2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım eczanedenmi alıyorsun birde fiyatı nedir acaba...

İki gündür herşeye ağlıyor. Hiç yanından uzaklasamiyorum. Gene iki aylık zamanlarina döndü. Uyanincada ağlıyor. Bir parka götürünce susuyor etrafa bakıyor oynuyor. Kakasını da yapmadı iki gündür. Bacaklarını kaldırıyorum kaka yapsın diye onada kızıyor. Bu ara çok çeşitli yemek yaptım eşimin ailesini iftara çağırmıştım onlardan yedim, onlar mı dokundu acaba. Banyo yaptırdım uyuttum uyanmasina korkuyorum. Çok nazlı oldu ya

Benim aklima tek birsey geldi sen boyle deyince, genelde bizde de cok oluyor cunku ne kadar akila getirmesemde nazar degmistir. Kalabalik gördü çünkü masallah cokta tatlıymış bebegin Allahim bagislasin yavrularimizi ❤

Günaydın kuzum Ben hamileyken indirimden yakalamıştım tabak ve önlük Şimdi baktım her şey tükenmiş nerdeyse Acaba babymall mağazalarında da geçerli midir bu indirim
Canım ben aradım geçerliymiş mağazalarda da internetten yetişmedim bitmiş gideceğim bende

Ben yine cildirmalardayim. Ne zmn agzimi acsam bugünlerde iyi diye basliyor gene . 11.15 de girdim odasina esniyordu uykusu geldi diye. 45 gece oldu agliyor dayanmam lazım istedigini yapmamaliyim diye inat ettim. Bu saate kdr uyumadi agladi sonuç deliren bi ben. Sinirden aglayan bi ben. Yatagindn kaldrilip ne hali varsa gorsun uyumazsa uyumasin diye iceri getirilen bir bebek

ben de delirxem dün 12 se uyudu sabah 7. 30 dan beri uyumadı yatırıyorum zar zor 10dk sonra uyanıyor sabrım tükeniyor valla

İnanırmısın aynı ben. 3 gündür ne olduysa oldu doğru düzgün uyku yok. Bir derdi varda benmi anlamıyorum delirmek üzereyim. Uykusu yok desem oda değil deli gibi uykusu var offf.

Ben saldim gitti valla ben salınca psikolojim duzeldi sinirlencek bisey kalmadibebek mutlu ben mutlu isterse 10 da uyusun isterse 10 da kalksin

Senin dedigin burgulu bilezik galiba ucburgululardan
trabzon burmasi degil

Niye kendine yazık ediyorsun canım ya sen stres oldukça daha da zor durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…