun Allah..

Canım zamanla o kardeşine alışacak benim 11 yaşındaki sipamda bile kıskaniyor bu süreç çok normal biz birazda lohusalık ve duygusallık ile bakıyoruz bu duruma ilk kardeşi olan kuzular bizim kuzular değil sonuçta

Oyy küçük abi dikkat çekmenin yolunuda bulmuş bu şekilde

Tabi ki yaptıracağım bir grup var malesef aşı karşıtı olan ve gerçekten bilimsel bir değeri de yok Dr lar bas bas bağırıyor. Bence yaptırıp yaptırmama aileye bırakılmamalı Bizlere hepsi yapıldı zararı da olmadı. Asıl yaptırmayanlar yüzünden biz yaptıranlar risk altında

Canım iki damlayi birlikte mi kullaniyorsunuz
Biz relaktaz kullandık pek yarar gormedik nurse havyers kullandık şükür biraz daha iyi geldi

Maşallah kızına canım öpüyorum ikinizde

Ülkemizde o kadar yabancı uyruklu aşıları bizim gibi sistemli olmayan ülke vatandaşları varki böyle bir dönemde asi yaptırmamak cilginlik

Bizim sorunumuz da aynı. Hatta daha buyuk. Üç yaşını iki ay geçti. O da seviyor opuyor falan ama çok hircinlasti hatta tuvaletini altına yapıyor .saatlerce tutuyor yalvarıyorum gotureyim diye gitmiyor. En son tutamayinca da altına yapıyor kakasını bile..
İlgilenemiyorum evet ve ben de çok üzülüyorum keşke biraz daha büyük olsaydı en azından okula gitseydi diyorum

Hanimlar regl oldunuz mu?
Ben oldum bile. Iyi herhalde dimi erken olmak
Bu gün aklıma geldi biliyormusun ilk oğlumda 3 aylikti oldugumda

İlkinde ne zaman olnustun

Olman iyi olmuş tabiki hamile kalmamak için daha bilinçli olursun has biz daha açılış yapmadık

Maşallah az kilo almissin ve çabuk vermişsin ben 16 kg aldım 11 kg gitti ama 10 kg daha vermem gerek en az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…