2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba kizlar bugun tam 1 aylik olduk biz asimizi yaptirdik cok agladi kizim ve kalca testi icin randevumuz var 2 de kilosuda 4.300 gr olmus masallah 1 ayda 1.300 gr almis 3.000 gr di dogdugunda simdi 4.300 üz masallah boyumizda 49 cm di simdi 55 cm olmus 1 ayda kuzum masallah
Masallah canim.) Cok iyi almis senin kizda

edosko edosko masallah canim bizde randevu icin bekliyoruz kalcayi doktor muayenede bi sikinti gorunmuyo dedi
Evet bizede oyle dedi.ama sonuc cikmadan geldik hastaneden yinede watsaptan yazarsin dedi.
Biz 1 gun erken aldik randevuyu yarina yer yok diye..asiyi persembe saglik ocaginda yaptiricam.. aglamaz insallah cok :(

Canım ilk Bebeğim de alanyadaydık hamilelikten dolayı ayaklarım tırnak batması oldu 6 ay sokağa çıkamadım ve kapım hiç çalmadı tanıdığımız yoktu galiba en iyi seni ben anlarım sonra ben iyileştim bebek büyüdü sokağa çıktık gezdik eğlendik yalnızlığı sindirmiştik sadece şuan öyle hissediyorsun geçici bir dönem... Ayrıca ablanın söylediği gibi annemde bana demişti annem 1.katta oturuyor herkesi görüyor ben 4. Katta burda kimseyi göremiyorum çok sıkılıyorum dedi gelme o zaman canın sıkılmasın dedim beni değil sokaktakileri görmek isteyen evde otursun herkese kafanı takma bu senin hayatın ve her yeni anne gibi seninde canın sıkılmış o kadar şanssız olan tarafımız yalnız olmamız geçecek ve unutacaksın..
Bilmiyorum inşaallah dediğin gibi olur unuturum bu günleri :(

Ayni beni anlatiyorsun hos eve biri gelsin istermiydim istemezdim cocuk durmuyor birde misafir agirliyamam bu arada hic durmuyo bu cocuk hep mizirdiyor ya nasil cocuk anlamadim sabrim tukenmeye basladi artik bi insan gozunu acar acmaz baslarmi mizirdamaya neyi ver anlamadim 43gunluk bugun hergun mu biyeri agriyor bunun herkesin cocuklari susuyor bunda yok birgun soyle kucagimda guzel guzel bakmadi ya supurge sesinden bıktım artik kafa beyin kalmadi gece sabah kadar gunduz aksama kadar radyasyondan geberecez :-((
Oyle misafir değil Ya valla benimde ağırlayacak zamanım yok hani bi kahve içmeye uğradım diyecek insana ihtiyac duyuyorum bi iki sohbet muhabbet işte hergun ablamları annemi ve bi arkadaşım var onlarla konuşuyorum :( benim bebiş de bi gun iyiyse ertesi gün burnumu odadan çıkartmıyor dün çok fenaydı gun içinde çok yordu beni, Bugün çok çok iyi keyfi, yarın aşımız var muhtemelen yarın da huzursuz olur hani tam bir gülümseyerek kalkamıyoruz, ben de açıyorum pış pış sesini uyuyor bazen onunla uyumasa sa ağlamıyor ben de işimi görüyorum

Ben doğumdan önce gittiğimde doğumdan sonra şu dozda kullan 1 ay sonra gel demişti.
Tsh 1.1 çıktı
Banada öyle dedi 100 hafta içi 50 hafta sonu kullanıyordum doğum ile birlikte 50 ye düşur demişti

Şimdi ne kadar kullanıyorsun canım

Akşam eve eşin gelince gönlünü al uykusuzluktan psikolojim bozuldu de kuzum kurulu duzeninizi bozma bizede gelen giden yok aile apartmanindayiz ama eltileriMle kusuz konusmuyoruz bi yandan hepimiz tekiz allah korusun evlatlarimizida allaha emanetler
Yine en dogru karari sen verirsin bu benim sahsi fikrim
Taşınmayı çok istiyorum çok ama eşimle birlikte taşınalım :( o gelmeden tek başıma gitmem zAten oyle evlilik mi olur :(

Memur olarak çalışanlar e devletten aile bildirimi yapabildiniz mi? Ben yapıyorum ama kaydet dediğimde hata veriyor. Doğum yardımı için bildirim yapmadan mı başvurdunuz. Kanunda kendi kurumuna başvurur diyor. Siz nasıl yaptınız

Canım eşim SGK'ya gidip yaptırdı aynı gün yaptı doğum yardımı içinde aile sosyal politikalar il müdürlüğune diye biliyorum. Ben kuruma basvurmadim

Bende aynı durumdayım allahın selamını bile almayanlar var sitede kimseyi tanımıyorum yeni yapılanma bi bölge market bile yok annem gelip gidiyordu ama kadının gelmesi 2 saati geciyo sürekli gel diyemiyorum eşime bizi bırak desem sorun oluyo tartışma boyutuna getirmedim ama bu psikoloji iste kendi kafamda boşanmayı bile düşündüm ama sonra napiyorum diye kendimi bi silkeledim bugünler geçecek inşallah sabret biraz daha
Benim annem tek başına gelemiyor bile, babamlar geliyorlar aslında 10 günde bir falan görüşüyoruz ama onun dışında kapımı bi merdiven silmeye gelen abla çalıyor su istemek için :( bina da Doğum yaptığımı bile bilmeyenler var hatta hamile olduğumu görmeyenler :))

