2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ikınıp ıkınıp bişiy çıkartamıyor o yüzden acaba kabız mı diye düşündüm, benimki uyuyamadı da 6 dan beri inleye inleye ıkınıyor yavrucak kucağaıma aldım biraz uyusun dinlensin diye

Canım şimdi yeni dopum yapmışız . Rahim sarkması var diyemeyiz . İyileş önce bir. Sonra klasik tuvalette oturur gibi çök altına da ayna koy ve ıkın. Sarkma varsa dil gibi içindeki yapı dışarı çıkar. Zaten idrar tutamamada olur bu durumda .
Şimdi bunları hiç düşünme iyileşmene bak . Dikiş var mı?

Kızlar bebeklerinizin gece uykusu nasıl? Son bir kaç gündür bizimki iyi uyuyor . Neden bu kadar uyudu diye ben uyuyamıyorum

Eskiler boyle durumda zeytinyagini kulak copune bakirip popoyu uyariyolar ama yapmak istersin veya istemezsin aklinda bulunsun yine bizimki hala iyumadi gecede uyanikti bes dk uyuyp uyuyp kalkti

Evet canım var. Bahsettigin durum suanda var. Ama daha rahim toparlanmadığı için normal mi diyorsun?

Evet canım var. Bahsettigin durum suanda var. Ama daha rahim toparlanmadığı için normal mi diyorsun?

Eskiler boyle durumda zeytinyagini kulak copune bakirip popoyu uyariyolar ama yapmak istersin veya istemezsin aklinda bulunsun yine bizimki hala iyumadi gecede uyanikti bes dk uyuyp uyuyp kalkti
Poposuna zeytinyağ sürdüm ama kulak çöpüyle değil Ya hem içeri de değil normal parmağımla pişik kremi sürüyor gibi sürdüm, kimyon yaptım üzerine de bi damla zeytinyağı koyup karıştırdım o şekilde bi kaşık verdim

Zeytinyağını kardeşime içirirdi annem 1 2 saate yapardı etkisi olur inşallah kıvranmasın minikler

Bizimde bazen uzaklara gidiyor elimle yakalamaya calissamda pek mumkun olmuyor uzaklara gidiyor tek ortu batsa onada sukur artik geceleri ozellikle yatak batiriyoruz
Beşiğin alt değiştirme kısmında yapıyorum canım o yüzden örtü ve üstüm batıyor genelde =)

Kakasını yapmadan asla uyumuyor saatlerce uğraşsada yapacak mıkır mıkır çok yoruluyoruz ikimizde

Canım zorunda kalmadıkça yapılmamalı çünkü hep öyle yapıyormuş ondan sonra

Ben bugün yaptım oğluma az da olsa rahatladı. Başta yapmak istemedim ama sonuçta doktor fitil yazsa kullanmiycak mıydım yine kullanırdım aynı şey

Kakasını yapmadan asla uyumuyor saatlerce uğraşsada yapacak mıkır mıkır çok yoruluyoruz ikimizde
Bende çok yoruldum sabah 6 dan beri uğraştım yardım ettim yapsın diye şimdi biraz yaptı değiştirdim altını ama devamı d var sanırım ıkınması geçmedi hala uyuyamıyor çocuk, çok acıktım kahvaltı yapmak istiyorum artık

Dün bende yazmıştım.4 gündür yapmıyordu dün artık çok ıkınmaya başlayınca bi çay kaşıgıyla zeytinyagı verdim yarımsaate kalmadan bezi dolmuştu:))))

Yüz üstü yatırmayı denedinmi bizde çok işe yarıyor

Dün bende yazmıştım.4 gündür yapmıyordu dün artık çok ıkınmaya başlayınca bi çay kaşıgıyla zeytinyagı verdim yarımsaate kalmadan bezi dolmuştu:))))
Bir çay kaşığı zeytinyağı çok gelmez mi bebek daha o ben bile bi anda yutamam 1 çay kaşığı yağı ben kimyon demlemiştim onun içine bi damla kattım sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…