Kizlar cuma gunu duyduk bebisin kalp sesini yazamadim buraya, kimseye soylememistik kalbini duymadan heveslendirmeyelum dedik. 3 gündür heycaninizi paylastik sevdiklerimizle. Cok guzel duygularmis. Rabbim isteyen herkese en hayirli zamanda versin insallah, kimsenin kucagini bos koymasin amin
Cuma gunu dr gittik kizlar baska dokturdu ve esimi odaya almak istemedi. Zorla girdik neyse dedim gecen hafta gelmistik tahliller felan vardi dedim. Sorunlu gebelik mi niye her hafta geliyosunuz dedi. Saka gibi
anlattim olayi kalbini dinlemeyegeldik dedim. Ultrason odasi gec dedi esin giremez dedi. Heycanliyiz onun da duymasini istiyorum dedim
neyseki cok zorluk cikarmadi. Ama esimi almasaydi muayene olmuycaktim. Cesit cesit insan var aklim almiyo bazen. Komikti yani. Boyle bi durum moralimi bozmalimiydi bilmiyorum. Cok da önemsemedim cunku bebegim saglikli ben saglikliyim cok sukur. Rabbim saglikla hayirla yavrularimizi elimize almamizi nasip etsin insallah. Dengesiz insanlar cok malesef. Bebegimiz icin daha guclu olmaliyiz. Rabbim bu surecte hepimizin yaninda olsun amin