2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim.Hepinizi tebrik ediyorum. Rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Benim üçüncü hamileliğim.Ama iki kızımda tüp bebek tedavisiyle oldu bu benim mucizem sürpriz oldu bize. Kalp atışıni duyana kadar inanamadım. Rabbime şükürler olsun,isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Kızlar benim lekelenmem devam ediyor hal karnımda arada ağrı oluyor . Belim çok ağrıyo doktorum normal olduğunu söylüyor ne yapıcağımk şaşırdım . Sanırım düşük yapıcam diyorum artık okadar umutsuz oldum ki

Hayırlı olsun canım sürpriz yapmış mucizen gözün aydın

Ay inşallah canım ağzından bal damlıyor,allah senden razı olsun içime su serptin.persembe günü benim de 6+5 olacak inşallah ben de görürüm bebeğimi.

Bnmde 6+3 tü dün ultrasona göre sata göre 6+1 de Olumsuz birşey söylemedi haftaya görürüz fln dedi ama bende tedirginim bi kaç gün sonra başka Dr gidip vajinal baktırmayı düşünüyorum
Canım ben inaniyorum güzel haberler alacağız senden Allah'ın izniyle

Canım lekelenme kahverengi ise korkma

Yaaaaa gerçekten mi :) allah hepinizden razı olsun.sizinle konuştukça içim rahatlıyor valla.bi daha gittin mi peki canım doktora 6+1 'den sonra ?
Yolk sac bebeğin varlığı ve var olacağının en büyük göstergesi o varsa doktorlar tmm diyorlar.sende bebişin göreceksin inşallah.

Bnmde 6+3 tü dün ultrasona göre sata göre 6+1 de Olumsuz birşey söylemedi haftaya görürüz fln dedi ama bende tedirginim bi kaç gün sonra başka Dr gidip vajinal baktırmayı düşünüyorum

Bence de birkaç gün bekle öyle git canım ben de perşembe gidecem.hakkimizda hayırlısı olsun.

Üzme kendini canım.her kanama düşük demek değil.bak doktorun normal demiş.bol bol dinlen ağır iş yapma sakın.

kara turp bulabilir miyim ki? Hamilelikte bi sıkıntı olmaz değil mi canım? Bide normalde bile zor içerdim bunu, şimdi bu bulantıyla daha da imkansız sanki

Çok kötü bir tadı olmuyor ama hamilelikte durum farklı tabii canım için almayabilir. Bir an önce geçer inşallah ya

Yaaaaa gerçekten mi :) allah hepinizden razı olsun.sizinle konuştukça içim rahatlıyor valla.bi daha gittin mi peki canım doktora 6+1 'den sonra ?

Benim de 6+2 de vajinal göründü canım. Diğer makine karından sadece yok ve keseyi gördü. İnşallah hayırlı haberlerle dönersin şimdiden kötü düşünme henüz erken

Kızlar dun falan böyle yoğun bulanma hissi yaşıyordum kusamasam da içim bulanıyordu, bugun de yok hiç mide bulantım dun suyu zor içen ben bugün normalim, mide bulantısının ara verdiği durumlar olur mu ya da korkmalı mıyım zaten çok tedirginim surekli kendimi dinliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…