2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Zaten cogu kadin artik hormonluyu tercih ediyormus. Taktirmadan 2 gun once bunu konusmak icin randevu verdiler bayagi 2 sini anlattilar. Ebe dedi ki regl ile kirli kan atilmaz regl olmamak daha iyi bile dedi kan degerlerimiz dusmezmis, dollenmeyen yumurta kan ile atiliyormus o kadar. Adetleri cok sancili gecenlere Bakir hic onerilmiyormus daha cok agri yapar dediler.
6 hafta sonra ultrasonla kontrol edecekler yerini.
Taktirdintan 1 hafta sonra korunmayi birakabilirsiniz dediler.
Canim ben burada 400 frank odedim 180 spiral 220 iscilik oradada uygundur diye dusunuyorum
Teşekkür ederim cnm bilgi için. Ben yurdisinda olduğunu unutmuşum

canım benim oğlan da da yaklaşık bir hafta on gündür sümüklü kaka oluyor bazen hiç yok bazen de çok yoğun kan hiç görmedim sen de ki belirtiler nelerdi
Bütün bezleri kakalı ayrıca gürültülü kakasında yapıyor ve çok kötü kokuyor. Sonra mukus başladı o ara üsye den antibiyotik kullanıyorduk. Ben mukusu ondan zannettim atıyor diye düşündüm sonra artarak devam etti. Daha sonra nokta gibi kan gördüm mamayı değiştirdik. Dün de kan miktarı arttı. inşallah sizinki geçici birşeydir..:KK43:

Masallah uc aylikta oldunuz 11 gun sonrada biz olacagiz insallah cok merak ediyorum boyunu kilosunu bu ay malesef besliyemedim minigi kac kilo alinmasi lazim bu ay siZin nasil kuzum
canm sıkma canını 900gram aldık 6790grolmuşuz kızlarda,3aylık ortalama normAl boy kılo 60cm 5800gr mıs erkeklerde de 61,5 cm 6400grammıs bu drlarn ortak görüşüymüş .en son kaçtınız. tabi bu degerlerın altust limiti de var

Benim kız emziksiz nerdeyse uyumuyor. Ağzı hiç boş durmayacak. Gazı olduğunda kucağımda emzirir gibi tutup emziği ağzına verdiğimde uyuyor. Gazı yoksa koyduğum yerde uyuduğu da oluyor ama genelde kucakta uyumayı seviyor. Ya da yatırıp yanına yatınca da uyuyor. Ama emzik mutlaka olacak 😅 emzik deneyebilirsin canım eğer tutuyorsa bebeğin. Ben 3 tane emzik denedim en son tuttuğu bir taneyi buldum resmen iyi ki varmış emzik dedim
Emzik de tutmuyor :(

Allahım hakettik tabi ne güzel bir hayal. Canım uzun zamandır yoktun yokluğun hissediliyor.

Ohh maşallah kuzuya 🧿

Maşallah canım 🧿

Canım ben emzirip yatak odasına götürüyorum beşiğinde biraz sallayıp piş piş diyorum. Maalesef ninni söylemiyorum hiçde aklıma gelmedi. Uykuya Dalan’a kadar emzik var ağzında uyuduktan sonra genelde kendi atıyor.

Sağlık ocağı ile tarihleri sor canım aşı için şimdiden al tatilini hem motivasyon kaynağı olur tatili ayarlamak. Bende bakıyorum ama otel fiyatları uçmuş. 2 kişi 8-9 bin civarı acaba aynı paraya yurt dışına mı gitsek diye düşünmüyor da değilim.

♡♡♡ insan sanalda olsa kurdugu arkadasliklara alisiyor dimi:)yokmu ocak annelerinin zengini hepimizi tatile gotursun :D

Kuzum damakli biberon aldik onla veriyorum cocuk iki aydir ictigi biberondan icmiyor
Hic damakliyla eskiye nazaran iyi kucuuck bir biberon aldik denemelik iciyor onla koydeyim merkeze donmedim aventinde yok damaklisi artik bildigin bi marka varmi damakli biberon ucu olan nukta var bigaliba iyi olarak dr aventte yok

Yok canım ya biz dr brown kullanıyoruz. Zaten biberonu haftada bir kaç sefer kullanıyoruz. Bazen işe gitmem gerekiyor o zamanda annem biberonla veriyor. Aventi alamamıştı benimki.

♡♡♡ insan sanalda olsa kurdugu arkadasliklara alisiyor dimi:)yokmu ocak annelerinin zengini hepimizi tatile gotursun :KK70:

Aynen valla alışılıyor canım 😀 ahh ahhh yok o zenginlerden ne güzel olurdu ama topluca tatile gitsek bebeklerle 😀 tabi o sırada birer de bakıcımız olsa ohh mutluluklar bizim olur. Hayali bile güzel valla

olabilir uyku sersemi 2 fırt içiyor uyuyor sütüm de cok aşırı dolu dolu olmuyor haliyle artık gece of böyle devam ederse mama mı versem uyku diye bişey yok sersem gibiyim bazen abartıuor saat başı da kalkıyor
Cektikce gelir aslinda ama.uykusundanda uyanamiyor sanirim..kizimda oyle .gozu kapali emiyor.gece hic uyanmadan :) ama benimki obur oldugu icin 15 dk dolu dolu yiyor sonra 3 saat yine uyuyor

edosko edosko anne sütü alan bebek şimdiden obez olmaz korkma masallah sütün yaramış ek gıda dişler emekleme arkasından yürğme dal gibi bi genç kız olur bu kez de aman kilo alsa diye söylenirsin hiç takma 😉
Dimi .yigenimde oleydi.simdi 2.5 yasinda agzini zorla acip bi lokma yesin diye bakiyoruz..iste coguda azida dert :)

Bizim aynı ❤15 Pazar tesi günü ❤ rota var bizimde
Canım medisise gidecektin, peki hastanede rota aşısı var mıymış öğrenmiş miydin? Memorial’e sorduğumda var dediler yani ayrıca aşıyı alıp gitmeye gerek yok

1 bardak su nedir ya imkansiz bence yanlis demiştir dr cok gecmis olsun
Benim ilk cocgumda da oyle olmustu fitil atmadik gece oldugu icin ama annem baska bir yontem uygulamisti köyde oyle yaparlarmis aninda neyi var neyi yok boşalmıştı
20ml verdim az önce. Bir o kadar daha verebilirim ilerleyen saatlerde o kadar zaten.
Ne yapmıştı anneniz?

Kuzum damakli biberon aldik onla veriyorum cocuk iki aydir ictigi biberondan icmiyor
Hic damakliyla eskiye nazaran iyi kucuuck bir biberon aldik denemelik iciyor onla koydeyim merkeze donmedim aventinde yok damaklisi artik bildigin bi marka varmi damakli biberon ucu olan nukta var bigaliba iyi olarak dr aventte yok
Nuk kauçuk damaklı bizim biberon
Dr bize damaklı önerdi
Kauçukta daha doğal bir malzeme değil
Silikon meme bana çok sert geliyor

gitmişken kendi dr.uma da uğradık. Alyaya bayıldı fotolar çekildi inst.a koyuyor hep ziyaretçilerıyle. diyor ki siz hemen bir çocuk daha yapın çok güzel yapıyorsunuz o da erkek olsun😂 olur dedım ama ikiz olursa birini veriirim size. Güldürdü çok 😂 eşim de kıskanırdı genc diye ama çok da severdi özlemişiz garıp sekılde muayeneleri🤗

Back
X