- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Evet kuzum yeni birsey kesfettim sirkelim diye anam haliya demir ilacı dokulmuatu cesaret edemiyordum silmeye bulasacak diye halıda beyaz onu bile cikardı heryeri tertemiz olduSen mi yaptın?
Bizimkiyle takilsinlar az yemesini ogrenir belki bizimkininde hep agzi acık uyuturken bile gulmekten uyuyamiyorHer anlamda agir abi bizimki
Ay aman gulsunler de aglamasinlar yeterkiiBizimkiyle takilsinlar az yemesini ogrenir belki bizimkininde hep agzi acık uyuturken bile gulmekten uyuyamiyorsaban gibi cocuk
cnim bi avuç kadar pilâvda ekleyebilirsin. Kaç aylik oldunuz?Selam kizlar.
Biz de bayramdı dugundu derken yeni geldik evimize.
15 gün yoktuk. İlk 5 gün çok zorladı oğlum sonraki on gün melekti masallah
Ek gidada sadece havuç ve kabak vermiştim yarın sebze çorbası yapacağım inşallah sever.
Sebze corbasinda sadece bu üç sebzeyi mi kullanabiliyoruz ya yok mu başka bir şey?
Bizim doktor liste vermedi sebze çorbası dedi.
Şef aşci konuştucnim bi avuç kadar pilâvda ekleyebilirsin. Kaç aylik oldunuz?
Ay utandim su an kendi yediklerindenKuzum ben 2 dilim ekmek yarım tabak makarnayla yarım dünya oldum onları yesem kaç dünya olurum sen düşün yani Azra da sana çekmiş demekki metabolizması hızlı çalışıyor..
Hissstt bayan fahriye ablana benzeten oldumu hicAy utandim su an kendi yediklerindenben de artık kesicem
Heeey güzellikHissstt bayan fahriye ablana benzeten oldumu hic
Benziyon benziyonHeeey güzellikoldu eşim benzetirdi birkaç kişi daha genç ken de liv tyler a benzeyen olurdu artık hicbiseye benzemiyor um
ne utaniyin afiyet bal şeker olsun.bu kadar kilo aldığımız için biz su metobolizmamizdan utanalimAy utandim su an kendi yediklerindenben de artık kesicem
Kosla bugune kadar neyi çıkarmis bende aldım hicbirsey cıkarmıyor kendine faydası yok kız haliya sıktim leke olan yere kopuk oldu leke gozukmuyor baska yerdeki leke aramaya gittim geldimde bulamadim lekeli yeri o yemek lekesi nere gitti bilmiyorum surtmedim bile bazi yerleri surttum cogu yeri sıktım bulamadim bileŞirkelim ben de de var yemek lekesi çıkarır mı ki halidan ? Kosla tam çıkarmıyor benim T tanem-tane20
dökturuyoraun yine tarifleribacii ne olduuu
Gormedin mi fotosunu uykusuzmusmusBenziyon benziyonben kazandim bildim ozaman bakiyom bakiyom ana bu fahriye o zillide dogurdu ne olur gelse iki lafin belini kirsaydik
Guzellik sizin 2. Bebis ama.bir de benim daha ilk onu da hesap eyleyin kendinize haksizlik etneyinnnne utaniyin afiyet bal şeker olsun.bu kadar kilo aldığımız için biz su metobolizmamizdan utanalim
irmik ya da un ilave edebilirsinSelam kizlar.
Biz de bayramdı dugundu derken yeni geldik evimize.
15 gün yoktuk. İlk 5 gün çok zorladı oğlum sonraki on gün melekti masallah
Ek gidada sadece havuç ve kabak vermiştim yarın sebze çorbası yapacağım inşallah sever.
Sebze corbasinda sadece bu üç sebzeyi mi kullanabiliyoruz ya yok mu başka bir şey?
Bizim doktor liste vermedi sebze çorbası dedi.
Ah ah adaletsiz dünya. Bide otel kapattırmışlar çocuklarını göstermemek için.Gormedin mi fotosunu uykusuzmusmusbir ona bak bir bize. Hatun spora gidemiyor diye evine salon kurdurdu
Bir tarafta açlıktan ölen insanlar diger tarafta bunlar.. Gerçekten çok Adalet siz..Ah ah adaletsiz dünya. Bide otel kapattırmışlar çocuklarını göstermemek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?