2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Valla bende 3 ile 4 ay arasında böyle kk da falan okudum eski yazanlardan 300-400 gr falan diyorlar, bebekler hareketlendiği için az alırmış çok az yani 400 gr tabi de

Kol ve bacak uzerin hafif agirlik oluyor canım. Diyelim ki sag tarafina yatiracagim besigin sol kismina yastigi dayayip,sirtini oraya dayiyorum yastik kaymiyor boylece. Ama iki uc gundur kendini kaydiriyor tabi sirt ustu yatmak icin

Bende yatırıyorum yüzüstü gündüzleri gazınıda kolay çıkarıyor hatta son günlerde sabah 5ten sonra gaz sancısından uyuyamıyor göğsüme yüzüstü yatırıyorum benim sıcağımda iyi geliyor galiba durmadan pırtlıyor 2 saat uyuyoruz öyle..

Aynen bende ordan aldım fikri göğsünde uyuyor yüzüstü bide yataginda deneyeyim dedim. Hem boyun kaslarida gelisiyor

Valla bende 3 ile 4 ay arasında böyle kk da falan okudum eski yazanlardan 300-400 gr falan diyorlar, bebekler hareketlendiği için az alırmış çok az yani 400 gr tabi de
Bizim cocuklar ozaman cok zayif olacak
5-6 aylik cocuklar tosun gibi oluyor ucyuz dortyuz gramla okadar olmalari imkansiz

Kol ve bacak uzerin hafif agirlik oluyor canım. Diyelim ki sag tarafina yatiracagim besigin sol kismina yastigi dayayip,sirtini oraya dayiyorum yastik kaymiyor boylece. Ama iki uc gundur kendini kaydiriyor tabi sirt ustu yatmak icin
Suan bizim cocugu tarif ettin tas baglasan kurtuluyor yatiriyorum poposu yan basi duz duruyor basliyo aglamaya popo agir geliyor ceviremiyor ) gucsuz sipam

İlkte diblenebiliyoruz yemek yapabiliyorduk benimde sütüm az kızımda hep akardı şimdi anca yetiyor

Bizim cocuklar ozaman cok zayif olacak
5-6 aylik cocuklar tosun gibi oluyor ucyuz dortyuz gramla okadar olmalari imkansiz
Benimki zAten 3 aylık olmasına rağmen 2 aylık ölçülerinde bi bebiş :) napalım sağlıklı olsunda zayıf olsun

Off yaa böyle çekilmez aylarca. Ben bir iki kere denedim güc bela alıyo ama cok emmiyo yine silikon uçla vermek zorunda kalıyorum
Denemeye devam et bence ben de ilk ayımızda silikon kullandım kurtulamiycam derken azmettim silikonla emerken birden silikonu cikarip veriyordum biraz emip kaciriyodu tekrar silikonu takiyordum yine emmeye baslayip kavrayinca cikariyodum benim gogusucumda hiç yok bir hafta sürmedi silikon birakmamiz 40 çıktığında artık tamamen bırakmıştık silikon çıkartıp verdiğimde gogus ucumu kacinca kayinvalidem bu bebe senin memeni sevmedi tak su silikon diyodu her seferinde çok ağırıma gitmişti sanırım azmimi kayinvalideme borcluyum

Yaa benim kızımda babasının tıpkısının aynısı kv bi kardeş yapsaymış eşime bu kadar benzemezmiş 9 ay içerde adamı kopyalamışım ben

Memeucunuzun olmamasini dert etmeyin memeucu olmasada emiyo az once yazdim 40 ciktiginda kurtuldum silikondan ama hala gogusucum yok oglum emerken gogus ucunu cikariyo bisekilde emme bittiğinde agzindan cikardiginda bende şaşırıyorum kocaman bi memeucu sonra sönüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…