- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Evet canım atlatamadık. 11 yaşındaki oğlum iğne hava kullanıyor. Bebek de hâlâ burun tıkanıklığı var. Cuma ya aşı var doktora da gideriz. Cumartesi lgs. Dua edin kızlar hayırlı bir yer kazansın. Çok meşgulüm çok...
Tee ben alirken hafiflerindenalmistim altin firlamadan 4750 mi neydi simdi ucmustur buyuk ihtimal ne kdr var bilemem decok sukur ya bugunumuze bizde insallah araba icin ugrasiyoruz olursa hep yatirim bunlar esim biraz tutumludur yani biriktircem derse 3 5 atar kenariya saglik vs sorunumuz olmadigi surece tabiki askerlik girmemeyydi araya belki suan vardi arabamiz bedelli yakti bizi neyse yirttik yine suan 30 bin oldu
Kizlar iyi bir fırın temizleyici varmi ben bulamiyorm hic uzerinde fırın temizleyici mi yazıyor yoksa yagcoZ mu kullaniyorsunuz cocuktan once hic batirmzdım fırın sıcakken silerdim batmiyordu şimdi fırın kapatabildime sukrediyorum haliyke hep yag oldu siyah kekeler olustu ne tavsiye edersiniz
Kizlar hepiniz neredeyse 4.ay aşılarınızı oldunuz yaron oglum sa olacak arti rota , ve isyerinin iftari var sizce dururmu cok asiri huysuzlaniyolarmi
Çok yoruldum ya 2 gündür valiz hazırlamaktan beynim sulandı resmenhala da bişeyler eksik sanki
:)) 2 kişi cnm hazır birşeyler yaptırayım çorba yap sadece dedi ama bn kendim yapayım dedim buzlukta sadece sarmam var yoğrt çorbası karnıyarık pirinç pilavı düşündüm ama hepsi pirinçli mi olur bulgur mu yapayım birde vişne kompostosu ile salata yaparım tatlıyı bulamadım ama.. :)) o sopalık eşim işten gelip evi süpürecek ve sopadan kurtulacak :))Oyy kaç kişi ne yapacaksın buzlukta kurtarıcı birşeyler var mı kusura bakma sopalik eşin
Tatlıyı hazır alsın bence:)) 2 kişi cnm hazır birşeyler yaptırayım çorba yap sadece dedi ama bn kendim yapayım dedim buzlukta sadece sarmam var yoğrt çorbası karnıyarık pirinç pilavı düşündüm ama hepsi pirinçli mi olur bulgur mu yapayım birde vişne kompostosu ile salata yaparım tatlıyı bulamadım ama.. :)) o sopalık eşim işten gelip evi süpürecek ve sopadan kurtulacak :))
Aynen katılıyorum zorladıkça ben de stres oluyorum zAten aşırı terleme durumum var hamilelikten beri stres oldukça da terleme ve sivilce durumum iyice artıyor saldım çayıra mevlam kayıra dediğin gibi bebiş mutluysa sorun yok he ağlıyor mu durmuyor mu hava guzel artıl takıyorum kanguruya dışarı çıkarıyorum tabi o hazırlanma sürecimiz zor geçiyor ben başımı kapatana kadar bi çıldırıyor ama sonu guzelBen saldim gitti valla ben salınca psikolojim duzeldi sinirlencek bisey kalmadibebek mutlu ben mutlu isterse 10 da uyusun isterse 10 da kalksin
Dogru dedin canim. Bunlar robot degil olayini aklima kazimam lazim . Ben bile sicaktan uyuyamazken çocuktan beklemek bencilce :)O zorluyorinsani evet , ama kendi kendine uyumasini istediğin icin oluyo bi ara 3 hafta kdr benim bebegin de kendilignden uyuyordu sonra bir bozuldubirdaha olmadi uykusu var 45 dk 1 saar denedim agliyor uyumuyor gozler kapali 2 3 derken olmicak dedim biraktim min destekle uyutmaya calisiyorum birde sicak fln derken hergunleride bir degil , bak mesela ben gece 3bucuktan beri uyumuyorum uyuyamiyorum kulakk agrisi sicak boğazıma vurdu derken yok olmuyor belki onunda bi dersi vardir bi gunu bi gunune tutmuyo malesef e bebek bunlarda robot degil ki insan yani canim
Bende adettendir mercimek yapayım dedim deTatlıyı hazır alsın bence ☺ Çorbayı da hemen mercimekle(milli çorbamız malum) değiştir pirinç olmasın dersen ohh oldu bitti
Bu ark dedigi amway iyi bisey galibaondan alaym ben instagramim bile yok
:)) 2 kişi cnm hazır birşeyler yaptırayım çorba yap sadece dedi ama bn kendim yapayım dedim buzlukta sadece sarmam var yoğrt çorbası karnıyarık pirinç pilavı düşündüm ama hepsi pirinçli mi olur bulgur mu yapayım birde vişne kompostosu ile salata yaparım tatlıyı bulamadım ama.. :)) o sopalık eşim işten gelip evi süpürecek ve sopadan kurtulacak :))
Ben demir damlasını sabah uyanıp emzirdikten 1 saat sonra veriyorum. D vitamini de genelde ikinci uykusundan sonra veriyorum. Yani zaman bırakıyorum arada.Kızlar dvit ile demir damlasını arka arkaya mı veriyorsunuz
Kızlar dvit ile demir damlasını arka arkaya mı veriyorsunuz
ne güzel siz gidince bende bi duygusallık oldu keşke bende anamlara gideydim. yolunuz açık olsun cnimBen bugün başlayacağım cumartesi bizde yola çıkıyoruz kucuk Paşa'nın ki koltuğa çıkardım gidecekleri abinin bizim daha hazır değil
Allah kolaylık versin hepimize
Bende ekimden beri gitmedim canım.ne güzel siz gidince bende bi duygusallık oldu keşke bende anamlara gideydim. yolunuz açık olsun cnim
Aaa arayabiliyor muymus , keske onceden arasaydi seni yani isguzarKızlar eşim az önce arayıp iftara misafir davet ettim dedi
Insallah canip nasipse bakicaz altin uzun vadade iyi kazandiriyo , sikinti yapmadi ama benim oglan 1.ay asisinsa bile 2 gun huysuzdi 2.ay asisida ayi sekil 3 gun surdu ve 1 saattir bildigin cigliklarla agliyo huysuzlanmamasini beklemem biraz abes olduBizde bir sıkıntı yapmadı 4. Ay aşıları rota zaten ateş yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?