2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok sevindim.. İnşallah birşey çıkmayacak

Benimkide ayni :)) al al al al bitmiyor. Bende laf sokuyorum ona ailesi bi kez bi ihtiyacin var mi demedi hala da demiyorlar. Bir igneleri yok. Ben aliyorum diye. Bide hala kendi maasim var yani ordan oduyorum Allah tan:))

kizlar 62 günlük olduk.ve hala asilarimiz yapılmadı.sağlık b.vermiyormus bu ne biçim saçmalık.eczanelerde olsa kendim aldirip yaptıracağım.bizim zatürre gecmisligimiz var ve bu aşıların hemen yapilmasi lazim! bakıyorum genel olarak bütün şehirlere veriliyor.ama niye bizim aile hekimligine verilmiyor anlamış değilim.

Canim ozek hastanelere bi gidip sorsan onlarda ucretsiz yapiyor

Sanırım benim kız hasta oluyor aşırı durgun hatta baygın gibi gözleri gidiyor kendiliğinden, öksürmeye çalışıyor, sürekli uyku hali var emmedi de düzgün

Valla benim zAten yaptırmaya niyetim yoktu, eşim yaptıralım diyordu, bugün sağlık ocağında sordum, ben iki çocuğuma da yaptırmadım dedi hemsire, çocuğun için kreş vs düşünmüyorsan yani toplu ortamlara girmeyecekse gerek yok yaptırmana ama isterseniz alıp getirin yaparız biz dediler bu şekilde oldu yani

Sanırım benim kız hasta oluyor aşırı durgun hatta baygın gibi gözleri gidiyor kendiliğinden, öksürmeye çalışıyor, sürekli uyku hali var emmedi de düzgün
Kuzum oksuruk varsa mutlaka doktora gotur benimkinde de ehe ehe diye baslamisti sonra saglik ocagina goturdum uzmana gotur dedi catallasma var uzmana gittim antibiyotige baslatti 2 gub sonra kontrol hatta oksuruk con onemliymis gecmezse artik nolcak bilmiyorum

Canim ozek hastanelere bi gidip sorsan onlarda ucretsiz yapiyor
Kuzum ücretine takılıyorum eczanelere sordum yoktu.ha bugün ha yarin gelicek diye bekliyorum ama artık sinirlerim tavan yaptı.size de çok geçmiş olsun.niye antibiyotik kullanıyorsunuz? bizde de günlerdir balgam oksuruk var.bizde 5gunlugune antibiyitik ve hava verildi.ama ben antibiyitik üç gün kullandım.ve hala oksuruk balgam devam ediyor ve canımı sıkmaya başladı bu balgam.

Gelecek paylaşımlar için şimdiden teşekkürler

Çok fazla salya akıtıyor tükürük bezleri bu aylardaki çalışıyormuş ben öksürüyor ama tükürüğünü yutamıyor diye düşünüyordum devam ederse bu halsizliği götürürüm mutlaka, ben alışkın değilim bebeğimin böyle durgun olmasına şimdi bas bas bağırıp uyumaması lazımdı hatta uyumuyor bu kız ya diye buraya girip yazmam gerekti

Cnim bende aynı senin gibi el time söylemiştim.bu bebek çok durgun sürekli ağlaması gerekirdi.onlarda bırak ışte kafanı dinle demişti.ve ertesi gün grip oldu.inşa seninki olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…