2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimkide ayni :)) al al al al bitmiyor. Bende laf sokuyorum ona ailesi bi kez bi ihtiyacin var mi demedi hala da demiyorlar. Bir igneleri yok. Ben aliyorum diye. Bide hala kendi maasim var yani ordan oduyorum Allah tan:))

Genel sorun sanırım bütün erkek tarafı aynı gibi

Kabizlikta top gibi yuvarlak kaka oluyor kuzum. Yesil kaka normal arada. Sut cok iciyosa sindiremedigindende yesil cikar
Top gibi değildi ama herzamanki gibi sıvıda değildi sadece anne sütünde mi oluyor ki yeşil kaka , mama da içiyor benimki iştahıda iyi ondan mı acaba takip edeyim bakalım bir dahaki seferede aynı olursa doktora sorayım

anladım canım sadece kres degıl sözkonusu buyuklerden de bulasabılıyor bu virüs. sen pek dınleme ebelerı cocuk drları daha bılınclı bukonuda. ben daha yaptırma diyen dr. duymadım tabılı ılla yaptır dıyen dr yok ama hepsı onerıyor. 7ve 12de menenjıtı de var bakalım o ayları da gorelım de yaptırmayı düşünüyorum menenjıt asılarını da

2.ellerine bakin kizlar cok var piyasada ama cogu kisi nette de aynilari yaziyo demis
ben yemek konusunda kıtaba üşenrm bakmaya oldum olası. tel. daha kolay dunya mutfagına hakımız tel.de kıtap da güzel ama bn alırsam eminim ki cok bakmadan telden devam ederım. bu tür uygulamalar var ücretli. onlardan yüklemeyi düşünüyorum telefonum da kızım gb 7/24benımle

Eczanelere sordun mu canım? Bizim de sağlık ocağında yoktu. Eczaneden aldık.

Daha iyi lesmedi mi bebis ya gecsin artik insallah. Nasilsin yoruldun uzuldun iyice sende

2.el veren olur mu ki? Nette aynısı bulunur ama tek kitap halinde olduğu için almak istiyorum netten ara bul yaz uğraştırır gibi geliyor :)
Kiz cok var ben görmüştm normal ucretini bipmiyorim gerci ben hep hamilelik kitaplarini flnda 2.el aldim 40 50 tl lik 15 10 tlye tutumlu anneyebakabilirsin

Benimkide cok salyali baloncuk baloncukgoren dis cikartiyo der ben kendim hasta oldum malesef bebgime benden gecti oyle bi durum yoksa bi takip et oksurugunu benimki buyik insan gibi oksuruyo

Bosuna agladin sulu goz cok sukur en azindan icin az daolsa rahatlamistir cok mutlu oldum canim netten falan birseyler bakip icini karartma olurmu sevdim bu doktoru pozitif
Haha dün ne ağladım ya Dr sutten kesme dediği için bugün doktor yanındaki öğrenciler bile gulduler sütte kesme mevzusunu diyince :) Dr da hayret etti nasıl böyle birşey düşündü diğer Dr bu sebepten bebek sütten kesilmez dedi
canım cok sevindim neyse ki aklı basında doktorlar da cıkıyor arada sen de üzülme stres yapma artık inş bişey yoktur gecici şeylerdir bunlar
Çok sevindim.. İnşallah birşey çıkmayacak
Yorumlarınız için çok teşekkürler kızlar, Dr da bazı Dr lar anneleri telaş ettiriyor halbuki bu zaman isteyen bir süreç belki geçer gider dedi güzel konuştu. Ama yinede tetiklemesin diye rota aşısı yaptirma dedi. Bende olumlu düşünmeye karar verdim inşallah alerji şüphesi birşeyi kalmaz geldi geçer sıkıntilar

CANIM AZRAMM canım 2. Ay aşısını ben de yaptıramadım gelmemiş aşılar. Eczanelere sormadım hemşire de söylemedi alabilirsiniz diye. Geç vurulmasında sorun yok diyor da aşısı yapılmamış hastalığa yakalanırsa nasıl atlatacak bu çocuk anlamıyorum bi yerde yapılıyor bi yerde yapılmıyor. Suriyelilere bile sağlık hizmeti var bizim vatandaşımıza bebeklerimize gelince devlette aşı yok bu nasıl iş valla çıldırtırlar insanı

Ya nasıl morel oldunuz inşallah benimki de alışır

Kahsen koyu yesiller atak donemlerimiz. Biri hafta olarak digeri denk geldigi tarih olarak :)
biz de 40 haftaya göre bakarsak 11. haftamızdayız aslında dogdugu tarıhe gore 13ama bızde ataklar 40haftaya göre ılerlemıyor canım dogdugu tarıhe göre oluyor:) mesela atak haftasına girdik prog. da 13. hafta dıyor ataklar ve dogru. kac gundur kızım hep uyukluyor bızde de uyku etkısı yapıyor şükür ataklar senın tahmnı tarıhe gore mı olıyor ataklar

Zaten benim tahmini ve dogum ayni kuzum 40+1de geldi benim inatci kizim :)) zamanina gore ikerliyor o yuzden :)) programda da dogum degilde 40hafta zamani demisler ama bilemiyorum tabi hangisi tutuyor :)

Zaten benim tahmini ve dogum ayni kuzum 40+1de geldi benim inatci kizim :)) zamanina gore ikerliyor o yuzden :)) programda da dogum degilde 40hafta zamani demisler ama bilemiyorum tabi hangisi tutuyor :)
oh masallah tam haftanda oldun dogrubenım kesinlikle dogdugu haftaya göre olyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…