2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Selam anneler
1•ayda olan kalça ultrasonu çektiricez
Yaptıran var mı. , zor çekim yapılıyormuş sanırım

Canim benim bebeğim çok sık meme istiyor 3 saat da ne uyurken bile 1bucuk 2 saat nadir bekliyor emme süresinin azalması normalmiş artık öyle diyolar

Selam anneler
Yok canım yaptırdık biz gayet kolaydı, Zeynep kamil devlet hastanesinde yaptırdık, çocuk doktorundan kontrol randevusu aldım götürdüm kalça ultrasonuna yönlendirdi, hani hamileyken karnımıza baktıkları ultrason 2 doktor var odada, bir de anneyi alıyorlar bebeğin pijamalarını çıkarıyoruz beziyle duruyor sağdan ve soldan ultrason gezdiriyor bezin çırtlarını açarak, sonra kağıt verdi elimize normaldir diye bitti gitti

Selam anneler

Canım ben. Kalça usg yaptırdım işlem süresi bebeği soyundur çekilsin giydir 5 dk falan sürüyor. Sağ kalçaya jel döktü usg cihazını koydu.sol tarafa çevirdik aynı işlem yapıldı. Bitti dedi bende şaşırdım bu kadarMı dedim evet bu kadar bir sıkıntı yok dedi raporumuzu verdi.

Son düzenleme:
Canim benim bebeğim çok sık meme istiyor 3 saat da ne uyurken bile 1bucuk 2 saat nadir bekliyor emme süresinin azalması normalmiş artık öyle diyolar

Ya aslına bakarsan benim kıza da sürekli versem alır yalancı emzik gibi kullanıyor ama doktor 2 saatte bir ver beslenme düzeni oluşsun dedi.

Geceleri bebeklerimiz daha uzun uyusun diye 2 saat kuralına uymuyoruz ya, gündüzleri peki bebek uyuyorken emme saatinde uyandırıyor musunuz

Geceleri bebeklerimiz daha uzun uyusun diye 2 saat kuralına uymuyoruz ya, gündüzleri peki bebek uyuyorken emme saatinde uyandırıyor musunuz
Canım gece 3 saate çıkardı doktor 1 haftadır gece 3 saatte bir emziriyorum uyanmazsa zorla uyandırıyorum maalesef. Gündüz de aynı zorla uyandırıyorum uyanmazsa. gündüz 2 saatte emiyordu şimdi uyanık da olsa istemiyor aşağı yukarı 3 saati buluyor istemesi

Ayni durumlar canm doktor dogumdan sonra farkli bi kan ilaci verdi o bitti simdide hamileyken kullandimi iciyordum uc gundur sivi tuketimide eskiye gore azaldi isten gucten acaba kan hapimi yapti diye dusunuyordum kan ilaci seninki hamileyken kullandiginmi farklimi verdi doktorun
Bir caykasigi kadar zeytin yagi icirsene bagirsaklarini yumusatir bizinki kusuyor verdigimde belki seninki icer

Neden emmiyor göğüs ucunla mı ilgili? Silikon uç kurtardı beni Ben her emmede tek göğsü veriyorum diğerinde süt birikiyor hem doymadığını hissedersem diğerini öyle veriyorum çok nadir oluyor o da

Allahallah herkesin tersine gidiyoruZ bizim cocuk saat bası acikmaya basladi verdigim sut az geliyor galiba saat bası kalkiyor ellerini yemeye basliyor

Bahtsiz bedevi ikimizin ne bu sagmadan cektigi cocuk emmeyi ogrendi buseferde bagiriyor iki cekiyor ciglik atip bidaha agzina aliyor bi oraya bi buraya cekistiriyor eskiden yine bes dk emip birakirdi simdi bes saniyeye cek birak cek birak memeyi oyuncak saniyor galiba

Bizim de uzayan hafif sarılığımız var. Dün ilk ay kontrolümüz vardı değeri 8 çıktı. Bebeğim sarışın biraz ondan da değer 8 çıktı dedi doktorumuz. Korkulacak hiçbir şey yok 2/3 aylık olana kadar sürebilir sonra gidecektir dedi. Bir tek yüzünde var vücudundakiler geçmiş

Canim ayni gun olmamistir degil mi gun mu verdi dr a gidince

O dedigini benim kizda yapiyor emiyor agliyor sonra tekrar memeye saldiriyor ama gazdan yapiyor onu sinirleniyor karnina sanci girince
Artik 60cc le doymaz bebisin sanirsam ondan sık kalkabilir

Yok canım direk aynı gun yaptırdık, Zeynep kamil kalabalık bi hastane ama aynı gun çocuk cerrahına falan hepsine muayene olduk göbek fıtığını gösterdik, kalça ultrasonu, böbrek ultrasonu( büyüklük vardı) hepsiyle çok güzel ilgilendiler

Fazlasini icmiyor napmam lazimki 90 koyuyorum 60 icip gerisini birakiyor ac birakip direk 90 mi vermem gerekiyor birde nasil emziriyorsun oyle yaparken

Canım benim de böyleydi ama o ittikçe ben verdim alıyor şimdi tutamadığı için de sabırları yok basıyor çığlığı :)) aldığı an 20 dk tutuyorum aktif emiyor. Tutma şekli de önemli netten videolar izledim hep tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…