2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar dr geldim malesef guzel haberler veremeyecem kesenin buyumesi durmus bebegi alttan bakmasina ragmen goremedik cok uzgunum cok sukur iki kizim var Rabbim olmauanlara versin simdi kurtaj korkusu sardi daha once 4 dusugum vardi dr bekleyelim bi hafta dedi

Benim ruyalarim genelde cikar ruyamda sarisin cok guzel bir oglan cocugu vardi atletini biraz kaka bulasmis bir suya giriyoruz ben sana nasil bakacam bakamayacagim diyorum ustunu yikadim bi kadina verdim onlar foto cektiriyolar ben uzaktan bakiyorum onlara cok uzuluyorum keske vermeseydim diyorum

canım çok üzüldüm rabbim tez zamanda hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin inşallah
rabbim evladlarına ömür versin arkadaşım

Allah yardimcin olsun canim... 2 kez kurtaj oldum bende iyi anliyorum seni .agrim sizim olmuyoda pskilojisi kotu... keske elden gelen bir sey olsa.neyseki senin sarilabilecegin evlatlarin var geride.

canım geçmiş olsun benimde cuma sahurda oldu canım. canım rahat ol allah hayırlısı ile nasip etsin
rabbimin mucizeleri bu kuzular unutma bizim için

merhaba arkadaşım hoşgeldin
kullandıklarımız aynı imiş ama bana decaviti kesti dr hamile kalmamla birlikte fazla gelir kilo yapar dedi bir dr sor istersen

Bugün tam 7+0. Aynen bir hafta sonra yani 7 haftalık olunca gidin demişti. Daha doğrusu kan sonucuma ve haftaya göre görünmesi gerekiyor demişti. Bugün akşama doğru randevum var bakalım
Bende 7+0 da gitmistim hem bebisi gorduk hem duyduk canim bizde ❤ins bugun sende ❤

gözün aydın canım sağlıkla kucağında gör evladını inşallah

Canım Allah sağlıklısını nasip etsin bir an önce toparlanırsın inşallah. Bir çoğumuz aynıyız kayıplar, kürtajlar yaşadık hiç kolay değil ama geçiyor.. En kısa zamanda hayırlı haberlerini almak nasip olsun.

Geçmiş olsun canım benim

Dun ben de kalp atisininduydum sukurbpek unudum yoktu kucuk diye Allahtan alet iyiymis ben de zayifim diye dinletebildi doktor yoksa bir hafta sonra tekrar gidecektim ilceden merkeze saglikla buyusunler insallah

Canım geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın çok üzgünüm senin adına

Hakkında hayrlisi olsun canım bende daha hic gitmedim Dr a bugün randevu alacam kısmetse 2 yaşında kızım çok çektim kizimda 24 haftada alacaz dediler kafası gelismiyor dediler .tek böbrek dediler .gelişim geri dediler ALLAHIM o 9 ay nasıl geçti bir ALLAH bir ben bilirim .ama çok sükur sağlıklı kizim .bu da mucize çift dikiş korunmaya rağmen kaldım .artık Dr dan biktığım için gitmek istemiyorum

KızlaR benim karnım çıkmaya başladı sabahları kontrol ediyorum kasık bölgem şişmeye başlamış normalde dümdüzdür göbegım hele sabahları. Gün içinde gaz oldugundan zaten 5aylık gb duruyor ama sabahları belli belirmeye başlamış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…