Aynı konudan bahsedecektim. Çıldıracağım az kaldı. Duşta her elimi attığımda bi ton dökülüyor. Evde her yer saç, üzerimden saçlar akıyor hiç sevmediğim bi durum doğum sonrası normalmiş ama azaltmak için ne yapabiliriz ben de merak ediyorum
Saç kıl tüy... Midemi bulandıran şeylerdir. Gına geldi artık... Dökülür demişlerdi, dökülmüyordu.ohh be diyordum. Olana bak! Şampuanım iyi, vitamin de kullanıyorum. Sinirlerim bozuluyor artık. Çünkü zaten ince telli ve azdır saçlarım, böyle giderse.... Hayatımda ilk defa gebeliğimde saçlarım gür oldu. Erkek traşı gibi kısacık istiyorum, eşim izin vermiyor. Kızımın da eli hep saçımda, nasıl yolluyorrrr
Bende 25 -26 da anne olsaydım şimdi 30 yaşındayım 2. Ye hazırlık yapıyor olurdum Sonra da bebek defteri kapanırdı oh mis, şimdi bekle bu büyüsün 35 yaşımda bi daha doğur oooo bi sürü daha iş
Bugun dogumgunum kizlar 28i devirdim. Ama kendimi hala 25te kalmis gibi hissediyorum. 2 seneye 30 olacagim. Hic birsey anlamadım valla bunca seneye ragmen :) hele cocuklardan sonra oncesi hic yasanmamis gibi geliyor
Ben kizili Yesil gozde çok begeniyorum ama kate Winslet birde christina hendricks favorilerim illa balik etlide olacak siyah kemikli gozlukte cok yakisir sana dusun:) yok kuzum biraz rengimi kullanayim sevdim sarisinligi :)
Bende 25 -26 da anne olsaydım şimdi 30 yaşındayım 2. Ye hazırlık yapıyor olurdum Sonra da bebek defteri kapanırdı oh mis, şimdi bekle bu büyüsün 35 yaşımda bi daha doğur oooo bi sürü daha iş
Aynen ya 2, 3 sene sonra tekrar bebek serüveni bir de ileri yaş hamileliklerde süreç sıkıntılı oluyor. Ablamla aramızda 5 yaş var aynı zamanda hamile kalmıştık o düşük yaptı 2.idi şimdi yeniden hamile bakalım
Tam tersi ruhum daha yasli bence bu saatten sonra ikinci cocuk nasil yapilir ki diye dusunurken buluyorum kendimi artik cocugum olamazmis gibi, sonra 28 yasinda oldugum geliyor aklima ya sabir diyorum
İyi ki doğdun musmutlu senelerin olsun =) aşağı yukarı hepimiz kiloluyuz aslında en iyi birbirmizi anlarız o yüzden koyabiliriz belki bi dahakine güncel foto paylaşalım
Tesekkur ederim canim benim ♡♡ tamam guncel resim acilisini bir ara yapayim ben photoshop falan yapip oradan buradan inceltmeyelim ama oldugumuz gibi su gobek cok can skici gercekten
Saç kıl tüy... Midemi bulandıran şeylerdir. Gına geldi artık... Dökülür demişlerdi, dökülmüyordu.ohh be diyordum. Olana bak! Şampuanım iyi, vitamin de kullanıyorum. Sinirlerim bozuluyor artık. Çünkü zaten ince telli ve azdır saçlarım, böyle giderse.... Hayatımda ilk defa gebeliğimde saçlarım gür oldu. Erkek traşı gibi kısacık istiyorum, eşim izin vermiyor. Kızımın da eli hep saçımda, nasıl yolluyorrrr
Sakın sakın kestirme. Bu geçiciymiş canım. Hamilelikte hormonlardan dökülmuyordu ya, şimdi o dökülemeyen saclar dökülüyormuş. Ben de bıktım ama az daha sabır geçecek
Sağol canım bugün sağlık ocağına götürdüm oradaki doktor üşütmüş dedi günde üç kez Canpolat ver Pazartesi tekrar bakalım dedi. Kendi doktoru ile görüşmeden vermeyeceğim ilacı. Tartım yaptılar 400 gr almış bakalım 4. Ay kilosunu ne olacak az kaldı zaten kontrole. Sen hangi güne randevu aldın canım
Tam tersi ruhum daha yasli bence bu saatten sonra ikinci cocuk nasil yapilir ki diye dusunurken buluyorum kendimi artik cocugum olamazmis gibi, sonra 28 yasinda oldugum geliyor aklima ya sabir diyorum
Tembelligini aklin turlu oyunlar oynayarak makul gostermeye calisiyor ama gerceklerden kacamiyorsun iste hiiic kacmaya calisma yapacaksin 2nci cocugu bir bakmissin kucaginda bir bébé daha 2 cocuklu yilmis anneler grubu cagiriyor seni. .. sesi duyuyor musun geeel geeel