2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Oyy bizim gibi ağır geçiriyor 11 yaşındaki oğlun çok geçmiş olsun pasalara

Allah zihin gün açıklığı versin oglusuna canım

Benim 14 yıl önce 62 Gr 22 ayar setini 1000 TL'ye almıştık sanırım alyanslar da dahildi bu fiyata şimdi 13-14 bin TL altın iyi kazandırıyor 2005 ye 33 TL idi çeyrek şimdi 410 TL

gonlunuze göre arabanizi alırsınız ìnşallah

Canım bende amwaydan aldığım fırın temizleyici var memnunum ama bunu yapacak zaman yok

Eklentiler

• IMG_20190530_135219.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 28
Çok yoruldum ya 2 gündür valiz hazırlamaktan beynim sulandı resmen hala da bişeyler eksik sanki

Ben bugün başlayacağım cumartesi bizde yola çıkıyoruz kucuk Paşa'nın ki koltuğa çıkardım gidecekleri abinin bizim daha hazır değil

Allah kolaylık versin hepimize

Oyy kaç kişi ne yapacaksın buzlukta kurtarıcı birşeyler var mı kusura bakma sopalik eşin
:)) 2 kişi cnm hazır birşeyler yaptırayım çorba yap sadece dedi ama bn kendim yapayım dedim buzlukta sadece sarmam var yoğrt çorbası karnıyarık pirinç pilavı düşündüm ama hepsi pirinçli mi olur bulgur mu yapayım birde vişne kompostosu ile salata yaparım tatlıyı bulamadım ama.. :)) o sopalık eşim işten gelip evi süpürecek ve sopadan kurtulacak :))

Tatlıyı hazır alsın bence Çorbayı da hemen mercimekle(milli çorbamız malum) değiştir pirinç olmasın dersen ohh oldu bitti

Ben saldim gitti valla ben salınca psikolojim duzeldi sinirlencek bisey kalmadibebek mutlu ben mutlu isterse 10 da uyusun isterse 10 da kalksin
Aynen katılıyorum zorladıkça ben de stres oluyorum zAten aşırı terleme durumum var hamilelikten beri stres oldukça da terleme ve sivilce durumum iyice artıyor saldım çayıra mevlam kayıra dediğin gibi bebiş mutluysa sorun yok he ağlıyor mu durmuyor mu hava guzel artıl takıyorum kanguruya dışarı çıkarıyorum tabi o hazırlanma sürecimiz zor geçiyor ben başımı kapatana kadar bi çıldırıyor ama sonu guzel kanguruda uyuyor ☺☺ ve böyle yaptıkça bebeğimin daha uzun uyuduğunu farkettim belki de benim stresimden uyumuyordu yavrucak gündüzleri 1 saat kesintisiz uykusunu görmemiştim bayağıdır

Dogru dedin canim. Bunlar robot degil olayini aklima kazimam lazim . Ben bile sicaktan uyuyamazken çocuktan beklemek bencilce :)

Tatlıyı hazır alsın bence ☺ Çorbayı da hemen mercimekle(milli çorbamız malum) değiştir pirinç olmasın dersen ohh oldu bitti
Bende adettendir mercimek yapayım dedim de eşim tavuklu yoğurt çorbası istedi sarmayla birlikte çok pirinçli mi olur o zaman menüm yada yoğurt çorbasında pirinç yerine şehriye olmaz mı tatlıyı da yapamazsam aş diyeceğim artık

Bulgur pilavı olur canım menü güzel ellerine sağlık afiyet olsun

Doktor kontrolumuz vardı kızlar. Üç gün sonra beş aylık oluyoruz. Kan idrar kaka tahlili yapıldı temiz çok şükür. Meme reddi için refluden olabilir dedi ilaç yazdı. Ben sütüm az galiba dedim yok dedi adam. 400 gr almış tartıda ama fitille kaka yaptı orda en az 150 gr b.k çıktı zaten

Reflusu varmış ama maşallah çocuk pek kusmuyor ki. Sütüm az diyorum ben hala sonuçta hiç emmiyor değil çocuk en fazla iki dakika emiyor birakiyor. Herhalde olan sütü çekiyor bitince de itiyor..

Sebze corbasiyla başla dedi. Gelecek ay yoğurt yumurta sarısı verecekmisim en son meyve. Bakalım inşallah sebzeyi sever. Yoksa muhallebi ya da kasik maması denicem.

Kızlar dvit ile demir damlasını arka arkaya mı veriyorsunuz

Benim dr d vitamini sabah erken ver dedi
Demir damlası açken verilmeli ondan dolayı gün içinde aciktiginda önce kan damlası veriyorum sonra emziriyorum

Ben bugün başlayacağım cumartesi bizde yola çıkıyoruz kucuk Paşa'nın ki koltuğa çıkardım gidecekleri abinin bizim daha hazır değil

Allah kolaylık versin hepimize
ne güzel siz gidince bende bi duygusallık oldu keşke bende anamlara gideydim. yolunuz açık olsun cnim

ne güzel siz gidince bende bi duygusallık oldu keşke bende anamlara gideydim. yolunuz açık olsun cnim
Bende ekimden beri gitmedim canım.

Darısı sana olsun sizin düğün tarihleri belli oldumu özlem benim kizkardesimin düğün 3 Ağustos'ta

Bizde bir sıkıntı yapmadı 4. Ay aşıları rota zaten ateş yapmıyor
Insallah canip nasipse bakicaz altin uzun vadade iyi kazandiriyo , sikinti yapmadi ama benim oglan 1.ay asisinsa bile 2 gun huysuzdi 2.ay asisida ayi sekil 3 gun surdu ve 1 saattir bildigin cigliklarla agliyo huysuzlanmamasini beklemem biraz abes oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…