2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba hoşgeldin bir mucize daha cok sevindim senin adına benimde tüp bebekle bir kızım var kardesi olsun diye 2 kes daha tup denedik olmadi hemen arkasina dogal oldu bu grupta boyle mucizler cok var cok şükür ❤

Rahim genişlediği için hafif bir sızı gibi bir ağrı normal. Gogislerin için de zeytinyağıyla masaj yapabilirsin canım.

C
Anim pregeston kullaniyomusun benimde oldu 3 gun gecti ama her lavaboya girince korkuyoorum vitmek bile istemiyorum

Selam kızlar.
Usumekten bahsedilmiş benim de ayaklarım üşüyor.

Ayrıca çok çabuk yoruluyorum dün alışverişe çıkmıştım dönüşte pertim çıkti. Oysa saatlerce gezen bir insanım normalde. Siz yorgunluktan yana nasilsiniz?

Ben de henüz yakınlar (anne-kayinvakide-abla-gorimce ) dışında kimseye söylemedim. Sürpriz olacak biraz :)

esenglvedat benim de oldu lekelenmem hatta dusuk tehlikem vardi bir hafta progestan kullandim. Şimdi iyi şükür.
Doktorun normal diyorsa her şey yolundadir inşaallah. Çünkü sonuçta onlar ultrason izlemesine göre konuşuyorlar. Orda sorun yoksa lekelenme normal olabiliyor. Hatta bazı lekelenmeler eski kan oluyormuş.

Benimde 1 hafta yoğun şekilde midem bulandı sonra bir anda bıçak gibi kesildi nerdeyse 1 haftadır hiç bulantim yok. Bu yüzden ben de endişelenip doktoruma gittim. Ultrasonda herşey normaldi, kalp atışını da tekrar duymuş olduk.
Demekki olabiliyor hamilelikte böyle şeyler. Ama gitmeseydim boşu boşuna stres yapmış olacaktım.

Teşekkür ederim :) ben daha kalp atışlarını duymadım cuma gününü bekliyorum randevu günümü nasıl geçecek bu 5 gün bilmiyorum şimdi gitsem duyulmaz belki daha 6+4 günlük bugün

Ay inşallah canım ağzından bal damlıyor,allah senden razı olsun içime su serptin.persembe günü benim de 6+5 olacak inşallah ben de görürüm bebeğimi.
Görürsün cnm için rahat olsun bazı doktorlar tam bı salak rahatlatmak yerine böyle gerizekalı bir şekilde konuşuyor hiç aldırış etme sen bu zamanlarını en güzel şekilde geçir hamileliğin ilk haftaları en güzel haftaları böyle şeyler yüzünden uçup gidiyor anın tadını çıkar

Evet bendede oluyor cnm bı gün kusuyorum hatta bı kaç gün kusmayim sonra yine kusuyorum bir gün istahim açık oluyor bir gün kapalı bebisin orda endişe etme

kizlar 7 haftalik hamileyim 6+1 de doktor randevusuna gittim kese var ama kalp atisini duyamadk.hamilelegimi ogrendigimden beri kahverengi akintim var ama dunden beri cogaldi.bu haftalarda benm gibi durum yasayan var mi acana.pazar oldugu icin doktora da ulasamiyorum.

Benimde ara ara oluyordu ama bugün çoğaldı cnm bide belim ağrıyo üstüne adet ağrısı gibi

Bugün daha sık lekelenme var . İlk başta akıntının arasında geliyodu şimdi direk kahverengi sulu geliyo bel ve kasım ağrım bar adet ağrısı gibi hiç ümidim kalmadı

İlk 3 ay kanaması olan çok kişi var canım, endişelenme ama en kısa zamanda doktoruna git ki progesteron versin. Kalp atışını en erken duyanlar 6+2 gibi duydular, daha geç döllenme olanlar 9. Haftaya kadar duyamayabiliyorlar. Rahat olmaya çalış, herşeyin hayırlısı...

Bugün daha sık lekelenme var . İlk başta akıntının arasında geliyodu şimdi direk kahverengi sulu geliyo bel ve kasım ağrım bar adet ağrısı gibi hiç ümidim kalmadı

Adet dönemin gelmiş olabilir mi? Benim adet günüm geldiğinde aynı adet ağrılarını yaşadım ve 3 gün boyunca canım tuzlu şeyler istedi, sonra geçti... İnşallah senin de geçer

Kusması olmayıp sadece iştahsız olupta kilo kaybı yaşayan varmı ya ben 2 kilo daha vermişim ama göbeğim şişkin duruyor aslında yiyiyorumda ama önceki gibi tabi değil ister istemez isteksizlik var yemek yemeye karşı çok fazla uyuyorum aslında yine kilo vermişim

Evet bendede oluyor cnm bı gün kusuyorum hatta bı kaç gün kusmayim sonra yine kusuyorum bir gün istahim açık oluyor bir gün kapalı bebisin orda endişe etme
Ayy teşekkür ederim ya bu bendeki endişe telaş bebişim doğana kadar geçmeyecek herhalde normalde de heyecanlı telaşlı panik biriyim gebelik olunca bu durum bende ikiye katlanıyor kendimle başedemiyorum :) ben

mrb canım benimde iki gündür lekelenmelerim var cuma akşamı acile gittim keseye baktı doktor sağlıklı sıkıntı yok dedi pruluton depot iğne yapıldı tedbir için doktorumuda aradık pazartesine kadar devam edrr
mrb canım benimde iki gündür lekelenmelerim var cuma akşamı acile gittim keseye baktı doktor sağlıklı sıkıntı yok dedi pruluton depot iğne yapıldı tedbir için doktorumuda aradık pazartesine kadar devam edrrse gel dedi tekrar hergün progestan alıyorum bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…