2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım öyle bir durum yok rahat ol anne hep farklı bebekler için daha çok ten teması yapın bağlanma her dönem gerçekleşebilir ben ilk doğumda çok hastalandım eşim baktı hep bebeğe hiç kucağıma alamadım ama sorun olmadı olmaz daha çok küçükler annen bebeğe bak diye seni cesaretlendirmek istemiş bence

O zaman ailenin yakinina tasinn esin gidip gelsin evet mesafe uzak ama imkansiz degil benimde isimle evim arasi 1.5 saat hergun gidip geliyorum zor mu evet cok zor ama yapacak birseyimz yok ..ailenin de oyle dusunmesi cok sacma senn moralini neden bozuyorlar ki

Keşke burada da oyle olsa apartmanınızda boş daire varsa talibim :)))

Ailen yanında diye aynı şehirde diye bunları diyorsun ben kendi adıma gelsinler isterdim kimsemiz yok bu şehirde

Komşuluk bence güzel birşey ben severim komşuluk etmeyi
Kesinlikle komşuluk çok gerekli şuan arasam eşim 15 dk da babamlar 1,5 saate falan burada olurlar ama bi komşunun kapısını çalmak 10 saniye, ayy üzüldüm kendime nasılda insana muhtacım ben

Sizi ben anladim haklisinz cok zor surekli evde olmak cevrende kimsenn olmamasi, istanbulda ben de oyle bir durumda yasiyordum esim sehir disina gitmsti ben de hafta sonu izinliydim kapimi kimse calmadi cok tuhaf hissetmistim olsem kokumdan anlayacaklar sanirim dedim...siz sosyal hayata baslayana kadar yani bebkelrimz buyuyp biraz daha rahat disarj cikana kadar mesela 6 -7 aylik olduklarinda yazin onlarla avm ye parka cikabilirz o zamana kadat ailenizde kalin orda rahatsaniz, hem bu donemde yalniz kalmazsinz sevdiklerinzle neseli gecirirsinz hafta sonlari esiniz yaniniza gelsin ya da sizi evinize gotursun beraber zaman gecirin yani en azindan bunu cok sık yapin

Belki de ben fazla büyütüyorum, belki de hiç öyle bi şey yok.. Sanırım hala lohusa depresyonu olayından çıkamadım :)
Nedense kaygılandım işte. Yoksa kimse annenin yerini tutamaz, mümkün değil onu biliyorum.

Her ay 1 hafta annemlerde kalıyorum mesela pzt günü gene gideceğim annemlere eşim Sivas a gidecek beni sonraki pazar alacak 6-7 gun kalıyorum her ay, geçen gün soğan gerekliydi evdekiler filizlenmiş kullanamadım, yemek yapmam gerek hava da yağmurlu bebekle çıkamam kaldım oyle akşam eşim gelene kadar bekledim yemek yapmadım :/ havaların ısınmasını dört gözle bekliyorum

Canımmm ne kadar annende baksa senin kokun başka anne kokusunu alır o sen merak etme :)

Üzülme canm bizimkilerde bilmiyor daha cok kucukler farkinda degiller kendini uzme ben sunu bunu yapmadim diye onunde allah nasip ederse uzun yillar var bol bol vakit gecirirsin oglunla bizimkide mızırdamaktan kim oldumuza bile bakmiyor kim gezdirirse annesi o )

Evet canim inek sütü alerjisi var ve bu kanda çıktı süreç daha uzun oluyormus boyle olunca bugun diyete başladım gercekten cok zor ne yemek istesem süt ürünleri hayvansal gıdalar oluyor o yuzden patatese bulgura devam senin oğlun büyük mü bu buyuyuncede mi devam ediyor kızıma sut yogurt hic veremiyecek miyim¿

Doğru diyosun daha çok küçükler. Onlara da biraz zaman tanımak lazım. Ama işte insan sabırsızlanıyor ve endişe duyuyor. Gene de yalnız kaldığımızdan beri ilişkimiz farklı bi boyuta geçti onun farkındayım :)

Aslında annen de çok kalmış cidden 45 gun çok fazla olmuş sanki hani evine gidip gun aşırı uğraması daha iyi olurdu, ablam sadece 2 gun kaldı benim yanımda 3 gun anne bendim :)

evet canım öyle yalanıyor akanları:) bırakmam gerektıgı zamanlarda nasıl yapıcaz bakalım

Bebeğim dün geceden beri hiç kaka yapmadı kıvranıp duruyor ne yapmam lazım masajlar denedim sıcak su torbası yaptım ama yok şu saat oldu hala kakamız gelmedi normalde günde 4 5 kere yapan bir çocuktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…