2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Normalde kaç saat uyuyor bilmiyorum geceleri en fazla 4 saat demişti bize doktor benim bebeğim 3saatte kendisi uyandığı için uyandırdığında emiyorsa sorun olmaz demişti ama bazıları 3 saati geçmesin diyor sen yinede kendi doktorunuza sor kan şekeri falan düşmesin cnm

Bugün 1 ayımız doldu ama hala inancım var..

Evet canım. Şuan için sadece ateş. İnşallah hafif atlatır yavrum. Çok teşekkür ederim.
Kardeşini kıskandığından mı oldu diyorum
Calpolla atlatırsınız umarım.
Olacağı varmış canım bugün çıkmak gene de iyi gelmiştir ona bizde bugün alt tarafı markete gittik sokakta bacaklarıma sarılıyor
Akıllarından neler geçiyor kimbilir

Başını ilk günden çeviriyor benim bebeler. Çıplak olunca ayakları kaldırıp yana atınca vücudu da döndü. Bu kız çok hareketli yattığı yerde bulamıyoruz. Koltuğa fln uyutamiyorum. Oğlum çok kiloluydu 9. Ayda ancak oturmustu koyduğum yerde biblo gibi durardi

Bayanlar aranızda bebeğinizin çamaşırları için bormatik kullanan var mı?

Benim minik de 2 gündür yapmıyor 4 gün yapamaması normal dedi hemşire

Ya su bile vermiyoruz diye korkuyorum başka bişey vermeye ben hamileyken gynoferon kullanıyordum sonra sağlık ocağında vegaferon verdiler de daha başlamadm 1 haftadır kan ilacı kullanmıyorum bugün başlıycam ama gynoferon kabızlık yapmıyordu hamileyken şimdi bu vega yapar mı bilmiyorum burda birisi benle aynı durumdaydı vega çok kötü demişti. Sen ne kullanıyorsun canm? Bide imom latte ye başladm ben bazen yemek yemeyi bile unutuyorum çünkü

Kızlar çok kötüyüm, kime anlatsam bilemedim
Bgn komşuya çıktık, gayet iyi idi herşey. Eve inme zamanı gelince oğlum inmek istemedi, 3,5 yaşında bu arada. Bebekle kapıda bekliyorum o ikna olmuyor, sonra bebek ağlamaya başladı kapı da soğuk, zar zor büyüğü ikna ettim terliğini giyerken biraz vurdum, sonra asansörde, sinirimi alamadım eve gelince de. yatacaksın yerine diyorum, diğeri bu arada çığlık çığlığa, bu ağlıyor biyandan. Sinirimden yastığı yumrukladım, saçımı yoldum tekrar oğluma vurdum. Cinnet geçirdim galiba bazı şeyleri hatırlamıyorum bile. Çocuk benim korkumdan yatağa nasıl girdi anlatamam. Sonra dua ede ede kendimi sakinleştirdim, saatlerdir ağlıyorum, özür diledim okşayarak uyuttum kuzum hemen affetti ama ben kendimi affedemiyorum. Bukadar basit bişeyde nasıl bukadar patladım bilmiyorum. Saçının teline dahi kıyamazken 2. Oğlum olalı 1. Ye karşı okadar sabırsızım ki üvey anne gibi hissediyorum sonrasında kendimi... ben anne olmayı haketmiyorum diyorum, hele de böyle uslu bi çocuğun annesi olmayı. Nankörüm ben ( ve bu 1 ayda 2-3 kez oldu. Neyapacağımı bilmiyorum ( ve en acısı ağlarken , yarın nenem gelsin seni ona söylicem dedi, düşünün Annesini bakıcısına şikayet edecek, yani o bile daha iyi davranıyor demekki benden (

Üzme kendini bu kadar.. ben sadece bir çocukla bile o kadar tahammülsüzüm ki.. hangimiz hatırlıyoruz o yaşta yaşadıklarımızı seninki de unutur bence merak etme bu günlerin de geçeceğini düşün sabret, zaman akıyor

