2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Fazlasini icmiyor napmam lazimki 90 koyuyorum 60 icip gerisini birakiyor ac birakip direk 90 mi vermem gerekiyor birde nasil emziriyorsun oyle yaparken
Ben ne zaman emmek isterse o zaman emziriyorum acsa cok emiyor yoksa oyalanıyor memede cekiyorum zaten ac birakma bence sekeri falan duser

Bendim canım o ben hergün yaptım hurmayı ikiye bölüp atmıştım ben tadı çıksın diye sabah akşam verdim saat tutmadım hatta son günler 1 kaşık verdim rengi düzelmişti hurmayı küçültüp az suda da yapabilirsin günlük

Aa cok ıyiymis herkese mi oyle yaparlar acaba bende oraya alsam randevuyu hangi bolume aldin cocugun son olarak onu sorayim normal cocuk hastaliklarinami. Hangi dr

Giderek uyanma aralıkları uzayacak ama 6 saatte çokmuş uyandırdığında emiyor mu

Neden emmiyor göğüs ucunla mı ilgili? Silikon uç kurtardı beni Ben her emmede tek göğsü veriyorum diğerinde süt birikiyor hem doymadığını hissedersem diğerini öyle veriyorum çok nadir oluyor o da
Başta Tutmadı canım memeyi sonra biberona alıştı silikon ucuda denedim 3-5kere emip çıkarıyordu 1 haftadır falan memeyi tutuyor sakin olursa başladı emmeye mesela az önce yarım saat falan emdi ama doymuyor onunla arkasından biberon verdim 10-15cc kadar içti uyudu yada doyuyor biberonu emme isteğini bastırmak için istiyor anlamadım süt de geldi göğsüm boşaldı biliyorum emdiğini en azından bu kadar tuttu diye umutlanıyorum 1 gün tamamen emecek diye

Benimki artık uzun süre emiyor canım ortalama 20 dakka falan ama yinede o biberondan 1 -2 fırt çekmeden uyumuyor

Aa cok ıyiymis herkese mi oyle yaparlar acaba bende oraya alsam randevuyu hangi bolume aldin cocugun son olarak onu sorayim normal cocuk hastaliklarinami. Hangi dr
Evet canım normal çocuk sağlığı ve hastalıklarına aldım doktorun adı Rabia gönül Sezer, ama bizim idrar kültürü vardı 3 gun sonra bi daha gittik sonuçlar için aynı doktor adıyla başk bir doktor vardı, bizimle ilgilenen renkli gözlü hafif toplu genç bir doktor çok tatlıydı, benim kızın alnında minik bir leke var kırmızı ona bile baktırdı ultrason da

Gazı oldumu zaten tutmuyor benimki keyfi yerindeyse alıyor

Pamuk Panda biz en son 1 aylik kontrolune gitmistik canim. Sadece gozlerinde var dedi. Test yaptirmadi tekrar buyuk ihtimal anne sutu sariligi ama 15 gun sonra gecmemisse riske atmaya gerek yok. Diger ihtimallere bi bakalim test yapalim dedi. Hala gozleri hafif hafif sarı canim Haftaya cuma gidecegiz gorunuyor. Sizin ne durumdq:)

Kızlar gecen Gün gorumcem bebegi severken ya siz bunu nasil gormezsnz. Ben nasil farletmem diye ayaga kaldirdi. Oglumun memesinin birinde bisi var yag bezesi gibi. Bunu masaj yapcaksin surekli bastirarak ericek o sut birikmis. Kitle olur ameliyat olur fln dedi. Nette okudum abla masaj yapmayin yaziyor ellemicekmisim dedim. Onlar ne anlar fln dedi. Siz de var mi bole durum neler yapiorsunuz:/

Çok geçmiş olsun
Sadece ateş mi gece kolaylık diliyorum sana

Kesinlikle ellenmeyecek bize dr özellikle söyledi

Evet artık evde sıkılıyor bebek yokken güzel şeyler yapıyordum ama şimdi imkansız
4 yaş jimnastik için ideal

İlk günler öyleydik bizde mamaya alışacak diye korkuyordum şükür sütüm tamamen inince mamayı bıraktık oluyor yani ben de epey uğraştım daha 15 günlüğüz ama sütle devam inşallah Senin de olur inşallah inanmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…