2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Geçmiş olsun canım bence de ateşi yoksa uyandırma dinlenmeye ihtiyacı var demek ki

Geçmiş olsun canım kuzuya

Canım calpol zorunlu olmadıkça verme ben aşıya gitmeden veriyorum rotanin yan etkisi neymid yarın bizde vurduracagiz
kuzum atesı cıktı 38lere ondamin verdım gece yaa. sorcam dr.a arkadasım bana demişti aşı için ates huysuzluk yapar dıye ıns yapmaz yazarım sıze de ilk dozds buymus bıde götururken buz kalıbı ile göturmemız gerekiyormus

Eklentiler

• 1553678176855-776630255.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 33
Suyu hazır da olsa kaynatmalısın ne olur ne olmaz her su markası temiz olmayabiliyor şişeleme aşamasını falan bilmiyoruz o yüzden kaynasın canm çok geçmiş olsun

Biz eczaneden aldığımız gibi sağlık ocağına gideceğiz

Teşekkür ederiz teyzesi yaralı kuş gibi yatıyor canım benim içim gitti
ah kıyamam cok güç öyle görmek bennde hüngüe hüngür kopmuştum zten duygusal anıma denk gelmişti allahtan rota agızdan salya sümük aglardım yoksa yne☺

ah kıyamam cok güç öyle görmek bennde hüngüe hüngür kopmuştum zten duygusal anıma denk gelmişti allahtan rota agızdan salya sümük aglardım yoksa yne☺
Aynen benim de gözlerim doldu zor tuttum kendimi :)) kesin rotanın da tadı iğrençtir zavallı çocuklar yaa

Aynen benim de gözlerim doldu zor tuttum kendimi :)) kesin rotanın da tadı iğrençtir zavallı çocuklar yaa
Evet ya kusuyorlar mış genelde ama azıcık da gitse fayda ediyormuş ona göre ayarlamışlar Kim bilir Bizlerde Bebekken nasıl ağladık ağlatıldık

Geçmiş olsun canım 1 bardak çok gibi dr a sorun bence bu suyu kaynatma konusu benimde kafamı karıştırıyor bende hazır suyu kaynatıp veriyorum. Mamasınıda aynı şekilde hazırlıyorum.

Evet ya kusuyorlar mış genelde ama azıcık da gitse fayda ediyormuş ona göre ayarlamışlar Kim bilir Bizlerde Bebekken nasıl ağladık ağlatıldık
Aa öyle mi iyi bari bizimki d vitaminini bile tükürüyor çünkü ay evet okulda filan da korkunçtu ben kapıya gelen aşıcıları hatırlıyorum ağızdan damlatıyorlardı ya ne berbat bi tadı vardı

Geçmiş olsun canım 1 bardak çok gibi dr a sorun bence bu suyu kaynatma konusu benimde kafamı karıştırıyor bende hazır suyu kaynatıp veriyorum. Mamasınıda aynı şekilde hazırlıyorum.
çok çok geçmiş olsun çok zor bir durum ya ılk yasadıgımda içim gitmişti elim ayagıma dolanmıstı bence de yanlış bir anlaşılma olmuş 1çay kaşığıdır o dili sürçmüştür dr.un ya

Anesteziyle mi bana 5 dkda krem vs surmeden direk taktilar valla :/ hormonluda hic adet gorulmeyebilirmis ebe adet gormemekte hic sorun degil dedi

Simdi baktim gittigidiyorda sampuan ve nemlendirici balm set var dedigin markanin 99 lira
Bu nemlendirici balm mi seninki baska urun mu acaba
Canim siparisim simdi geldi valla ikiside 200 ml koca krem sampuan 100 lira aldim guzel ozenli paketlenmiş almak istersen aklinda olsun D defne1453

Gecmis olsun kuzuya atessiz atlatir ins :) valla salak gibi dogum sonrasi demir hapi vitamin kullanmadim simdi etkilerini cekiyorum havalar cok guzellesti burada cocuklarla hep disaridayim :)

Ateş yormuştur onu canım. Biraz daha izle bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…