Gunaydin anneler 3 saatlik uyku ile güne baslamis bulunmaktayim , cokfena kulak agrim tuttu agri kesiciyle gecmedi boğazıma kdr indi ve bugun asilarimiz var pufff
Bendim canım Solgar marka kullanıyorum bir de gnc var galiba. Sabah 2, öğlen 2 ve akşam 2 tane içiyorum. Yan etkisi biraz iştah açıyor galiba. Ben zaten homini gırtlak olduğum için pek bir şey değişmedi ama daha önce okuduğum yorumlar o yöndeydi
Gunaydin anneler 3 saatlik uyku ile güne baslamis bulunmaktayim , cokfena kulak agrim tuttu agri kesiciyle gecmedi boğazıma kdr indi ve bugun asilarimiz var pufff
Günaydın kuzum Ben hamileyken indirimden yakalamıştım tabak ve önlük Şimdi baktım her şey tükenmiş nerdeyse Acaba babymall mağazalarında da geçerli midir bu indirim
Papatyamaviss
biz aşıyı olduk geldik ilkinde ağlamadı da diğerinde ağladı uzun sürmedi bu kez ağlaması uyuyor bakalım şimdi 2.ay ateş yapan koldan vurulanmış ZzeLina
demişti bacakta şişme olabilir dedi şişen olmuş muydu
Papatyamaviss
biz aşıyı olduk geldik ilkinde ağlamadı da diğerinde ağladı uzun sürmedi bu kez ağlaması uyuyor bakalım şimdi 2.ay ateş yapan koldan vurulanmış ZzeLina
Benim kızın sol bacağındaki aşısı şişmişti yani şişmeden kastım aslında aşı içeride dağılmamış elimle dokunduğumda sert bir şekilde aşı elime geliyordu, doktora sordum napayım diye kolanyalı Pamuk’la saat başı ovala masaj yap demişti oyle dağıldı o top gibi sert olan yer
Papatyamaviss
Geçmiş olsun kuzum bizde olmadı şişme.. ilkinde bizimki de ağlamadı hemşire bu acıtmaz dedi 2. De yakıyormuş ama çok ilginç iğnenin girişi acıtmıyor aşıya ağlıyorlar:))
Geçmiş olsun kuzum bizde olmadı şişme.. ilkinde bizimki de ağlamadı hemşire bu acıtmaz dedi 2. De yakıyormuş ama çok ilginç iğnenin girişi acıtmıyor aşıya ağlıyorlar:))
Sağ ol kuzum aynen ya ama içim gidiyor da yapacak bir şey yok :)) Bir de artk dr kontrollerinde de ağlıyor muayene de dr u tanıyor galiba dr kendi bebeğine iğne yapmış bana bir süre altını aldırmamıştı dedi
Sağ ol kuzum aynen ya ama içim gidiyor da yapacak bir şey yok :)) Bir de artk dr kontrollerinde de ağlıyor muayene de dr u tanıyor galiba dr kendi bebeğine iğne yapmış bana bir süre altını aldırmamıştı dedi
Papatyamaviss