2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Masallah canim.) Cok iyi almis senin kizda

edosko masallah canim bizde randevu icin bekliyoruz kalcayi doktor muayenede bi sikinti gorunmuyo dedi
Evet bizede oyle dedi.ama sonuc cikmadan geldik hastaneden yinede watsaptan yazarsin dedi.
Biz 1 gun erken aldik randevuyu yarina yer yok diye..asiyi persembe saglik ocaginda yaptiricam.. aglamaz insallah cok

Bilmiyorum inşaallah dediğin gibi olur unuturum bu günleri

Oyle misafir değil Ya valla benimde ağırlayacak zamanım yok hani bi kahve içmeye uğradım diyecek insana ihtiyac duyuyorum bi iki sohbet muhabbet işte hergun ablamları annemi ve bi arkadaşım var onlarla konuşuyorum benim bebiş de bi gun iyiyse ertesi gün burnumu odadan çıkartmıyor dün çok fenaydı gun içinde çok yordu beni, Bugün çok çok iyi keyfi, yarın aşımız var muhtemelen yarın da huzursuz olur hani tam bir gülümseyerek kalkamıyoruz, ben de açıyorum pış pış sesini uyuyor bazen onunla uyumasa sa ağlamıyor ben de işimi görüyorum

Ben doğumdan önce gittiğimde doğumdan sonra şu dozda kullan 1 ay sonra gel demişti.
Tsh 1.1 çıktı
Banada öyle dedi 100 hafta içi 50 hafta sonu kullanıyordum doğum ile birlikte 50 ye düşur demişti

Şimdi ne kadar kullanıyorsun canım

Taşınmayı çok istiyorum çok ama eşimle birlikte taşınalım o gelmeden tek başıma gitmem zAten oyle evlilik mi olur

Canım eşim SGK'ya gidip yaptırdı aynı gün yaptı doğum yardımı içinde aile sosyal politikalar il müdürlüğune diye biliyorum. Ben kuruma basvurmadim

Benim annem tek başına gelemiyor bile, babamlar geliyorlar aslında 10 günde bir falan görüşüyoruz ama onun dışında kapımı bi merdiven silmeye gelen abla çalıyor su istemek için bina da Doğum yaptığımı bile bilmeyenler var hatta hamile olduğumu görmeyenler :))

Evet kesinlikle yoruluyoruz bizi anlayacak dinleyecek insanlar istiyoruz, ne biliyim dün duşa giremedim mesela hiç durmadı benim sıpa düşünüyorum şimdi annem bile olsa yaşlı ama oyalardı bebişimi hemen bi yıkanırdım diyorum, ya da yemek derdim olmazdı o tarafta annem yapıp gelinlerimize falan bile veriyor çalışıyorlar diye bana da getirirdi, benim evim avm ye çok yakın yürüyerek 10 dk, metrobüs dibimde biraz daha bebeğim büyüsün inşaallah sıkılmayacağım o zaman

Canım haklısın evde bunaliyirsun ama bu dönem gecici bahar gelsin yavrunla dışarı çıkar gezersin

Eşin ile ayrı olmayı düşünme derim ben rotasyona bağlı görevi olan biri ile evliyim ailelere uzak yaşadım yıllarca ilk kez eşimin ailesine yaklaştık bu yıl bakalım iyimi olacak kotumu göreceğiz

Eşimin Tunceli görevi çıkınca bana istersen sen gelme annenlerin veya annemlerin olduğu ile tayinaldir oglanla orda kal doğu görevim bitsin eş birleştirmesi isteriz dedi ama ben kabul etmedim oranın mahrumiyet bölgesi olduğunu bile bile eşime sen nerede isen oğlumla bizde ordayız dedim.

Şimdi Ağustos'ta taşındık buraya burda da kimseyi tanımıyorum canım çok sıkılıyor işe de gitmiyorum olsun yavrularım eşim ben iyi olalım gerisi önemli değil deyip görmezden geliyorum yanlızligimi

Kısacasi sakın eşinden uzağa gitme canım
Küçük çocukla çok tek kaldım ben eşim il dışına çıktığında Allah yardım ediyor

Maşallah evladına canım

Bana aile bildirimini e devletten yapın dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…