2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım yaa senin ikiside küçük bu kadar kendine yüklenme bende büyük oğluma bağırırken buluyorum kendimi merak etme küçük bunları hatırlamaz bile senin kuzu
Uykusuzluk ikiye bölünmusluk ev işleri çocukların bakımı derken bedensel ve psikolojik olarak tukeniyoruz hala tam anlamıyla doğum yaralarida geçmedi bunlar bizi etkiliyor hepimiz bu süreçten geçiyoruz sen yüzünü yıka üstüne bir ceket al balkona çıktı derin nefes al bol bol bu günlerde geçecek

bende böyle diyerek kendimi rahatlTmYa çalışıyorum ama sonra da şımarıklık benimkisi diyorum. Yardımcım var evde, zaten sAt 5 e kadar o ilgileniyor büyükle , saatlerce oyun oynuyorlar. Evi de o toparlıyor. Benim işim sadece bebek ve yemek . Ki yapmasam eşim neden yapmAdın demiyor, ütüsünü de kendi yapıyor. Buna rağmen ben neden böyle oldum ?? Bide normal bi sinir değil, sonradan hatırladıkça kendimden utanıyorum resmen cinnet gibi bişey. Dışarda beni gören herkes ayy senin yanında insan yaşlanmaz der, neşeliyimdir. Ama neden oğluma karşı bukadar katı oldum. Tmm baştan beri disiplinliyim ama kızsam da hiç buladR abartmazdım, şimdi hırsımı alamıyorum vurdukça vurasım geliyor resmen kendimi tanıyamıyorum. Psikiyatriye mi gitsem diye bile düşündüm (

Sen de unutursun, ileride yaşayacağınız güzel günleri düşün kardeşlerin birbirine nasıl bağlanacağını okula gidecekleri mezun olacakları evlenecekleri günleri :) sence aklında bunlar mı kalacak, zordu diyip geçeceksin.. bence zaten mükemmel çocuk yetiştirebilen kimse yok şu dünyada herkesin illa ki bi eksiği bi kusuru oluyor.

Asistanlar oldugu icin farkli kisiler geliyor dogru bende sansimi deneyim bakayim yapacaklar mi ayni gün 1 aydan sonra gidiliyor sanirim degil mi

Onunla ilgilen diye dikkat cekmeye calisiyor heralde yardimcin oynuyor diyorsun sende oynuyor musun arada bilmiyorum onunla ama arada firsat buldukça oynasan falan belki seninde icin rhatlar

Ben de onu düşünüyorum. İçlerinde neler yaşıyorlar bilmiyoruz. Olabildiğince hassas davranmaya gayret ediyorum ama ben de yıpranıyorum bu süreçte.

Böyle giderse ikimizde kafayı yiyeceğiz desene canım. Bu Salı kontrole gitmiştik idrar tahlili yaptı fakat sarılıkla ilgili bişey demedi gayet iyi dedi sonuç. Of bilmiyorum ki hangi tahlili neden yapıyor. 1,5 aylıkken kan tahlili yaparız dedi geçmezse. İnşallah bişey çıkmaz bebeklerimizde. Allah şifa versin bize anlıyorum şuan ki psikolojini

Canım tuhaf gelecek belki ama çok yakın arkadaşım doktor, bugün onunla konuştum ona da anlattım. Sarılığımız uzadı ve değerimiz 8 çıktı diye. Ne dedi biliyor musun ; uzayan sarılık eğer değer risk teşkil etmiyor ise beyin gelişimi için faydalı bile dedi. Bilirubin santral sinir sistemini geliştiriyor dedi. Yani aslında bu iyi bir şey dedi. 8 de güzel bir değermiş ki kendi doktorumuz da endişe edilecek hiçbir şey yok dedi. Arkadaşım da öyle diyince çok şaşırdım açıkçası :) Anne sütü sarılığıymış onun da bilimsel açıklmasını yaptı ama hatrımda kalmadı şimdi

Endişelenme riski atlattin artik

Benim kızımın iki memesindede vardı cnm kendi kendine gitti . Elleyince iltihap oluyomuş . Dokunmayın

Canım bebek küçükken oluyor o doktor sakin ellemeyin,birisi sürekli ovmus durmuş daha çok şişmiş dedi .bizde geçti bile o şişlik 36 gunluguz

Sağol canım. İyi geldi
Onunla ilgilen diye dikkat cekmeye calisiyor heralde yardimcin oynuyor diyorsun sende oynuyor musun arada bilmiyorum onunla ama arada firsat buldukça oynasan falan belki seninde icin rhatlar
önceden biraz oynuyordum , şu sıralar hiç oynayamıyorum. Bebeğim hastalandı ilaç tedavisi yapılıyor, uykusu çok düzensiz ve az. Hep kucağımda diyebilirim.. ama doğru diyorsun biraz ona zaman ayırmalıyım

Benim kızımın iki memesindede vardı cnm kendi kendine gitti . Elleyince iltihap oluyomuş . Dokunmayın

Canım bebek küçükken oluyor o doktor sakin ellemeyin,birisi sürekli ovmus durmuş daha çok şişmiş dedi .bizde geçti bile o şişlik 36 gunluguz
Anladim canım cok tesekkur ediyorum sizlere. Esime de soyliim de yakinimizda oturuyorlar ben olmadan goturuyor bebeği sıkar mıkar

Canım ben rengi düzelene kadar kullandım ama bizim değerler çok yüksek değidi sen yine de verdikten sonra takip et benimkine iyi geldi ama her bebek aynı değil sonuçta inşallah geçer kısa sürede

Canım ben rengi düzelene kadar kullandım ama bizim değerler çok yüksek değidi sen yine de verdikten sonra takip et benimkine iyi geldi ama her bebek aynı değil sonuçta inşallah geçer kısa sürede

Allah razı olsun canım bugün başlayacağım takip edeceğin inşallah geçer

Herkese günaydın :) sizde de emzirme esnasında baş dönmesi oluyor mu? Tansiyonum mu düşüyor uykusuzluktan mı oluyor anlam veremedim. Bazen oğlum sütle beraber enerjimi de emiyor gibi hissediyorum

Herkese günaydın :) sizde de emzirme esnasında baş dönmesi oluyor mu? Tansiyonum mu düşüyor uykusuzluktan mı oluyor anlam veremedim. Bazen oğlum sütle beraber enerjimi de emiyor gibi hissediyorum

Enerjimi emdiğini bende hissediyorum. Emzirirken uykum geliyor kendimi çok yorgun hissediyorum ve çok susuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…