2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın kızlar çok yoğun iş temposu ve benim artan mide bıulantılarıma sabah kusmalar eklendi. Günler geçmiyor sanki midemi yerinden söküp atasım geliyor
Ben ise gidemez hale geldim canim resmen her kokudan midem bulaniyo temiz olan kokular bile etkiliyo mutfagima girmek istemiyorum resmen napcaz ne zamn gecicek bi azalsa bari

ohh ohh masallah kiskanc mi oglusun bnmki cok kiskanc
Kıskançlık illa ki olacak ama insallah psikolojik olarak da çok etkilenmez. Bu da bizim elimizde. Kardeşi doğduğunda kötü hissetmesini istemiyorum hiç.
Şuan da çok seviyor bebekleri. Kardeş de istiyor. Bakalım. Senin ki daha küçük dimi

Ben ise gidemez hale geldim canim resmen her kokudan midem bulaniyo temiz olan kokular bile etkiliyo mutfagima girmek istemiyorum resmen napcaz ne zamn gecicek bi azalsa bari
İnşallah azalır ama sanki daha çok artmaya başladı benim.

Dun ben de kalp atisininduydum sukurbpek unudum yoktu kucuk diye Allahtan alet iyiymis ben de zayifim diye dinletebildi doktor yoksa bir hafta sonra tekrar gidecektim ilceden merkeze saglikla buyusunler insallah
Gozun âydn canim ben gitmedim daha kucuk diye cuma gunu gitcem ins kalp atisini dinlemeye

Merhaba bayanlar. Bende de mide bulantısı var yoğun bir şekilde hem de. İlk hamileliği de bu kadar olmuyordu. Mutfağa zorla giriyorum ve yaptığım yemekleri yiyemiyorum. İnşallah çabucak geçer bulantılar.

Allah sabır versin canım Bir daha yaşamazsın umarım tekrar düşünüyorsan bu düşüklerin nedeni ne araştır derim. Inşallah sağlıkla gelir yeniden

İlk hamileliğimde çıkmıştı ben de guatr. Bebeğin gelişimini çok etkiliyor o yüzden ilaç kullanmak önemli. İlaç verdi mi doktorun canım ?

Sen çok zayıfsın canım. Sen de belli olmaya başlamıştır. Nasıl bir duygu :)

ahha canim doktirum bana da zofran verdivama nette de bazi doktorlar siddetlr karsi sabah ictim bi tane ama tereddute dustum sen ne kadar kullandin ilk brbeginde bi soruna sebep oldu mu?
Canım ben artık midem de birşey tutamıyordum kilo vermiştim drum serum veriyordu hep bir de belli bir kilo altına düşünce gebelik zehirlenmesi başlıyormuş onu önlemek için içtim mecbur Elhamdulillah kızım sağlıklı hiç bir sorunu yok inşallah olmaz da sen de içine sinmiyorsa dayanabildiğin kadar dayan dayanamadığın yerde içersin inşallah bir an evvel biter bulantılarımız ben de gün geçtikçe kötüleşiyorum sanki Allah'a emanet kuzular

Canım Allah yardımcın olsun diğer tarafta şefaatçin olsun inşallah ben de yaşadım bir kürtaj manevi olarak yıpratıcı ama karşılığı Rabbim katında çok büyük Allah Diğer yavrularına ömür versin

Gozun âydn canim ben gitmedim daha kucuk diye cuma gunu gitcem ins kalp atisini dinlemeye
Sagol canim insallah siz de duyarsiniz ama bitmiyor ki kaygi simdi de bulanto kusma icin ilac kullaniyorum ondan tedirginim tamamen Allaha emanet kuzularimiz

Evet zayıfım dıye bellı oluyor kuzum ya bı garıp boyle karnımı ıcıme cekmeye calısıyorum mesela orası ınmıyor hosuma gıdıyor ılkkez yasıyorum ya :) dr.um kılon cokguzel sakın alma daha gereksız kılo dedı bana ıcımı rahatlattı:)

Kizlar bnm dusuk tehlikem varmis. Iki kez turuncu lekem geldi cok az. Kasik agrilarim da oluyor duzensiz. Kendi doktorum izinliydi devletteki baska bir doktora rica ederek poliklinikten muayene oldum. Annemlere geldim yatiyorum. Dua edin nolur...
Rabbim yardımcın olsun İnşallah kuzunu sağlıkla kucağına alırsın

Kızlar selam ben geldim. C.tesi günü sadece keseyi görebildik bide dr çok canımı sıktı ilgisiz saçma sapan davrandı. Eşim sinirlendi hemen hastaneyi, doktoru falan değiştirdik. İyi ki değiştirmişiz, yeni gittiğimiz hastanede bir ton test yapıldı D vitaminim baya bi eksik çıktı, kan sulandırıcı iğnelere de başladım. İnşallah bu c.tesi görürüz bebişi ya

Bu arada sürekli mide bulantısı, ne yesem çıkarıyorum... Siz de durumlar nasıl?

Dun ben de kalp atisininduydum sukurbpek unudum yoktu kucuk diye Allahtan alet iyiymis ben de zayifim diye dinletebildi doktor yoksa bir hafta sonra tekrar gidecektim ilceden merkeze saglikla buyusunler insallah

canım gözün aydın hayırlısı ile rabbim kucağında göstersin

benim karnım oğlumda da çabuk çıkmıştı bunda da kimseye hamileyim dememe gerek kalmıyor göbek kendini belli ediyor :)) karın iç yapın dar ise karnın daha çabuk çıkıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…