- 11 Mayıs 2013
- 411
- 435
- 103
Ben ise gidemez hale geldim canim resmen her kokudan midem bulaniyo temiz olan kokular bile etkiliyo mutfagima girmek istemiyorum resmen napcaz ne zamn gecicek bi azalsa bariGünaydın kızlar çok yoğun iş temposu ve benim artan mide bıulantılarıma sabah kusmalar eklendi. Günler geçmiyor sanki midemi yerinden söküp atasım geliyor
Kıskançlık illa ki olacak ama insallah psikolojik olarak da çok etkilenmez. Bu da bizim elimizde. Kardeşi doğduğunda kötü hissetmesini istemiyorum hiç.ohh ohh masallah kiskanc mi oglusun bnmki cok kiskanc
Daha cok varmis ya herkes hamilelikte kilo alir ben iyice zayifladim valla ya16.hafta insallah
İnşallah azalır ama sanki daha çok artmaya başladı benim.Ben ise gidemez hale geldim canim resmen her kokudan midem bulaniyo temiz olan kokular bile etkiliyo mutfagima girmek istemiyorum resmen napcaz ne zamn gecicek bi azalsa bari
Gozun âydn canim ben gitmedim daha kucuk diye cuma gunu gitcem ins kalp atisini dinlemeyeDun ben de kalp atisininduydum sukurbpek unudum yoktu kucuk diye Allahtan alet iyiymis ben de zayifim diye dinletebildi doktor yoksa bir hafta sonra tekrar gidecektim ilceden merkeze saglikla buyusunler insallah
Allah sabır versin canım Bir daha yaşamazsın umarım tekrar düşünüyorsan bu düşüklerin nedeni ne araştır derim. Inşallah sağlıkla gelir yenidenKizlar dr geldim malesef guzel haberler veremeyecem kesenin buyumesi durmus bebegi alttan bakmasina ragmen goremedik cok uzgunum cok sukur iki kizim var Rabbim olmauanlara versin simdi kurtaj korkusu sardi daha once 4 dusugum vardi dr bekleyelim bi hafta dedi
İnşallah azalır ama sanki daha çok artmaya başladı benim.[/QUOTE
Sendemi bisi yiyemiyosun canim ya cok uzuluyorum kucuk kalir vitamin almaz kendimi suclu gbi hissediyorum dogru duzgun hic biso yiyemiyorum gesemde midemde cok zor kalmiyo
İlk hamileliğimde çıkmıştı ben de guatr. Bebeğin gelişimini çok etkiliyor o yüzden ilaç kullanmak önemli. İlaç verdi mi doktorun canım ?Kızlar günaydın bir şey sormak istiyorum benim tsh değerim yüksek çıkmıştı 4.89 doktor dahiliyeye görünmemi istedi bende gittim ve guatr çıktı 9mm küçük dedi doktor ilaç yazdı aranızda guatrı olan var mı doktor çocuğa bi zararı olmaz dedi ama bende korktum yani
Sen çok zayıfsın canım. Sen de belli olmaya başlamıştır. Nasıl bir duygu :)KızlaR benim karnım çıkmaya başladı sabahları kontrol ediyorum kasık bölgem şişmeye başlamış normalde dümdüzdür göbegım hele sabahları. Gün içinde gaz oldugundan zaten 5aylık gb duruyor ama sabahları belli belirmeye başlamış:)
Canım ben artık midem de birşey tutamıyordum kilo vermiştim drum serum veriyordu hep bir de belli bir kilo altına düşünce gebelik zehirlenmesi başlıyormuş onu önlemek için içtim mecbur Elhamdulillah kızım sağlıklı hiç bir sorunu yok inşallah olmaz da sen de içine sinmiyorsa dayanabildiğin kadar dayan dayanamadığın yerde içersin inşallah bir an evvel biter bulantılarımız ben de gün geçtikçe kötüleşiyorum sankiahha canim doktirum bana da zofran verdivama nette de bazi doktorlar siddetlr karsi sabah ictim bi tane ama tereddute dustum sen ne kadar kullandin ilk brbeginde bi soruna sebep oldu mu?
Canım Allah yardımcın olsun diğer tarafta şefaatçin olsun inşallah ben de yaşadım bir kürtaj manevi olarak yıpratıcı ama karşılığı Rabbim katında çok büyük Allah Diğer yavrularına ömür versinKizlar dr geldim malesef guzel haberler veremeyecem kesenin buyumesi durmus bebegi alttan bakmasina ragmen goremedik cok uzgunum cok sukur iki kizim var Rabbim olmauanlara versin simdi kurtaj korkusu sardi daha once 4 dusugum vardi dr bekleyelim bi hafta dedi
Ben de verdim galiba ilaclarla sadece gunu gecirecek kadar yiyebiliyorum basim tutmasun diye mecburiyetten o daDaha cok varmis ya herkes hamilelikte kilo alir ben iyice zayifladim valla ya
Sagol canim insallah siz de duyarsiniz ama bitmiyor ki kaygi simdi de bulanto kusma icin ilac kullaniyorum ondan tedirginim tamamen Allaha emanet kuzularimizGozun âydn canim ben gitmedim daha kucuk diye cuma gunu gitcem ins kalp atisini dinlemeye
Evet zayıfım dıye bellı oluyor kuzum ya bı garıp boyle karnımı ıcıme cekmeye calısıyorum mesela orası ınmıyor hosuma gıdıyor ılkkez yasıyorum ya :) dr.um kılon cokguzel sakın alma daha gereksız kılo dedı bana ıcımı rahatlattı:)İlk hamileliğimde çıkmıştı ben de guatr. Bebeğin gelişimini çok etkiliyor o yüzden ilaç kullanmak önemli. İlaç verdi mi doktorun canım ?
Sen çok zayıfsın canım. Sen de belli olmaya başlamıştır. Nasıl bir duygu :)
Bende cok icerdim de..1.haftadir zorla gunde 3 4 bardak..ayran iciyorm..sikma meyve suyu..Ben suyu çok severim. Musluk suyu içemez oldum... Plastik şişeden su içemiyorum . Tadı kötü geliyor . Cam şişe buluyor eşim
Rabbim yardımcın olsun İnşallah kuzunu sağlıkla kucağına alırsınKizlar bnm dusuk tehlikem varmis. Iki kez turuncu lekem geldi cok az. Kasik agrilarim da oluyor duzensiz. Kendi doktorum izinliydi devletteki baska bir doktora rica ederek poliklinikten muayene oldum. Annemlere geldim yatiyorum. Dua edin nolur...
Dun ben de kalp atisininduydum sukurbpek unudum yoktu kucuk diye Allahtan alet iyiymis ben de zayifim diye dinletebildi doktor yoksa bir hafta sonra tekrar gidecektim ilceden merkeze saglikla buyusunler insallah
KızlaR benim karnım çıkmaya başladı sabahları kontrol ediyorum kasık bölgem şişmeye başlamış normalde dümdüzdür göbegım hele sabahları. Gün içinde gaz oldugundan zaten 5aylık gb duruyor ama sabahları belli belirmeye başlamış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?