Allahallah herkesin tersine gidiyoruZ bizim cocuk saat bası acikmaya basladi verdigim sut az geliyor galiba saat bası kalkiyor ellerini yemeye basliyor

Valla herkes farklı bir şey söylüyor biz işin içinden çıkamayacağız gibi

Yaa geçmiş olsun canım bizdede var maalesef vücudunda çok çok az kaldı yüzünde ve gözünde biraz var. 4 günlükken değerimiz 11 di. 9 günlükken 13 oldu doktor bir daha tahlil yapmadı 1.5 aylıkken gel yüzü geçmezse yaparız dedi. Üzülüyorum geçmiyor diye allah korusun bu sarılığın bir etkisi olur diye. Allah yardımcımız olsun canım. Emzirmek için resmen saatle yaşıyorum çok yoruldum kafamda olmasından

Canım bende yapacağım sarılığı bitene kadar devam edeyim değilmi

2 3 gün uygulayabildim sadece ağlıyor çok fazla durmuyo ebe de ne zmn iwters3 ver dedi kafam karisik

Valla canım bende anlamadım herkes ayrı bir şey diyor Allah’a emanet gidiyoruz gibi

Ahh canım ahh bizde aynı durumdayız bizimle kontrol 15 gün sonra azaldı rengi ama bi türlü bitmiyor yoruldum artık canım ya

Yalnız değilsin canım. Daha geçen hafta saçlarımı yolup hickira hickira ağladım. Kayınvalide vardı o olmasa belki bende şiddet uygulayabilirdim oğluma. Sinirlerimize hakim olmamız lazım ama ben de çok bagırıyorum ve kiyafetlerinden tutup kaldiriyorum.

Yardım için gelenlerin sürekli bebeği alıp sen büyükle ilgilen demelerine sinir oluyorum. Oğlum alıştı bebeği aldigim an sorun çıkarıyor bebeğin emmesi yarım kalıyor o derece alıyorlar bebeği benden. Bugün isyan ettim devlet bana büyük çocukla oynayayim diye izin vermedi bebeğime bakmam için izin verdi dedim.

Allahallah herkesin tersine gidiyoruZ bizim cocuk saat bası acikmaya basladi verdigim sut az geliyor galiba saat bası kalkiyor ellerini yemeye basliyor
Bizim bebekler aynı şeyleri yaşıyor sanırım bizimki de sürekli emmek istiyor. Uyuduktan yarım saat bi saat sonra uyanıp tekrar eldivenlerini emmeye başlıyor. Sütün yetmiyor heralde dedim ben de sürekli süt arttırıcı şekilde besleniyorum ama ı ıh bana mısın demiyor

@Kartanesii8892 yaptırdı zor değil sanki
evet yaptırdık canım. zor degıl ultrason ıle sag ve sol kalça ya bakılıyor 5snlık bırsey her bır bacak da. bebiş aglamaması lazım tabı şükür benım kızım sakınce durdu önce saga sonra sola yan cevrılıp bakılıyor 1dk bıle surmuyor totalde karnımızın kontrolu gb hamıleyken.:) ma_yi

Ahh canım ahh bizde aynı durumdayız bizimle kontrol 15 gün sonra azaldı rengi ama bi türlü bitmiyor yoruldum artık canım ya
Evet canim ya. Bizimki de azaldi ama soyle bembeyaz degil ya o gozlerinin aki gordukce uzuluyorum. Bir de nasil sinirlerim bozulduysa sarilik olayina, asla asla sari bisi giydirmiyorum çocuğa daha sari gorunuyor sanki gözleri sari bisiler giydikce artik haftaya cumaya kadar gececeginden ümidi kestim insallah sadece anne sutu sariligidir, idrar yollari tiroit vb bisi cikmaz diye dua ediyorum

bilmem o unutur belki, ama ben sürekli dua ediyorum rabbim sabrımı artırsın inş

rabbim sabrımızı artırsın canım. Sizinkiler de büyükle ilgilenseler keşke sürekli küçüğü senden Almaktansa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…