2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
@merve969696 bu sabah itibariyle ceviz suyu içmeye başladım. Bir kaç hafta sonra spora da başlarım. Hala kendime gelemedim çünkü
Bende diyet yaparken içiyordum başlıyım yakında cuma mevlüt yapacağız o bi geçsin artık bir düzen istiyorum

Maşallah prensese kaç dk sürüyor canım bu işlem? İlk doğduğunda kilo kaybı yaşamış mıydı hiç gözle görülür derecede kilo alımı ne zaman başlıyor acaba ?
Bizim kalça çıkığı ultrasonu 10-15 dk sürdü canım

Bende diyet yaparken içiyordum başlıyım yakında cuma mevlüt yapacağız o bi geçsin artık bir düzen istiyorum
Dün bir araştırayım dedim de bunu gördüm , cazip geldi. Zaten ceviz yiyoruz . Tahinli sütte varmış. Onu da denerim

Benim oğlum da kasim doğumlu .misafir öğrenci sistemi nasıl hiç duymamistim
? Ben de kreş ya da okula göndermeyi istiyorum ama
Acaba kardeş geldi beni gönderdiler psikolojisi oluşmaz mi?

Eskiden olmazdi simdi cocukdan cok benim gazim var acaba benni usutuyorum bende bukadar varsa cocukta kimbilir nekadar benim yuzumden kıvraniyor diye uzuluyordum ozaman normal olması

Merhaba arkadaşlar
Bizde 47 günlük olduk kalça ultrasonu cektirdik şükür bir sıkıntı yok 3900 doğmuştu yoğun bakımda 3500 e düşmüştu 3780 ile taburcu olmuştuk 4800 olmuş Dr herşeyi çok güzel dedi 56 cm olmuş boyu maşallah kuzuma

Ben dun gece sut sitmasi olmusum.bir titreme sol gogsum inanilmaz sisti usume ates bas agrisi.mide bulantisi ah ya sicak suya grdim yok gecmedi. Parol ictim oda titremeyi azaltti simdi bacaklarim agriyor titremekten.kasmaktan. antibiyotik ve antibiyotik krem verdi dr cok kotu birsey insallah iyi olurumm ilgilenemedim daha su saat oldu yatakdan.kalkabildim

Haklısın canım. Annem geldiği günlerde kendim çıkarmayı düşünüyorum bakalım.
Aslında öyle canım gerçekten. Çok hassasım her an herşeye aglayabiliyorum. Ve böyle bir halde oğlumu böyle görmek beni ciddi anlamda üzüyor. Lohusalık geçince o da ben de daha rahatlamış olacağız diye umuyorum.
Evet daha önce krese başlamış olsa iyi olurdu ama bir daha ki dönem başına kadar ben göndermeyi düşünmüyorum.
Allah kolaylik versin hepimize canım.

Benim 40 çıktı hala oluyor ara ara duygusallik

Çok geçmiş olsun canım

Hepatit aşısı sonrası neler yaşadınız anneler. Ateş... Vb. Neler oluyor ? Ne yaptınız?
Bizde aşıdan geldik biraz önce. Hemşire ateş yapmaz bu aşı ama evde ateş düşürücü bulunsun dedi. Bizde gelirken almayı unuttuk esimde nöbete gitti evde yalnızım inşallah bir sorun olmaz yoksa yardımcı olacak kimsede yok şimdi yakinda

Benim oğlum da kasim doğumlu .misafir öğrenci sistemi nasıl hiç duymamistim
? Ben de kreş ya da okula göndermeyi istiyorum ama
Acaba kardeş geldi beni gönderdiler psikolojisi oluşmaz mi?
Bebekle eş zamanlı göndermemiş oluyoruz o hisse kapılmaz gibi geldi. Evde baya kalmış oluyorlar bebekle
Şöyleki ben özel anaokuluna göndereceğim. Baharda misafir olarak gelebileceğini söylediler.
4 yaşında da tüm gün gidecek.

Maşallah prensese kaç dk sürüyor canım bu işlem? İlk doğduğunda kilo kaybı yaşamış mıydı hiç gözle görülür derecede kilo alımı ne zaman başlıyor acaba ?
canım ılk 5.gun kendı kılosunu yakalayp 50gram fazla ckmıstı 3286dogmustu hemen yakalamıstı sımdı 5kg oldu csnm ılk ay verıp aldıgıyla 1300 aldı 18gunde fe 800gram aldı

Bende şimdi asi hakkında gerçekler diye Instagram hesabı gördüm onu inceleyecektim. Çok can sıkıcı şeyler ya. Herkes birşey diyor. Ama eskiden bu hastalıklar çok yayginmis aşida doğal olmasada teknolojinin velinimeti ise azaltıyor hastalıkları. Yaptırmak daha lehe gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…