2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Karaman 'dayım canım 13 martta da aramıştı hemşire memlekette olunca vurulamadık bizimde baya gecikmeli oldu. Nereden aldı eşin aşıyı eczanelerde olmuyor sanırım
Canım Karaman benim memleketim. Merkezdemisiniz?

Kızlar arkadaşım 10 haftalık hamile cinsiyeti çok merak ediyor bir bakabilirmisiniz bir fikriniz varmı

Eklentiler

• IMG-20190326-WA0003.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG-20190326-WA0002.webp
    21 KB · Görüntüleme: 34
Normal canim benim. Sirtim tutulmustu emzirmek istedigimde kitlendim kaldim dogrulamadim. Acile gittigimde rontgende istediler. Cok aukur iyiyim su an❤
Onu biliyorum akciğer filmi diye okudum yanlış okumadiysam ondan sordum çok geçmiş çok şükür iyisin artık

Daha almadık bizde canım fiyatıda bilmiyorum tam da doktorumuz 170 olabilir dedi ama netteki fiyatlar daha yüksek gözüküyor tek doz alınıyor 2. Dozda tekrar alınıyormuş

Ben bugün eczaneye sordum. Rotarix 260 küsür tek doz. Aile hekimi onu istedi. Bi de reçete yazıcam, öncesinde gel receteni al dedi Nilufer_3457

Kızlar arkadaşım 10 haftalık hamile cinsiyeti çok merak ediyor bir bakabilirmisiniz bir fikriniz varmı
Daha çok erken değil mi cinsiyet tahmini için :)) Arkadaşıma 13.haftada kız demişler 16.haftada erkek olduğu kesinleşti. Ben de 16.haftada öğrenmiştim. Yani şu an bişey demek için çoook erken

Çok hoşuma gitti paylaşayım dedim

Masallah amsn masallah hep devam etsin ya benimkide uykusuzluktan aglıyor biliyorum da ne yapsam uyumuyor sorunum o benim. 1bucuk saat memede kalio aksamlaru emzuk niyetine yoksa ciglikla agliyor.dalarsa orda daliyor sadece benim uyutma sorunum var evet gur baya benim hatta ben azaltnaya ugrasiyorum cunku kendi sacim kabariyi cok dalgali her yikama sinrasi duzlesturiyorum:) annemin gur. Bide dedigine gore bebekken kazitmis beni i gurlesturmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…