2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar 6 ay icin bu cocuk ac kitabini almayi dusunuyorum siz

Ya ellerini yemelerinden bahsetmişsiniz bende sürekli elini çek kızım modundayım bugunlerde parmak değil bizimki elinin üzerini yalamaya çalışıyor bolca salya akıtıyor elleri buz gibi oluyor ıslak ıslak kalıyor

Masallaah Allah nazardan saklasin keske bizimki de uykuyla gecsek iste o zaman gercekten harika haftalar olur piyanolulara ben de bir bakayim tesekkur ederim
Hangi marka canim senin ki muzik caliyor demissin

Ayni bizimkide eldiven kullaniyrum daha islaniyor

Bizim de oyun halımız bugün geldi, fisher price ın piyanolu halısını aldık. Ancak benim kız hala uyuyor denemek için sabırsızlanıyorum Umarım hoşuna gider de aldığımıza değer

Biz eldiveni bırakalı çok oldu Ya 40 mız çıkınca ben bi daha takmadım, tırnaklarını sürekli kontrol ediyorum ama iğne gibi dün gece yırtmış yanağını :/ böyle böyle alışacağız

kızlar engellemeyınn sakınn ellerini keşfedıyorlar yakında bırcok nesneyı ellerınden dusurmeyecekler bırakın emsın ben hıc mudahale etmıyorum. yenı yenı kesfedıyorlar cunku . elını parmagını emsın bırakın ❤ S Sevimlipanduf

Kızlar yeşil renkli katıya yakın kaka kabızlık mı demek oluyor neden olur ne yapmak gerekir bilgisi olan var mı? Üşütmeden olabilir mi?

Kızlar bende iki ay boyunca silikonla emzirdim son 1 aydır normal emiyor ve inanın göğüs ucum resmen yok etimi somuruyo ben söyle alıştırdım cok açken silikonla emzirdim o ilk sütü aldı keyfi düzelince silikon çıkardım çekmeye çalışıp hırslanınca yapamayınca geri taktım 3 gün boyunca tak çıkar yaptım son 1 aydır normal emiyoruz silikonda basa bela temizle kaynat yıka kurut düşer kayar hava yutar cok zor birden kesmeyin ilk bir dk silikonla verin çıkarın normal tutturmaya çalışın bir kaç güne alisir

Bu arada rota virüsü aşısı yaptırmadık sanırım da yaptırmayacağız

Bu arada rota virüsü aşısı yaptırmadık sanırım da yaptırmayacağız
canım bısey mı duydun neden yaptırmayacaksınız ben haftaya yaptıracagım 1.dozunu. Senin kararın ama duyduğum kotu ornekler var ve her yıl dunyada 500.000 bebek kaybı oluyor malesef zehırlı ıshalden. arkadasımın arkadasnn basına da gelmıs zor kurtulmus bebecık şöyle dusunenler vardır kader vs gb ama bız onlem alırsak yakalanmalarnı önlerrız sonuc degısmese de.

Esine geçmiş olsun canım
Bende iyiyim hamd olsun

Benimkide 11 yaşında kopya ergen lafını sevdim

Rotayi bnde yaptıracağım ama bu gidisle tum asilarim kayacak benim bebgim hasta oldu ilac kullaniyor bu sekilde yapmiyolarmis daha karmamizi olamadik sakaryadayim bide

Rotayi bnde yaptıracağım ama bu gidisle tum asilarim kayacak benim bebgim hasta oldu ilac kullaniyor bu sekilde yapmiyolarmis daha karmamizi olamadik sakaryadayim bide
ben sana mesaj yazdıkim canım.gözunden.kactı sanırım nekadar daha kullamcak.cok gecmis olsun

ben sana mesaj yazdıkim canım.gözunden.kactı sanırım nekadar daha kullamcak.cok gecmis olsun
Ay evet şimdi gordum geriye dogru gidince canim ya bebiskoyla ugrasiyorum 3 4 gundur aslinda halsizhasta gibi degil ama oksuruyor ve hapsuruyor malesef oksuruk de tehlikeli bi bulguymus yarin tekrar kontrol gidcez artarsa bakicaz dedi doktor dun kullanmaya basladik hala oksuuruyo asi da yarindi son 9 gunum burdacabucak gecti zman bebisko iyilesirse konuşuruz bi carsi havasi iyi gelir banada

canım cok sevindim neyse ki aklı basında doktorlar da cıkıyor arada sen de üzülme stres yapma artık inş bişey yoktur gecici şeylerdir bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…