2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
cnim bi avuç kadar pilâvda ekleyebilirsin. Kaç aylik oldunuz?

Kuzum ben 2 dilim ekmek yarım tabak makarnayla yarım dünya oldum onları yesem kaç dünya olurum sen düşün yani Azra da sana çekmiş demekki metabolizması hızlı çalışıyor..
Ay utandim su an kendi yediklerinden ben de artık kesicem

Heeey güzellik oldu eşim benzetirdi birkaç kişi daha genç ken de liv tyler a benzeyen olurdu artık hicbiseye benzemiyor um
Benziyon benziyon ben kazandim bildim ozaman bakiyom bakiyom ana bu fahriye o zillide dogurdu ne olur gelse iki lafin belini kirsaydik

Şirkelim ben de de var yemek lekesi çıkarır mı ki halidan ? Kosla tam çıkarmıyor benim T tanem-tane20
Kosla bugune kadar neyi çıkarmis bende aldım hicbirsey cıkarmıyor kendine faydası yok kız haliya sıktim leke olan yere kopuk oldu leke gozukmuyor baska yerdeki leke aramaya gittim geldimde bulamadim lekeli yeri o yemek lekesi nere gitti bilmiyorum surtmedim bile bazi yerleri surttum cogu yeri sıktım bulamadim bile bi dene gercekten mukemmel birsey bence sirkelim sadece halida kullanilmali diger gibi lavaboymus dezmis makinaymis sirkelimin isi degil oraları porcoz hallediyor
dökturuyoraun yine tarifleri

Kızlar kactir söyleyeceğim diyorum bi türlü aklıma gelmedi, hazır gelmişken söyleyeyim.kadinlar k.ne zamanki tlflardaki emojilere serbestlik getirdi o zamandan beri kimse sitenin emojilerini kullanmaz oldu.durun sizin yerinize az bisey kullanayim yazık tarih olucajlar kiz özge en çok kullandigin emoji buydu demi

irmik ya da un ilave edebilirsin

Ya kızlar size birkaç şey sornak istiyorum birbirinden alakasız.
Soru 1: Benim bebeğim eliyle kafasına çok vuruyor norma mi?
Soru 2: Öne doğruda kullanılan bir kanguru istiyorum marka önerir mısınız?
Soru 3: Ben kv ile alt üst oturuyorum daha önce söylemiştim. Her konuda yardıma hazır kötü birşeyini görmedim bugüne kadar. Ama ben çok samimiyeti seven bir insan değilim haliyle her dakika görüşmek istemiyorum. Bebeğimi hiçkimseden kıskanmıyorum ama bazen bakmaları için verdiğimde hiç rahat olamıyorum neden böyle hissediyorum bilmiyorum. Ben bırakıp nasıl işe gideceğimi bilmiyorum. Siz nasıl hissediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…