2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok sağol canım
Benim de iştah epey açık olduğu için beni de etkilemez sanırım o zaman

Günaydın hanımlar ❤❤ oioi fırsatları kaçırmayın bardak tabak önlük aldım ben bir tabak fiyat ina 3 ürün ❤
Günaydın kuzum Ben hamileyken indirimden yakalamıştım tabak ve önlük Şimdi baktım her şey tükenmiş nerdeyse Acaba babymall mağazalarında da geçerli midir bu indirim

Benim kızın sol bacağındaki aşısı şişmişti yani şişmeden kastım aslında aşı içeride dağılmamış elimle dokunduğumda sert bir şekilde aşı elime geliyordu, doktora sordum napayım diye kolanyalı Pamuk’la saat başı ovala masaj yap demişti oyle dağıldı o top gibi sert olan yer

Geçmiş olsun kuzum bizde olmadı şişme.. ilkinde bizimki de ağlamadı hemşire bu acıtmaz dedi 2. De yakıyormuş ama çok ilginç iğnenin girişi acıtmıyor aşıya ağlıyorlar:))

Geçmiş olsun kuzum bizde olmadı şişme.. ilkinde bizimki de ağlamadı hemşire bu acıtmaz dedi 2. De yakıyormuş ama çok ilginç iğnenin girişi acıtmıyor aşıya ağlıyorlar:))

Sağ ol kuzum aynen ya ama içim gidiyor da yapacak bir şey yok :)) Bir de artk dr kontrollerinde de ağlıyor muayene de dr u tanıyor galiba dr kendi bebeğine iğne yapmış bana bir süre altını aldırmamıştı dedi

çok bilmiş bunlar bizimkide aşıya giderken gülücük saçıyordu dönüşte sesleniyoruz yüzümüze bile bakmadı küstü galiba

Bizde olduk geldikvalla 2.de aglar gibi olup hemencecik sustu cok sukur bana da olmaz fln dedi ama birde rota olduk ya napcakbilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…