2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Teşekkür ederim cnm bilgi için. Ben yurdisinda olduğunu unutmuşum

canım benim oğlan da da yaklaşık bir hafta on gündür sümüklü kaka oluyor bazen hiç yok bazen de çok yoğun kan hiç görmedim sen de ki belirtiler nelerdi
Bütün bezleri kakalı ayrıca gürültülü kakasında yapıyor ve çok kötü kokuyor. Sonra mukus başladı o ara üsye den antibiyotik kullanıyorduk. Ben mukusu ondan zannettim atıyor diye düşündüm sonra artarak devam etti. Daha sonra nokta gibi kan gördüm mamayı değiştirdik. Dün de kan miktarı arttı. inşallah sizinki geçici birşeydir..

Masallah uc aylikta oldunuz 11 gun sonrada biz olacagiz insallah cok merak ediyorum boyunu kilosunu bu ay malesef besliyemedim minigi kac kilo alinmasi lazim bu ay siZin nasil kuzum
canm sıkma canını 900gram aldık 6790grolmuşuz kızlarda,3aylık ortalama normAl boy kılo 60cm 5800gr mıs erkeklerde de 61,5 cm 6400grammıs bu drlarn ortak görüşüymüş .en son kaçtınız. tabi bu degerlerın altust limiti de var

Emzik de tutmuyor

♡♡♡ insan sanalda olsa kurdugu arkadasliklara alisiyor dimi:)yokmu ocak annelerinin zengini hepimizi tatile gotursun

edosko canim anne sutu aliyor diye hatirliyorum o yüzden kilodan korkma az biraz haraketlenmeye basladimi gidiyor onlar zaten benimkide o civarlarda cok dusunmuyorum o yuzden ilerisi icin rahat olsun
Anladim canim.iyi bari..bebisken tombis guzelde.ilerde kotu.gerci herseyi kontrol altinda tutamayiz ama :)

Yok canım ya biz dr brown kullanıyoruz. Zaten biberonu haftada bir kaç sefer kullanıyoruz. Bazen işe gitmem gerekiyor o zamanda annem biberonla veriyor. Aventi alamamıştı benimki.

♡♡♡ insan sanalda olsa kurdugu arkadasliklara alisiyor dimi:)yokmu ocak annelerinin zengini hepimizi tatile gotursun

Aynen valla alışılıyor canım ahh ahhh yok o zenginlerden ne güzel olurdu ama topluca tatile gitsek bebeklerle tabi o sırada birer de bakıcımız olsa ohh mutluluklar bizim olur. Hayali bile güzel valla

Cektikce gelir aslinda ama.uykusundanda uyanamiyor sanirim..kizimda oyle .gozu kapali emiyor.gece hic uyanmadan :) ama benimki obur oldugu icin 15 dk dolu dolu yiyor sonra 3 saat yine uyuyor

Dimi .yigenimde oleydi.simdi 2.5 yasinda agzini zorla acip bi lokma yesin diye bakiyoruz..iste coguda azida dert :)

Bizim aynı ❤15 Pazar tesi günü ❤ rota var bizimde
Canım medisise gidecektin, peki hastanede rota aşısı var mıymış öğrenmiş miydin? Memorial’e sorduğumda var dediler yani ayrıca aşıyı alıp gitmeye gerek yok

20ml verdim az önce. Bir o kadar daha verebilirim ilerleyen saatlerde o kadar zaten.
Ne yapmıştı anneniz?

Nuk kauçuk damaklı bizim biberon
Dr bize damaklı önerdi
Kauçukta daha doğal bir malzeme değil
Silikon meme bana çok sert geliyor

gitmişken kendi dr.uma da uğradık. Alyaya bayıldı fotolar çekildi inst.a koyuyor hep ziyaretçilerıyle. diyor ki siz hemen bir çocuk daha yapın çok güzel yapıyorsunuz o da erkek olsun olur dedım ama ikiz olursa birini veriirim size. Güldürdü çok eşim de kıskanırdı genc diye ama çok da severdi özlemişiz garıp sekılde muayeneleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…