S Sevimlipanduf simdi bebekle ugrastigimiz yoruldugumuz icin boyle kararlar veriyoruz canim bence. Benim ailem merkezde sıkılirsin yuruye yuruye bi carsi pazar gezebilirsin orada. Ama benim oturdugum yer kucuk bi mahalle araba olmadan bi yere gidilmiyor. Market bile yok. Ben de tak ediyor bazen biktim 4 duvarda hele hava guzel olunca. Simdi de hava gunesli mesela soyleniorum annemlerin orada otursak ben bi cay kahve icip gezip gelmistim burada çıkıp tavuklara mi bakayim napayim diye :KK70:
Evet kesinlikle yoruluyoruz bizi anlayacak dinleyecek insanlar istiyoruz, ne biliyim dün duşa giremedim mesela hiç durmadı benim sıpa düşünüyorum şimdi annem bile olsa yaşlı ama oyalardı bebişimi hemen bi yıkanırdım diyorum, ya da yemek derdim olmazdı o tarafta annem yapıp gelinlerimize falan bile veriyor çalışıyorlar diye bana da getirirdi, benim evim avm ye çok yakın yürüyerek 10 dk, metrobüs dibimde biraz daha bebeğim büyüsün inşaallah sıkılmayacağım o zaman :(

Kızlar eşimle biraz tartıştık sizlere danışmak istiyorum darlandım iyice,
Kızlar biz Beylikdüzü (İstanbul) ‘nde oturuyoruz yani ben eşim kızım, başka kimseyi tanımıyoruz buradan, eşimin işi dolayısıyla buradayız ( memur değil) hadımkoyde iş yeri de, eşim Bilgi işlem müdürü 30. Şubeleri var bunlara bakıyor şirkette söz sahibidir istediği zaman izin alır istediği zaman maaşının 3-4 katını kredi vs olarak alabilir şirket Arabası kullanıyoruz şahsi işlerimizde de benzin vs masrafımız da yok, maaşı ortalamanın üzerinde ama şehir dışı işleri oluyor ayda bir veya 2 kez, benim kendi ailem Ümraniye de oturuyor şehir dışına giderken beni genellikle ailemin yanına bırakıyor, bu hamileyken bile sorun olmuyordu ama şimdi bebekle o kadar zor ki bi gece falan olsa idare ediyorum evde duruyorum ama insan tedirgin oluyor bebeğe bişiy olsa kapısını çalabileceğim kimse yok, velhasıl Bugün eşime resti çektim Anadolu yakasından amnemlere yakın bi yerden ev tutmasını istedim gerekirse ayrı yaşayalım ya da istemezsen boşanalım a kadar getirdim konuyu,eşim işini bırakmak istemiyor tabiri caizse borusunu öttürüyor iş yerinde ondan, kendisi de Ümraniye’ye taşınsa sabah 2 saat akşam 2 saat yol sürecek en iyi ihtimalle, eşimde kızdı tamam oradan ev tutalım ben hafta sonları gelirim sadece dedi nereye kadar gider ki bir ay değil İki ay değil sürekli hafta da bir gun mu göreceğiz eşimi, eşim de iş yerinde yabancı uyruklu çalışanlar var onların yatması için yatakhane tarzı bi yer yapmışlar iş yerinde orada yararım falan diye acındırdı kendini gonul koyarak dedi tamam ev bakalım diye hatta baktı da sinirle söyledi şurası olur mu burası olur mu diye ben hiç bozuntuya vermedim olur Ya da olmaz dedim taşınacakmış gibi ama ne yapacağımı bilmiyorum akıl verin bana :KK43:

Canım haklısın evde bunaliyirsun ama bu dönem gecici bahar gelsin yavrunla dışarı çıkar gezersin

Eşin ile ayrı olmayı düşünme derim ben rotasyona bağlı görevi olan biri ile evliyim ailelere uzak yaşadım yıllarca ilk kez eşimin ailesine yaklaştık bu yıl bakalım iyimi olacak kotumu göreceğiz

Eşimin Tunceli görevi çıkınca bana istersen sen gelme annenlerin veya annemlerin olduğu ile tayinaldir oglanla orda kal doğu görevim bitsin eş birleştirmesi isteriz dedi ama ben kabul etmedim oranın mahrumiyet bölgesi olduğunu bile bile eşime sen nerede isen oğlumla bizde ordayız dedim.

Şimdi Ağustos'ta taşındık buraya burda da kimseyi tanımıyorum canım çok sıkılıyor işe de gitmiyorum olsun yavrularım eşim ben iyi olalım gerisi önemli değil deyip görmezden geliyorum yanlızligimi

Kısacasi sakın eşinden uzağa gitme canım
Küçük çocukla çok tek kaldım ben eşim il dışına çıktığında Allah yardım ediyor

Merhaba kizlar bugun tam 1 aylik olduk biz asimizi yaptirdik cok agladi kizim ve kalca testi icin randevumuz var 2 de kilosuda 4.300 gr olmus masallah 1 ayda 1.300 gr almis 3.000 gr di dogdugunda simdi 4.300 üz masallah boyumizda 49 cm di simdi 55 cm olmus 1 ayda kuzum masallah

Maşallah evladına canım

H hayrunnisan canim aile bildirimini esim yapti bizde. 300tl olan dogum parasi icinde ben netten formu indirdim doldurdum is yerine verdim. Onlar ust yaziyla yolladilar su an odeme asamasinda yaziyor e devlette. Ben herhangi bi bildirim de bulunmadim. Bulunmali miyiz
Bana aile bildirimini e devletten yapın dediler

Back
X