Hangi modeli canım? Elektrikli anakucağı değil miBen kullanıyorum joie marka ebebekten almıştık çok memnunum bebeğim de çok seviyor canım :) ağlıyorsa susuyor direkt gazı varsa gaz çıkarmasına dahi yardımcı oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi modeli canım? Elektrikli anakucağı değil miBen kullanıyorum joie marka ebebekten almıştık çok memnunum bebeğim de çok seviyor canım :) ağlıyorsa susuyor direkt gazı varsa gaz çıkarmasına dahi yardımcı oluyor
Eskiden öyleymiş yada extra bildirmek gerekiyor asıl işleyiş 2 parca imis arkadaşım işteHem maaş verip hem ödeneği ellemeyen şirketler var mı vay beee şirket gibi şirketçok sağol bilgilendirmen için yoksa bu ne parası diye anlam veremeyecektim internette de hep en son toplu bir biçimde yatar yazıyor
Gıttin mı canım doktora ? Benımde yarındı ama gıdemycem bebegımı bırakacak bırıni ayarlayanadmRahmi bilmiyorumda genis gelio bana orasi aynayla baktigimdaben de yarina randevu aldim hemoroid icin
bakalim
Canım bilmiyorum ki kilosuyla ilgisi var mı ama bacaklarını ayıramıyor daha o kadar benim bebiş minnak daha ben aldım o yüzden yenidoğan aparatını memnunum ben çok kullanışlı, aldığın yerle iletişime geçip söylersin almama gerek var mı diyeF Fobia S Sevimlipanduf kızlar kangurularınızdan memnunmusunuz. Bu markayı cok goruyorumda acıl almam gerek benımde. Acaba yenıdogan aparatı almaya gerek var mı. Benim kız 40 gunluk ama daha 10 gun once 5 kiloydu. Sanırım asağıda kalmasın dıye aparat almak gerekıyor da bizde öyle bir sorun olmaz gibi
Zor oluyor canım bir basına. Bizde haftada üç gün gece tek kalıyoruz kızımla eşim çok yogun çalışıyor benzer telasları yasıyorum . bazen bir saat baksa bile nasıl ilaç gibi geliyor. O evde değilken cocuk hasta falan olmaz inş diye dua edıyorum hep. Annem yakın bana ama bana hıc faydası yok gelip bak desem bakmaz öyle.daha cok zararı var diyebilirim. yemek bile yiyemiyorum cogunlukla sinir yapıyor bu da uykusuz uykuzuz. yani durumunu anlayabiliyorum.Kızlar eşimle biraz tartıştık sizlere danışmak istiyorum darlandım iyice,
Kızlar biz Beylikdüzü (İstanbul) ‘nde oturuyoruz yani ben eşim kızım, başka kimseyi tanımıyoruz buradan, eşimin işi dolayısıyla buradayız ( memur değil) hadımkoyde iş yeri de, eşim Bilgi işlem müdürü 30. Şubeleri var bunlara bakıyor şirkette söz sahibidir istediği zaman izin alır istediği zaman maaşının 3-4 katını kredi vs olarak alabilir şirket Arabası kullanıyoruz şahsi işlerimizde de benzin vs masrafımız da yok, maaşı ortalamanın üzerinde ama şehir dışı işleri oluyor ayda bir veya 2 kez, benim kendi ailem Ümraniye de oturuyor şehir dışına giderken beni genellikle ailemin yanına bırakıyor, bu hamileyken bile sorun olmuyordu ama şimdi bebekle o kadar zor ki bi gece falan olsa idare ediyorum evde duruyorum ama insan tedirgin oluyor bebeğe bişiy olsa kapısını çalabileceğim kimse yok, velhasıl Bugün eşime resti çektim Anadolu yakasından amnemlere yakın bi yerden ev tutmasını istedim gerekirse ayrı yaşayalım ya da istemezsen boşanalım a kadar getirdim konuyu,eşim işini bırakmak istemiyor tabiri caizse borusunu öttürüyor iş yerinde ondan, kendisi de Ümraniye’ye taşınsa sabah 2 saat akşam 2 saat yol sürecek en iyi ihtimalle, eşimde kızdı tamam oradan ev tutalım ben hafta sonları gelirim sadece dedi nereye kadar gider ki bir ay değil İki ay değil sürekli hafta da bir gun mu göreceğiz eşimi, eşim de iş yerinde yabancı uyruklu çalışanlar var onların yatması için yatakhane tarzı bi yer yapmışlar iş yerinde orada yararım falan diye acındırdı kendini gonul koyarak dedi tamam ev bakalım diye hatta baktı da sinirle söyledi şurası olur mu burası olur mu diye ben hiç bozuntuya vermedim olur Ya da olmaz dedim taşınacakmış gibi ama ne yapacağımı bilmiyorum akıl verin bana![]()
Senin bebekle ilgilnip onun is yapmasi gerekmiyor mu ya :))Benide kv darladı gün sayyom resmen bi iki haftaya kadar gidecek .geri gelirim diyo ki inşallah gelmez
Hiç oturmayım sürekli iş yapıyım istiyo .cammı silsek perdelerimi yıkasak valla aksama kadar bi emzirirken alıyom çocugu onun harici yemek bulaşıktayım.alıyo çocugu kucagına uyutuyo.bende uyusa yerine koy diyo kalkıyom ver bana diyo:)))
Allahtan bi sabır sakinlik geldi bana seviyo bakıyo diye kendimi rahatlayorum.şimdi bile kucagında uyutuyokendide kafayı arkaya yaslamış gözleri kapatmış:))
Bi gideydi resmen keyif yapcam iki üç gün.
Çocuktan fazla yoruyo beni.
Bide sezeryan oldum 22 gün oluyo.
