Karindan cnmCanim o zamn karından mı vajinal mı baktı
canım çok üzüldüm rabbim tez zamanda hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin inşallahKizlar dr geldim malesef guzel haberler veremeyecem kesenin buyumesi durmus bebegi alttan bakmasina ragmen goremedik cok uzgunum cok sukur iki kizim var Rabbim olmauanlara versin simdi kurtaj korkusu sardi daha once 4 dusugum vardi dr bekleyelim bi hafta dedi
Allah yardimcin olsun canim... 2 kez kurtaj oldum bende iyi anliyorum seni .agrim sizim olmuyoda pskilojisi kotu... keske elden gelen bir sey olsa.neyseki senin sarilabilecegin evlatlarin var geride.Kizlar dr geldim malesef guzel haberler veremeyecem kesenin buyumesi durmus bebegi alttan bakmasina ragmen goremedik cok uzgunum cok sukur iki kizim var Rabbim olmauanlara versin simdi kurtaj korkusu sardi daha once 4 dusugum vardi dr bekleyelim bi hafta dedi
Şubat görünümlü ocak annesi olacağım galiba
Herkese hayırlı olsun
iyi akşamalr kızlarr yazamadım bayadır haftasonu minik lekelenmem oldu yatıım bututn gun sonra tam duzeldim dedim ertesi gün gece tir tir titriyorum nası ama donuyorum acile zor attım kendimi dr aradım serum bağladılar neyse az kendime geldim ama ara ara ağrılarım oluyo haftaya pazartesi dr giidicem kese gördük kalp atışı görememiştik
pikolojim çok bozukk yalnız kilolu hamile kaldım ve yaş 40 devamlı kötü bişey olcak diye düşünceler var panik halim var sıkıntı basıyo ter boşalıyo çok mutsuzuzm 2 çocuğumu nası sevinçle heyecanla hamilelik gecirmiştim deişik duygulardayım Allah yardım eder inş 9 ay uyusam kalkmasam olur yani
Herkese Merhaba,
Uzun zamandır okuyordum sizleri ama yazmaya fırsatım bu güne kadar olmadı. Ben de ilk bebeğimi bekliyorum 9. Haftadayiz 32 yaşındayım ve İstanbuldayım
Sizlere sormak istediğim birşey var decavit ve progestan ve folbiol kullanıyorum bir kaç gündür hafif hafif bir kasinti başladı özellikle sırtımda. Başına böyle birşey gelen var mı ?
Kızlar sol kasığımda bir sancı var çözemediğim arada oluyor gidiyor bazen uzun sürüyor var mı böyle birşey yaşayan?
Bende 7+0 da gitmistim hem bebisi gorduk hem duyduk canim bizde ❤ins bugun sende ❤Bugün tam 7+0. Aynen bir hafta sonra yani 7 haftalık olunca gidin demişti. Daha doğrusu kan sonucuma ve haftaya göre görünmesi gerekiyor demişti. Bugün akşama doğru randevum var bakalım
Kizlar cuma gunu duyduk bebisin kalp sesini yazamadim buraya, kimseye soylememistik kalbini duymadan heveslendirmeyelum dedik. 3 gündür heycaninizi paylastik sevdiklerimizle. Cok guzel duygularmis. Rabbim isteyen herkese en hayirli zamanda versin insallah, kimsenin kucagini bos koymasin amin
Cuma gunu dr gittik kizlar baska dokturdu ve esimi odaya almak istemedi. Zorla girdik neyse dedim gecen hafta gelmistik tahliller felan vardi dedim. Sorunlu gebelik mi niye her hafta geliyosunuz dedi. Saka gibianlattim olayi kalbini dinlemeyegeldik dedim. Ultrason odasi gec dedi esin giremez dedi. Heycanliyiz onun da duymasini istiyorum dedim neyseki cok zorluk cikarmadi. Ama esimi almasaydi muayene olmuycaktim. Cesit cesit insan var aklim almiyo bazen. Komikti yani. Boyle bi durum moralimi bozmalimiydi bilmiyorum. Cok da önemsemedim cunku bebegim saglikli ben saglikliyim cok sukur. Rabbim saglikla hayirla yavrularimizi elimize almamizi nasip etsin insallah. Dengesiz insanlar cok malesef. Bebegimiz icin daha guclu olmaliyiz. Rabbim bu surecte hepimizin yaninda olsun amin
Ben suyu çok severim. Musluk suyu içemez oldum... Plastik şişeden su içemiyorum . Tadı kötü geliyor . Cam şişe buluyor eşimNe guzel..bizimde gecer insallah..su bile icemiyorum..khvaltiyi unuttum zaten.
Kizlar dr geldim malesef guzel haberler veremeyecem kesenin buyumesi durmus bebegi alttan bakmasina ragmen goremedik cok uzgunum cok sukur iki kizim var Rabbim olmauanlara versin simdi kurtaj korkusu sardi daha once 4 dusugum vardi dr bekleyelim bi hafta dedi
Geçmiş olsun canım benimKizlar dr geldim malesef guzel haberler veremeyecem kesenin buyumesi durmus bebegi alttan bakmasina ragmen goremedik cok uzgunum cok sukur iki kizim var Rabbim olmauanlara versin simdi kurtaj korkusu sardi daha once 4 dusugum vardi dr bekleyelim bi hafta dedi
10. Haftadan sonra belki azalir jisiye gore degisen bisey tabi insallah canimNeeeeay daha kotu olmam olmayiz insallah..
Canım geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın çok üzgünüm senin adınaKizlar dr geldim malesef guzel haberler veremeyecem kesenin buyumesi durmus bebegi alttan bakmasina ragmen goremedik cok uzgunum cok sukur iki kizim var Rabbim olmauanlara versin simdi kurtaj korkusu sardi daha once 4 dusugum vardi dr bekleyelim bi hafta dedi
Hakkında hayrlisi olsun canım bende daha hic gitmedim Dr a bugün randevu alacam kısmetse 2 yaşında kızım çok çektim kizimda 24 haftada alacaz dediler kafası gelismiyor dediler .tek böbrek dediler .gelişim geri dediler ALLAHIM o 9 ay nasıl geçti bir ALLAH bir ben bilirim .ama çok sükur sağlıklı kizim .bu da mucize çift dikiş korunmaya rağmen kaldım .artık Dr dan biktığım için gitmek istemiyorumKizlar dr geldim malesef guzel haberler veremeyecem kesenin buyumesi durmus bebegi alttan bakmasina ragmen goremedik cok uzgunum cok sukur iki kizim var Rabbim olmauanlara versin simdi kurtaj korkusu sardi daha once 4 dusugum vardi dr bekleyelim bi hafta dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?