2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar minicadde diye bir siteden alışveriş yaptınız mj hiç güvenebilir miyim

Geçmiş olsun kuzum bizde olmadı şişme.. ilkinde bizimki de ağlamadı hemşire bu acıtmaz dedi 2. De yakıyormuş ama çok ilginç iğnenin girişi acıtmıyor aşıya ağlıyorlar:))
Kiz sagımcı napyon bizim ya makina guzel sagmiyor yada sutum sanirim azaldı gelmiyor artik kac saat bekliyorum yetmiyor sut eskiden cope atacak sutum bile vardi simdi cocuga yetmiyor cocugun sut icimide azaldi 600cc dustu o halde yetmiyor bazen makina ceksemmi cekmesemmi diye tereddutte kaliyor peceteyle guzelce kuruladim daha iyi sanki ama ilk gunku kuvveti kalmamis

İnternette var cnm amway fırın jeli benimde almam gerekiyor yada etrafında üye olan biri varsa getirtebilirsin
Etrafimda insan yok en iyisi netten getiriyim o marka suda guzel tavsiye ederim baska urun varmi getirmisken toptan halledim

Benimki kesilmek üzere zaten son demlerini içiyor bnm kız her defasında kuruluyorum bende ama çok sık kullanıldığı için lastik kısmı gevşiyor galiba yinede çekiyor ama

Etrafimda insan yok en iyisi netten getiriyim o marka suda guzel tavsiye ederim baska urun varmi getirmisken toptan halledim
Yok kuzum bnmde çıkartamadığım bir kaç leke var eşim sağolsun ben yokken halletmiş onlar için araştırdım bende hiç birşey çıkarmadı karbonat sirkede denedim bunu deneyeceğimm unutuyorum hep bende vereyim sipariş

Cnm bizim şişme oldu elimle Dokununca beze gibi geliyor kolonya bastım ara sıra da ovaladım ama hala var çok minik
İnanırmısın aynı ben. 3 gündür ne olduysa oldu doğru düzgün uyku yok. Bir derdi varda benmi anlamıyorum delirmek üzereyim. Uykusu yok desem oda değil deli gibi uykusu var offf.

Aynı aynı inan sabah 8 den beri anca uyuttum sürekli ağlıyor uyumak istemiyor ama çok uykusu var yastıktan kalkmaya çalısıyor dönmeye çalısıyor ki benim kızım 1,5 saatte bir uyuyan bir bebekten bu hale geldi son 3 4 gündür. 4.ay atağı büyük ihtimalle uyku gerilemesi yapıyor

ben de delirxem dün 12 se uyudu sabah 7. 30 dan beri uyumadı yatırıyorum zar zor 10dk sonra uyanıyor sabrım tükeniyor valla
İnanırmısın aynı ben. 3 gündür ne olduysa oldu doğru düzgün uyku yok. Bir derdi varda benmi anlamıyorum delirmek üzereyim. Uykusu yok desem oda değil deli gibi uykusu var offf.

Aynen uykusu olmasa umrumda olmayacak ama cok zorluyor cok
Ben saldim gitti valla ben salınca psikolojim duzeldi sinirlencek bisey kalmadibebek mutlu ben mutlu isterse 10 da uyusun isterse 10 da kalksin
Niye kendine yazık ediyorsun canım ya sen stres oldukça daha da zor durum.
Salicm canim da durmuyor ki. Uyumasin diyorum bu sefer de uykusu var agliyor. Kucakta agliyor oyunda agliyor balkonda agliyor :/ uyumasa aglamasa bisi yaomicam ama

Benimki kesilmek üzere zaten son demlerini içiyor bnm kız her defasında kuruluyorum bende ama çok sık kullanıldığı için lastik kısmı gevşiyor galiba yinede çekiyor ama
Yok ben kurulamiyorum artk makinayi bile yikamiyorum sagip dolaba koyuyorum

Eskiden bende firin calistirirdim hafif isindimi icine karbonatli sirke doker saatlerce surt bakalim ama piril piril simdi vaktim yok halimde yok soyle sıkıp sileyim waw olsun

Aynen uykusu olmasa umrumda olmayacak ama cok zorluyor cok

Salicm canim da durmuyor ki. Uyumasin diyorum bu sefer de uykusu var agliyor. Kucakta agliyor oyunda agliyor balkonda agliyor :/ uyumasa aglamasa bisi yaomicam ama
O zorluyorinsani evet , ama kendi kendine uyumasini istediğin icin oluyo bi ara 3 hafta kdr benim bebegin de kendilignden uyuyordu sonra bir bozuldubirdaha olmadi uykusu var 45 dk 1 saar denedim agliyor uyumuyor gozler kapali 2 3 derken olmicak dedim biraktim min destekle uyutmaya calisiyorum birde sicak fln derken hergunleride bir degil , bak mesela ben gece 3bucuktan beri uyumuyorum uyuyamiyorum kulakk agrisi sicak boğazıma vurdu derken yok olmuyor belki onunda bi dersi vardir bi gunu bi gunune tutmuyo malesef e bebek bunlarda robot degil ki insan yani canim

malesef bazen bebeklerinde inadı tutuyor.kaç saattir uyanık benim oglan uykuda beslendiği uyumasi lazim tam bir saattir uyutmaya çalışıyorum bacakların koptu eeee eee pıış demekten yuzum yamuldu

bilmiyorum ki o atak zamanlarını pek takip edemiyorum canım olabilir ama

Deneyeceğim Antep sofrası çok güzeldir komşumuz Antepli idi bayılırım yemeklerine sende Allah bilir neler neler dokturuyorsundur
evet canım kendimize has yemeğimiz farklı tatlarımız çoktur çocuklqrdan genelde ben kolay şeyler yapıyorum bizim yemekler daha zahmetli ve agır oluyor birgün misafirim ol sana da döktüreyim canım
[/QUOTE]

İnşallah çok isterim nasip hiç belli olmaz belki birgün

Merhaba hanımlar

Benim yazlık kışlık düzenleme bitmedi dünden beri makine ütü cekass arasında geçiriyorum saatleri
Öğle uzeri ücretsiz izne ayrılmam nedeniyle maaş iadesi yaptım defterdarlığa pistik ne sıcak vardı birde pazartesi hesaplandı ödeme üç günde faiz aldılar ne deyim pess bir süre koy yatirilnaz ise faiz al

Kızlar vakıfbsnkta günlük para çekme limiti 2000 TL siz onun üzeri çekerseniz hesabınızdan 30 TL çekiliyor ek hesaptan çekmedim maaşımı çekip maliyeye yatırmak için kendi paramı çekebilmek için toplu 30 TL aldı bankamatik hakkımı helal etmiyorum bu bankaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…