Öyle genc değil yaşlı yapsada öylesine yapar mesela bulaşık olan bişeyiyıkamadan yerine koyar .bana diyoki bez ver camı siliyim ama silemez demek istiyoki camlarını sil:)))Cocukla sen ilgilenip isleri onun yapması gerekmrz mi aslinda ya
Senin bebekle ilgilnip onun is yapmasi gerekmiyor mu ya :))
Bana daha bakişi nasip olmadi hep mizirdio cocuk uyandimi hemen uyutmaya ugrasiyorum malesef ikinci ayinizmi asidaOyle misafir değil Ya valla benimde ağırlayacak zamanım yok hani bi kahve içmeye uğradım diyecek insana ihtiyac duyuyorum bi iki sohbet muhabbet işte hergun ablamları annemi ve bi arkadaşım var onlarla konuşuyorumbenim bebiş de bi gun iyiyse ertesi gün burnumu odadan çıkartmıyor dün çok fenaydı gun içinde çok yordu beni, Bugün çok çok iyi keyfi, yarın aşımız var muhtemelen yarın da huzursuz olur hani tam bir gülümseyerek kalkamıyoruz, ben de açıyorum pış pış sesini uyuyor bazen onunla uyumasa sa ağlamıyor ben de işimi görüyorum
Aynen komşuluk ilişkileri bitmiş maalesefBenim annem tek başına gelemiyor bile, babamlar geliyorlar aslında 10 günde bir falan görüşüyoruz ama onun dışında kapımı bi merdiven silmeye gelen abla çalıyor su istemek içinbina da Doğum yaptığımı bile bilmeyenler var hatta hamile olduğumu görmeyenler :))
Şu an bende kafa dinliyorum küçük uyuyor büyük ders yapıyorSabahtan beri abinin kriziyle uğraşıyorum. Şükür ikisi de uyudu. Size bir selam vereyim dedim.
Yemeğim var evim temiz bu arada kitap keyfi yapacağım.
Bebeğinize fransız kalın kitabını okuyorum. Çok eğlenceli ve insanı rahatlatiyor hepinize tavsiye ederim.
Evet canım 2 aylık oluyor yarın :))Bana daha bakişi nasip olmadi hep mizirdio cocuk uyandimi hemen uyutmaya ugrasiyorum malesef ikinci ayinizmi asida
Sutunuzun artmasi icin bol bol dinlenmeniz lazim. Gercekten torununu seviyorsa biraz annesinin rahatlamasini isterdi. Bende ayni seylere maruz kaldigim icin cok sinirleniyorum. Ama hicbir sekilde taviz vermiyorum. Gunduz 12 de Geldiler yemek beklediler aksam sekize kadar ac kaldilar. Birde yapilacak birsey var mi diyor. 20 gunluk bebekle yemek hazirlamami bekliyor. Bende hicbirsey yok benim karnim tok dedim. Benden birsey istediklerinde kabul etmiyorumBenide kv darladı gün sayyom resmen bi iki haftaya kadar gidecek .geri gelirim diyo ki inşallah gelmez
Hiç oturmayım sürekli iş yapıyım istiyo .cammı silsek perdelerimi yıkasak valla aksama kadar bi emzirirken alıyom çocugu onun harici yemek bulaşıktayım.alıyo çocugu kucagına uyutuyo.bende uyusa yerine koy diyo kalkıyom ver bana diyo:)))
Allahtan bi sabır sakinlik geldi bana seviyo bakıyo diye kendimi rahatlayorum.şimdi bile kucagında uyutuyokendide kafayı arkaya yaslamış gözleri kapatmış:))
Bi gideydi resmen keyif yapcam iki üç gün.
Çocuktan fazla yoruyo beni.
Bide sezeryan oldum 22 gün oluyo.
Bizde bitmemis...1 daire haric herkes geldiAynen komşuluk ilişkileri bitmiş maalesef
Ailen yanında diye aynı şehirde diye bunları diyorsun ben kendi adıma gelsinler isterdim kimsemiz yok bu şehirdeBizde bitmemis...1 daire haric herkes geldi
Biz zaten cok kalabaligiz sulale olarak hala dayi amca teyze hepsiyle samimi gorusuyoruz..
Insana ihtiyacim olsa komsumda olmaz kesin..simdi gerek duymuyorum ya bide onlar ekleniyo...
Boyle soyleyince annem kiziyo..soguksun ayip gunah vs diye ama..ayiracak zamanim yok onu anlatmaya calisiyorum.zaten calisiyorum.geri kalan zamanlarda ne gunumuz biter ne oturmamiz..bide komsularimla nasil goruseyim.eve zor geliyorum.
Simdi hepsi geldiler borclandim onlara bisey olsa gitmem lazim vakit ayirip..haksizmiyim![]()
Ayne öyle geçen 1 de evi süpürmeye başladım arada emzirdim saat 5 oldu çocuk emiyo ama çekiştirw çekiştire bagrıyodedim süt gelmiyo ondan mama verdim içti uyudu.diyoki sen bilmiyonmu süt gelip gelmediğini ee dedim kaç saattir ayaktayım agzıma ne bi su ne bi lokma bişey koydum ondandır dedim.Sutunuzun artmasi icin bol bol dinlenmeniz lazim. Gercekten torununu seviyorsa biraz annesinin rahatlamasini isterdi. Bende ayni seylere maruz kaldigim icin cok sinirleniyorum. Ama hicbir sekilde taviz vermiyorum. Gunduz 12 de Geldiler yemek beklediler aksam sekize kadar ac kaldilar. Birde yapilacak birsey var mi diyor. 20 gunluk bebekle yemek hazirlamami bekliyor. Bende hicbirsey yok benim karnim tok dedim. Benden birsey istediklerinde kabul etmiyorum