2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Biberonlarinda yaziyor canim bende ikitane var ikisindede yaziyor ama senmi gozden kacirdinki

Canım kilo alımı nasıl kızının 1.5 saat memede kalıyorsa seni emzik niyetine kullanıyor benim de öyleydi doymadığı için de ağlıyormuş mama verdikten sonra çok fark etti bizde eşimle çok üzülmüştük gazı var diye ağlıyor zannettik

Uzulmemeye çalışıyorum ama cok zor simdilik sakin ama cenaze geldimi cok kotu olacak etraf dun de cok agladim , halam henuz 39 yasinda ve 8 yasinda bi kizi var suan herkesten daha dirayetli gordukce ona daha cok uzuluyorum
Off daha cok genç kızı kücük allahım dayanma gücü versin sabır versin suan icim cız etti benim oğlum 9 yasında saçma bir empati yaptım kalbim sızıladi allah bu acıyı unutturacak başka bir acı vermesin hak rahmet eylesin ışıklar yoldaşı olsun

Cnim sizin meme reddi veya biberon reddi varmi? bende iki gün peynir sutlu kahve tukettim bebegim iki gündür sancidan gazdan uyumuyir.peynir tuketmiyirum normalde gazdan dolayi.

benim oğlan ağladığı zaman okadar strese giriyoruz ki esim bana ben eşime bağırıyorum.Oglum normal bebek gibi anlamıyor resmen evi başımıza yıkıyor

Şükür bizim 1 aylık aşımız da gelmiş yarın vurulacak haftaya cuma da 2 aylık aşısı var
Cnim siz nerde ikamet ediyorsunuz? biz Izmir'de oturuyoruz iki ay oldu aşıyı bekledik.dün esim gitti aldı vurduk çünkü nezaman geleceği belli değildi.ikinci asi perşembe

Cnim siz nerde ikamet ediyorsunuz? biz Izmir'de oturuyoruz iki ay oldu aşıyı bekledik.dün esim gitti aldı vurduk çünkü nezaman geleceği belli değildi.ikinci asi perşembe

Karaman 'dayım canım 13 martta da aramıştı hemşire memlekette olunca vurulamadık bizimde baya gecikmeli oldu. Nereden aldı eşin aşıyı eczanelerde olmuyor sanırım

bsebse canım doktorla görüştüm 15 Nisan da muayene ve rota virüsü aşısı olacak. 15 Nisa’na çocuk kardiyologuna da randevu aldım. Göz muayenesini de Ankara’da yaptırcam büyük ihtimal.

Sağlık ocağına da 16 Nisa’nda giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…